Gaziler Cad. Tepecik, Konak
sa...
Geçtiğimiz günlerde şaban hocam beni akciğer ameliyat etti durumum gayet iyi ilgi ve alakasindan dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum on numara doktor kendisini çok seviyorum saygılar
• İzmir Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları Ve Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi • Diğer •
vo...n
Doktor Şaban Bey Hayatımı borçluyum 2002 senesinde Beni iki defa ameliyat etmişti . Akciğer karaciğer kist ameliyatı .Ozamanlar 17 yaşındaydım ,şimdi 33 yaşındayım 5 yaşında oğlum var ,Finlandiya da yaşıyorum. Ölümlü dünya iş Allah bir gün size teşekkür etme şansım olur . Ozamanlar Doktor Kenan canceylan asistanınızdı. İsmim Volkan Aktürk.
Çok teşekkürler size Doktor bey bana hayat verdiğiniz için. ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN SİZE HERGÜN DUA EDİYORUM.• başka bir yer • Akciğer Cerrahisi •
Şaban Ünsal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şaban Ünsal, Göğüs Cerrahisi.
Şaban Ünsal adresi nerede?Şaban Ünsal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gaziler Cad. Tepecik İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şaban Ünsal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şaban Ünsal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Şaban Ünsal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şaban Ünsal bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Şaban Ünsal ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Şaban Ünsal hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Şaban Ünsal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.