0850… Ücret öğren

Merhaba, ben psikolog Saithan Dilber. Psikoloji Lisans bölümünde okurken kendimi geliştirmek ve danışanlarıma katkı sağlamak adına birçok kurumda staj yapmanın yanı sıra çeşitli eğitimler aldım. Bu eğitimler :
'' Bilişsel Davranışçı Terapi, Şema Terapi, Cinsel Terapi, EMDR, Aile Danışmanlığı, Çocuk ve Ergenlerde Bilişsel Davranışçı Terapi, DEHB, Uygulayıcı Eğitimi, Wechsler Çocuklar İçin Zeka Ölçeği (WISC-R), Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri (MMPI) , Çocuk Objektif Testleri, Tik ve Davranış Bozukluklarında ATÇE, Uyku Problemlerine Bilişsel Davranışçı Yaklaşım, Alt Islatma ve Dışa Atım Bozukluklarında BDT '' eğitimlerimi tamamladım. Şu anda da kurucularından olduğum Trabzon Ortahisar'da olan Kuzey Psikoloji Psikolojik Danışmanlık Merkezin'de çocuk ergen ve yetişkin psikolojisi üzerine online ve yüz yüze olarak danışan görmekteyim.

Yetişkin
Çocuk

Online danışmanlık

Röportaj

• Sigortasız hastalar/danışanlar
  • Sigortası olan hastalar

Psk. Saithan Dilber

Cumhuriyet Mahallesi, Yavuz Selim Bulvarı, No 112, Kat 1, Daire 1, Ortahisar, Trabzon 61200

• Sigortasız hastalar/danışanlar
  • Sigortası olan hastalar

Hastalar tarafından en çok bahsedilen

• Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • Detaylı açıklamalar
  • Randevuya katılım

Saithan beyden bir arkadasım sayesinde haberim oldu tramva sonrası kaygı ve stres bozukluğu ile ilgili ciddi hayatımı aksatan insan ilişkilerimi zorlayan problemlerim vardı kendisinin desteği ile benimde şaşırdığım bir sürede bunlarla baş etmeyi öğrendim bu kendimi ve duyularımı tanımama çok yardımcı oldu öncelerde birine sorunlarımdan bahsedip profesyonelde olsa destek almaya ön yargılı bakardım ama şuanda benimle sorununu paylaşan insanlara önerdim tek isim

• Online Danışmanlık Yas Terapisi  •

Değerli görüşleriniz için teşekkür ederim.

Yaklaşık bir yıl önce Saithan beyden seans almaya başladım. seanslara başladığımda psikolojim çok bozuktu ama süreç devam ettikçe eski hayatıma geri döndürdü. Benim için bir psikologdan daha fazlası.

• B

İyi ki derim ve herkese tavsiye ederim. Bu gönülden bir tavsiyedir. Bu süreçte öğrendim ki insan önce kendini tanımalı sonra da kendine bir şans vermeli. İnanın devamı çok güzel geliyor. Tabii yol arkadaşınız da çok önemli. Bizim eşimle aldığımız en iyi kadar Saithan hocaya danışmaktı. Çıkmazların aslında gözüktüğü kadar karanlık olmadığını görmek, birinin sizi anladığını bilmek ve sesiniz olması inanın insanı çok rahatlatıyor. Gerçekten bir devir gibi oldu bizim için süreç öncesi ve sonrasında çok büyük değişimler oldu. Hem bireysel hem de çift olarak gönülden ve gözü kapalı tavsiye ederim.

Değerli görüşleriniz için teşekkür ederim.

Saithan hoca kapıdan girdiğiniz andan itibaren farkını gösteriyor. Tamamen sıcak bir ortam ve mükemmel bir güleryüz sizi karşılıyor. Tedavi süreci boyunca da yaklaşımı olsun konulara farklı bir pencereden bakmanızı sağlaması olsun size sadece yardımcı olmakla kalmıyor bir şeyler öğrenerek ayrılmanızı da sağlıyor. Bunları severek yaparken sizlere de kendinizi değerli olduğunuzu hissettiriyor. Onun sayesinde ve bizim de kendisinin önerilerine,ödevlerine uymamızla gözle görülür bir şekilde gelişme yaşadık. Saithan hoca işinin en iyisi mi bilemem ama bizim için en iyisi oldu ve olmaya da devam ediyor.

• D

Saithan hocamla kendi adıma çok güzel bir süreç geçirdik. Artık daha dik duran biriyim diyebilirim. Bakış açım duruşum hayata karşı düşüncem her şeyim sayesinde en güzel haline büründü. İyi ki Saithan hocamı seçmişim.

• N

Evlilik terapisi için başvurduk. 2 seans gittik, seanslarımız çok güzel geçti, bıraktık çünkü psikiyatri doktoruna geçiş yaptık. Eşimin bazı şikayetleri farklıydı. Saithan Bey dalında iyi ve kibar bir uzman, verim aldık. Herkese tavsiye ederim.

•  •

Değerli görüşleriniz için teşekkür ederim.

Uzun zamandır saithan beyin danışanıyım. Seanslarda başta yabancı biriyle konuşuyormuş gibi hissetsemde daha sonralarda beni yargılamadan dinleyen, güvenle her derdimi açabileceğim bir dostla sohbet ettiğim evreye dönüştü benim için. Bazılarımız için daha kendine bile itiraf edemeden bir başkasına aktarmak zordur, öyleki benim içinde öyleydi ama saithan bey ile seanslarda bunu aşabildik ve artık bazı şeyler karşısında susmaktan da harekete geçmekten de korkmaz hale geldim eksik olan özgüvenimi tamamladım ve bunda saithan beyin katkısı çok büyük.

• Z

Saithan Beye çift terapisi için başvurduk. Tüm inişli çıkışlı süreçlerimzde herzaman yanımzda olduğunu hissettirdi.İyinin zaman zaman kötüye dönebileceğini, ancak kötünün kalıcı olmayıp mutlaka son bulacağını ve yeniden iyiye evrileceğini bize gösterdi.Kısacası, bu hayatta yaşanması gereken ne varsa yaşayacağımızı; önemli olanın bu süreçlerden nasıl sağsalim çıkacağımızı farketmemzi sağladı. Gerçek hayatın ve gerçek duyguların içinden bakarak neler yapableceğmzi, neleri başarabileceğmzi görmemize yardmcı oldu.En çok takdir ettiğim yönü ise sadece dinlemekle kalmayıp, sürecin dernliklerine inerek farkedilmeyen detayları ortaya çıkarması.Herkes birileryle konuşablir; ancak bu zamanda gerçekten anlaşılmak çok kıymetli a dostlar :) Meslek etiğine bağlı, işini severek ve profesyonellikle yaptığını görmek çok değerli. Özverisi ve duyarlılığı için kendisini tebrik ediyor; yolunun kesiştiği her insanın hayatına dokunarak bir çiçek bahçesine dönüştüreceğine inanıyorum.

• Y

Oğlumun kaygı ve sosyofobi problemleri için Saithan Beyin yardımına başvurduk. Süreç boyunca oğlumla guleryuzlu ve samimi bir bağ kurdu. Seanslarda veli görüşlerini de dikkate alarak süreci yönetmesi güzeldi.

• T

Saithan beyle yaklaşık 1 yıl önce seanslarımıza başladık ve süreç devam ettikçe iyi ki Saithan Bey’i seçmişiz dedim.Süreçe çift terapisi alarak devam ediyoruz ve bu süre içerisinde Saithan bey bize çok şey kattı.Profesyonelliğiyle, mesleki donanımıyla ve sıcak sohbetiyle bize yol göstermeye devam ediyor.Çift olarak aldığımız seansların yanında bireysel olarak da görüşüyoruz ve her seans sonrası farklı bir aydınlanma yaşayarak yanından ayrılıyoruz.İlk seanstaki durumumuzla şuan ki durumumuz çok farklı.Bizi hayatın karmaşasından uzaklaştırıp, yaşamın pozitif yönlerini de bize gösterdi.Saithan Bey psikoloğumuz olması dışında yakın bir dostumuz gibi.Seanslarda o sıcaklığı ve samimiyetini bize her zaman gösterdi ve göstermeye devam ediyor.