Pendik Kaynarca Aile Sağlığı Merkezi

Kaynarca Mahallesi Aydınlı Yolu Caddesi Bahçe Sokak No:24 Pendik/İstanbul, Pendik, İstanbul 34890

Kaynarca Mahallesi Aydınlı Yolu Caddesi Bahçe Sokak No:24 Pendik/İstanbul, İstanbul

Pendik Kaynarca Aile Sağlığı Merkezi

Doktor hanımın yöntemini aynen uyguladım.Anksiyete rahatsızlıiıma güle güle dedim.Çok teşekkür ederim.

•  •

• G

Daha önce gittiğim 3 farklı doktora rağmen 2 aylık zaman dilimi içinde bir çözüm bulamama rağmen, Doktor hanımın ilgisi ve tedavi için verdiği ilaçların olumlu etkisini çok hızlı şekilde aldım. Kendisine Teşekkürü borç bilirim.

•  •