- Diş Çapraşıklığı ,
- Sınıf 3 Malokluzyonlar ,
- Ortodontik Malokluzyonlar ,
- Çene Problemleri ,
- Sınıf 2 Malokluzyonlar ,
Yenişehir Mahallesi, Şehit Öğretmen Yusuf Batur cad. No : 63 İçkapı : 2, Merkezefendi, Denizli 20010
Saraylar, Merkezefendi, Denizli 20040
Ortodonti Randevusu
Yenişehir Mahallesi, Şehit Öğretmen Yusuf Batur cad. No : 63 İçkapı : 2, Denizli
Sait İshakoğlu Muayenehanesi
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
Sait İshakoğlu Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Damon Sistemi Ve Kapaklı Braketler
ERSİN HÜSEYİN SELÇUK AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ
Lingual Ortodonti
Lokal Anestezi
Sait İshakoğlu Muayenehanesi
Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti)
Sabit Ortodontik Tedavi
X-Ray
se...k
Diş teli tedavim sürecinde her kontrolde gösterdikleri özen beni gerçekten çok mutlu etti. Tedavi bittikten sonra beyazlatma işlemi de yaptırdım ve dişlerimin görünümü resmen yenilendi diyebilirim. Hem ilgi, hem bilgilendirme, hem de güler yüzleri sayesinde her aşamada kendimi çok rahat ve güvende hissettim. Sonuç beklentimin de üzerinde oldu, çok memnun ayrıldım.
mu...
Sait hoca çok yardımsever, tatlı dilli ve iyi bir doktor. Aklınızdaki tüm soruları tane tane cevaplıyor ve mümkün olduğunca yardımcı oluyor. Ben kendisinden çok memnunum.
e....p
6 yaşındaki oğlumuzun ortodonti muayenesi için gitmiştik. Muayenehaneye gelirken oğlumuzda hafif bir korku vardı. Sait Bey'in nazik ve sevecen yaklaşımı sayesinde sorunsuz bir sekilde işlem tamamlandı. Oğlumuz da, biz de çok memnun kaldık. Kendisine ve çalışanlarına ilgilerinden dolayı minnettarız
d....y
Adem Bey, kendime inanmamı sağladı ve korkularımla nasıl savaşacağımı öğretti. Terapisi sayesinde, kurtulmak istediğim bazı davranışlardan kurtuldum ve evliliğimdeki sorunları çözdüm. İki yıllık terapi sonunda kendimi hayata yeniden başlamış gibi hissediyorum. Öyle ki eşim ve çocuklarım bazen beni tanıyamıyor. En yakınımdakilerle ilişkilerimi yeniden kurmama yardım ettiği için çok mutluyum.
• ERSİN HÜSEYİN SELÇUK AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ • Diğer •
Y
ye...a
2 senelik tel tedavisi surecimde gayet iyi guler yuzlu hijyenik ilerledik. Anlasilir anlatimiylada sureci gayet guzel bitirdik.
• ERSİN HÜSEYİN SELÇUK AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ • Kontrol Randevusu •
e....k
Sait Beyden sosyal medyadan bularak, buradaki yorumlari goz onune alip randevu olusturdum. Gelmeden iyi gececegini dusunmustum oyle de oldu simdiye kadar surecimle ilgili dort dis hekimini daha ziyaret etmistim ancak en detayli bilgi ve sorularima tam anlamiyla cevap aldigim tek randevum oldu. Sureci tum seffafligiyla anlatti. Hic dusunmeden tedavimize karar verdik umarim guzel sonuclanir seffaf plak tedavim sonunda tekrar yorum guncellemesi yaparim.
bü...ı
Gülümsememi gizlemeden aynaya bakabilmek…
Şeffaf plak tedavisine başlamadan önce sadece bir hayaldi benim için.
Ama şimdi, her geçen gün dişlerimin hizalanışını görmek tarifsiz bir mutluluk!
Bu sürece güvenle adım atmamı sağlayan, her detayı sabırla anlatan ve en önemlisi beni gerçekten dinleyen bir diş hekimiyle karşılaştığım için kendimi çok şanslı hissediyorum.
Tedavi boyunca ne bir ağrı ne de estetik bir kaygı yaşadım. Güler yüzü, titizliği ve içten ilgisiyle süreci benim için kolay ve konforlu hâle getirdi.
Eğer siz de tel takmadan, görünmez bir şekilde dişlerinizi düzeltmeyi düşünüyorsanız şeffaf plak tedavisi harika bir seçenek.
Ve güvenilir bir hekim arayışındaysanız, gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
Gülümsemek bir özgürlükse, bu yolda doğru rehber şart.
Sait hocamla tanıştığınızda ne demek istediğimi anlayacaksınız.• Sait İshakoğlu Muayenehanesi • Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi) •
Uzun zaman plak tedavisi arayışındaydım ve Sait Beyle tanıştık iyi ki kendisini tanıdım dişlerim tahmin ettiğimden çok daha iyi bir duruma geldi. İlgi ve güler yüzüyle tüm süreçte beni memnun etti aklımda hiç soru işareti kalmadı. İşini seven ve özveriyle çalışan bir hekim gönül rahatlığıyla tavsiye ederim herkese.
Y
ya...
kızımın diş teli tedavisini yapıyor çok ilgili ve güler yüzlü bir doktorumuz herkeze tavsiye ederim
• Sait İshakoğlu Muayenehanesi • Kontrol Randevusu •
K
k....k
Şeffaf plak tedavimiz sürecinde eşimle birlikte Sait beyle birlikte çalışmak gerçekten bizi çok mutlu etti. Gerek hekimliği gerekse sıcakkanlı ve samimi yaklaşımı ve küçük detayları es geçmeden anlatması bizim için çok kıymetliydi. Var olsun , sağ olsun
• Sait İshakoğlu Muayenehanesi • Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi) •
Sait İshakoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sait İshakoğlu, Ortodonti, Diş Hekimi. Size Sait İshakoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kontrol Randevusu, Ortodonti Randevusu, Normal Randevu, X-Ray, Lokal Anestezi, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Dolgusu, Kanal Tedavisi, Diş Beyazlatma.
Sait İshakoğlu adresi nerede?Sait İshakoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenişehir Mahallesi, Şehit Öğretmen Yusuf Batur cad. No : 63 İçkapı : 2 Denizli
- Saraylar Denizli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sait İshakoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sait İshakoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sait İshakoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sait İshakoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Sait İshakoğlu hangi dilleri konuşuyor?Sait İshakoğlu ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Sait İshakoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sait İshakoğlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Sait İshakoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 16 hasta / danışan, Sait İshakoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.