Doç. Dr. Şahin Hanalioğlu, 2010 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. Aynı üniversitenin Nörolojik Bilimler ve Psikiyatri Enstitüsü’nde doktora çalışmalarını 2015 yılında, Beyin ve Sinir Cerrahisi (Nöroşirürji) Anabilim Dalı’nda uzmanlık eğitimini ise 2016 yılında tamamladı. 2017-2020 yılları arasında Ankara Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde uzman hekim olarak çalıştı. Uzmanlığı süresince Wisconsin Üniversitesi (ABD), Montpellier Üniversitesi (Fransa), Harvard Üniversitesi Brigham and Women’s Hospital (ABD) ve Barrow Neurological Institute (ABD)'da kafatabanı, nöroonkolojik ve serebrovasküler cerrahi alanlarında ileri eğitim ve araştırma faaliyetlerinde bulundu. 2024-2025 yılları arasında Harvard Üniversitesi Tıp Fakültesi Brigham and Women’s Hospital (ABD) Beyin Cerrahisi Bölümü’nde 1 yıl süreyle Serebrovasküler/Endovasküler Nöroşirürji Üst İhtisas (Clinical Fellowship) eğitimini tamamladı. Avrupa Beyin Cerrahisi Yeterlik Sınavı’nı ikincilikle ve Türk Nöroşirürji Derneği Yeterlik Sınavı’nı birincilikle geçerek beyin ve sinir cerrahisi alanında ulusal ve uluslararası yeterlik belgelerini almaya hak kazandı. Amerika Birleşik Devletleri Fulbright Akademik Araştırma Bursu, Türk Nöroşirürji Akademisi Ödülü, Türk Nöroşirürji Derneği Uzmanlık Tez Ödülü, Türk Nöroşirürji Derneği Bilimsel Kongresi Yılın Bildirisi Ödülü de dahil olmak üzere çok sayıda ulusal ve uluslararası ödülleri, uluslararası bilimsel dergilerde yayımlanmış 100'ün üzerinde makalesi, ulusal ve uluslararası bilimsel kongrelerde sunulmuş 200’ün üzerinde bildirisi ve yürütücü/araştırmacı olarak görev aldığı çok sayıda projesi bulunmaktadır. 2020 yılından bu yana Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Beyin ve Sinir Cerrahisi (Nöroşirürji) Anabilim Dalı’nda görev yapmaktadır. Beyin damar hastalıkları ve beyin-omurilik tümörlerinin cerrahi tedavisi özel ilgi alanlarını oluşturmaktadır.
- Beyin Anevrizması
Nöroonkolojik Cerrahi
Omurga Cerrahisi
Omurga Stabilizasyon (İnstrumentasyon) Ameliyatları
s....ç
Şehir dışından yaptığımız araştırmalar sonucu Şahin Hocamıza ulaştık ve çok kısa sürede ameliyat sürecimiz planlandı. Bu süreçte bize en iyi gelen şey, Şahin Hocamızın hem ameliyattaki başarısı hem de bizi gerçekten “duyan” bir insan oluşuydu. Annemin tümörünün görünür olan kısmını tamamen temizlemesi (Glioblastom için çok ama çok önemli) bize büyük bir güç ve umut verdi.
Tıbbi yönü kadar bizim şartlarımız ve duygusal yükümüzle de içtenlikle ilgilenen çok değerli bir hekim. Gönül rahatlığıyla tavsiye ediyoruz. İyi ki karşımıza çıktı, gönülden minnetle…
Şifa arayan herkese Rabbim en güzel kapıları açsın…• Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Beyin ve Sinir Cerrahisi (Nöroşirurji) Anabilim Dalı • Beyin Tümörü Ameliyatları •
Annemin ameliyat sürecini hem profesyonelliğinizle hem de insanlığınızla çok iyi yönettiniz. Alanında son derece yetkin, güven veren ve işini büyük bir titizlikle yapan bir hekim. Ameliyat sürecinde gösterdiği profesyonellik ve doğru yönlendirmelerle gerçekten fark yaratan bir doktor.
• Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Beyin ve Sinir Cerrahisi (Nöroşirurji) Anabilim Dalı • Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu •
se...ç
Omuriliğimde tümör olduğunu öğrendiğimde ameliyat olmaktan çok korkmuştum. Şahin hocam bana ameliyattan başka çarem olmadığını ve "İyi bir elin onu ordan çıkarabileceğini " söyledi ve dediğini yaptı. Uzun süren başarılı bir operasyon sonucunda sağlığıma yeniden kavuştum. Şahin hocam gercekten işini iyi yapan şifalı bir el.
Kendisine ve ekibine hayat boyu minnetarım ve herzaman dualarımda olacaklar.İşini iyi yapan insanlar iyi ki varlar.
