Dr. Salih Ergün , Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı olarak Trabzon Özel İmperial Hastanesi'nde görev almaktadır.
Dr. Salih Ergün, 1985 yılında Trabzon’da doğmuştur. İlk, orta ve lise eğitimini Trabzon’da tamamlamış, 2010 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olmuştur.
Mezuniyetinin ardından 2010-2011 yılları arasında Akçaabat Devlet Hastanesi’nde pratisyen hekim olarak görev yapmış, 2017 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı’nda uzmanlık eğitimini tamamlamıştır. Uzmanlık sonrası Van Muradiye Devlet Hastanesi’nde zorunlu hizmet görevini yürütmüştür.
Ekim 2018’den itibaren Trabzon Özel İmperial Hastanesi’nde Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı olarak görevine devam etmektedir.
Üyelikler: Trabzon Tabip Odası
Yabancı Dil: İngilizce
Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu
Kemerkaya Mah. Orhan Karakullukçu Bulvarı İmperial Hst. No:5 Ortahisar / TRABZON, Trabzon
Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi
Esd (Sedimantasyon)
Hemaferez
Laserasyon Onarımı
Lokal Anestezi
Preoperatif Değerlendirme
Robotik Cerrahi
Trabzon Özel İmperial Hastanesi
Kemerkaya Mah. Orhan Karakullukçu Bulvarı İmperial Hst. No:5 Ortahisar / TRABZON, Ortahisar, Trabzon 61200
- Sigortası olan hastalar
Tetanoz Aşısının kuvvetle muhtemel aksiller sinire yakın yapılmasından sonra 10 gün boyunca kolumu kullanamadım. Çok ciddi sıkıntı yaşadım her gece uykudan ağlayarak uyandıracak şekilde ağrı yaşadım. Gün içinde de aynı şekilde sol kolumu azıcık kullansam bile perişan oluyordum. En son dayanamadım, trabzonda yıllık izindeyken tevafuken tercih ettiğim bir doktordu. O kadar güzel ilgilendi ki, meslektaşına da danışarak en doğru kararı almaya çalıştı. Gebelik durumum da olduğundan zor bi süreçti ama uyguladığı tedavi sayesinde şükürler olsun ağrıdan kurtuldum. Çok dua ettim kendisine. Sohbeti, güler yüzü, özgüveni ve iyi hekimliği için kendisine teşekkürler..
• başka bir yer • Diğer •
Salih Ergün isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Salih Ergün, Ortopedi Ve Travmatoloji. Size Salih Ergün tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Preoperatif Değerlendirme, Laserasyon Onarımı, Lokal Anestezi, Robotik Cerrahi.
Salih Ergün adresi nerede?Salih Ergün şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kemerkaya Mah. Orhan Karakullukçu Bulvarı İmperial Hst. No:5 Ortahisar / TRABZON Trabzon
Adresine gitmek zorunda kalmadan Salih Ergün isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Salih Ergün online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Salih Ergün isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Salih Ergün, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Salih Ergün hangi dilleri konuşuyor?Salih Ergün ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Salih Ergün isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Salih Ergün tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Salih Ergün hangi sigortaları kabul ediyor?Salih Ergün tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.