Ü
üm...n
Merhabalar yaklaşık 1,5 ay önce beyin tümörü ameliyatı oldum şükür hersey yolunda Şahin Hocamı arkadaşım tavsiye etti doktor takvimi üzerinden randevu oluşturuldu bir hafta içinde hastaneye yatışım ve ameliyatım gerçekleşti bukadar hızlı ilerlemesini beklemiyordum iyiki Şahin Hanalioğlu Hocamı tanımışım kaygılı biri olmama rağmen rahat girdim ameliyata hem Hocam hem ekibi çok nazik ve güler yüzlüydüler işini özveriyle yapan hekimlerimiz çoğalsın inşallah
Z
ze...n
Ben Isparta’da hidrosefali şant amaliyatı olacaktım doktorumun bana dedigi senin şant amaliyatı riskli amaliyattan sonra beyin kanaması geçirme riskin çok yüksek ve biz yapamayız deyip Ankara yada İstanbul’a gitmemi söyledi Ankara’ya giderseniz Hacettepe hastanesine gidin dedi ve Hacettepe Üniversitesinde doktor araştırmaya başladık Şahin hocayı tavsiye etti herkes bilmeyerek ve içimizde bir korkuyla tabi randevu aldık Şahin hocayla görüştük ve bize anlattıkları gibi bir riskin olmadığını o riski yüzde bir yüzde ikiye düşüreceklerini söyledi içimiz rahatladı amaliyatımı yapmaya karar verdik bir hafta içinde amaliyatımı oldum Allah razı olsun hastanede yattığım günler boyuncada günde 4 5. defa hastasına gelip bakıyor asistanları da çok iyi onlarda ayrı ilgili şant amaliyatı olacak hasta varsa Şahin hoca işin uzmanı
he...
Gerçekten Şahin hoca gözünüz kapalı güvenebileceğiniz doktorlardan biri daha önce doktorlara gitmişliğim var ama beyin sarkması oldu için biraz tereddüt ettim Şahin hocaya gittiğimde güzel bir sonuç alabildim şu an çok iyim şükür Rabbime
C
ce...i
Kesinlikle beyin ve sinir cerrahisi olarak güvenebileceğiniz işinin ilmîni bilen tek doktor diyebilirim.annem 9 aya yakındır yürüyemiyordu gün geçtikçe kasılmaları elde uyuşmalar bacaklarda denge kaybı arttı felçliye doğru gidiyordu.tüm doktorlar Amaliyat deyip direk belden aşağısı felç kalır dedi.Son çare Şahin hocama gitmek de buldum.Şahin hocama doktorlar takviminde yazmamla hemen dönmesi bi oldu bize umut ışığı verdi.durumumu anlattığımda ertesi günü hemen gelmemiz söyledi.Tüm tetkikler yapıldıktan sonra amaliyattan önce ilaç tedavisini denememiz konusunda bizi ikna etti sıkılmadan herşeyi en ince detayına kadar bize anlattı yaklaşık hastaneye tekerlekli sandalyeyle girerken çıkışında annem tek başına yürüyerek çıktı.artık annem yürüyebiliyor Allah’ıma binlerce kez şükür bizi Şahin hocamla yollarımızı kesiştirdi Allah bin kat razı olsun kendisinden.Gözünüz kapalı güveneceğiniz beyin ve sinir hastalaıklarında tek doktor inan..Sizin gibi doktorlara çok ihtiyacı var bu ülkenin…
R
r....ö
Gerçekten Şahin hoca gözünüz kapalı güvenebileceğiniz doktorlardan. Daha önce birsürü doktordan görüş aldık ama babamın beynindeki tümörün hepsinin alınamayacağını söylemişti hepsi. Şahin hoca hepsini alarak zaten zor bir iş başarıp ne kadar iyi bir doktor olduğunu gösterdi.
s....g
30 yaşında püsüdotümör hastasıyım 5 yıldır baş şiddetli baş ağrısı çekiyordum kaç tane doktora gittiysem çaresini bulamadı sonra şahin hocamı duydum geldim hem yaklaşımıyla hem tedavi sekliyle başımın ağrısını dindirdi şimdi tedavim devam ediyor ama çok şükür yüzüm gülmeye başladı Allah razı olsun şahin hocam
L
le...l
Yıllardır çektiğim bacak ve bel ağrılarından çok sıkıntı yaşıyordum. Bir tanıdığım vasıtasıyla doktorum Şahin Hanalioğlu ile tanıştım. İstenilen MR sonucu ameliyat olmam gerektiğini söyledi. Ameliyat için tedirgindim. 29 temmuzda ameliyat oldum. Doktorumuz ameliyatımızın çok başarılı geçtiğini söyledi, 4 gün sonra beni kontrol için çağırdılar. Hastaneye 4 gün sonra gittiğimde aldığım ağrı kesicileri bırakmıştım. Şimdi süratle iyiye doğru gidiyorum. Ağrılarım baya azaldı.
• Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Beyin ve Sinir Cerrahisi (Nöroşirurji) Anabilim Dalı • Omurga Cerrahisi •
Şahin Hanalioğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şahin Hanalioğlu, Beyin Ve Sinir Cerrahisi. Size Şahin Hanalioğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Omurga Stabilizasyon (İnstrumentasyon) Ameliyatları, Diskektomi, Beyin Anevrizması Onarımı, Nöroonkolojik Cerrahi, Hidrosefali Şant Uygulaması, Mikrocerrahi, Omurga Cerrahisi, Nöronavigasyonla Kitle Rezeksiyonu, Kraniotomi, Minimal Invaziv Cerrahi.
Şahin Hanalioğlu adresi nerede?Şahin Hanalioğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hacettepe Mah, Tıp Fakültesi, Hacettepe Üniversitesi Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şahin Hanalioğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şahin Hanalioğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Şahin Hanalioğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Şahin Hanalioğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Şahin Hanalioğlu hangi dilleri konuşuyor?Şahin Hanalioğlu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Şahin Hanalioğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şahin Hanalioğlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Şahin Hanalioğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 93 hasta / danışan, Şahin Hanalioğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Şahin Hanalioğlu hangi sigortaları kabul ediyor?Şahin Hanalioğlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
- Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları