Hakkımızda

ÖZEL İMPERİAL HASTANESİ

20 Temmuz 2007 tarihinde açılarak hizmet vermeye başlayan Özel İmperial Hastanesi bölgemizdeki hastanelerden biridir. Hekim kadrosuyla hizmet veren hastanemiz, teknolojinin kullanıldığı, hekimlerinin bilgi birikimi ve tecrübelerinden faydalanılmaktadır.

Toplam 450 personeli ile 24 saat sağlık hizmeti sunan Özel İmperial hastanesi, her türlü cerrahi girişimin uygulanması için gerekli, teknolojiye göre dizayn edilmiş ameliyathanelerde, anestezi uzmanlarının eşliğinde açık ve kapalı tüm cerrahi girişimlere imza atmaktadır.

Hastanemiz Acil Tıp, Anestezi ve Reanimasyon, Genel Cerrahi, İç Hastalıkları, Kadın Hastalıkları ve

Doğum, Çocuk Hastalıkları, Çocuk Cerrahisi, Göğüs hastalıkları, Göz Hastalıkları, Üroloji, Enfeksiyon

Hastalıkları, Nöroloji, Kardiyoloji, Girişimsel Radyoloji, Gastroenteroloji, KBB, Ortopedi, Fizik Tedavi

Rehabilitasyon, Dermatoloji, Beyin ve Sinir Cerrahisi, Psikiyatri, Psikolog, Plastik, Rekonstrüktif ve

Estetik Cerrahi, Beslenme ve Diyet, Ağız ve diş sağlığı branşlarında hizmet vermekte olup, Biyokimya,Mikrobiyoloji, Radyolji-Tomografi-Röntgen-Ultrasonografi-4 boyutlu renkli Doppler-Mamografi-Floroskopi-Kemik Dansiometri-ESWL(Taş Kırma)-Endoskopi-Kolonoskopi, EMG, EEG, EKO ve EFOR gibi tetkikleri kendi bünyemizde yapmaktadır. Tam donanımlı Koroner, Cerrahi, Dâhili ve Yeni doğan Yoğun Bakım Ünitelerine sahiptir.

• VİZYONUMUZ

Çağdaş bir yönetim sistemi, tıbbı uygulamaları ve teknolojisi ile örnek gösterilen, toplumumuzun ve

genel olarak bölgemizin beklentileri ile hastalarımızın tüm sağlık gereksinimlerini karşılayan ve bu

özellikleri ile öncelikle tercih edilen lider bir sağlık kuruluşu ve referans merkezi olmaktır.

• MİSYONUMUZ

Etik değerlere bağlı, hasta haklarına saygılı, tedavi edici uygulamalar yanında koruyucu sağlık

çalışmalarını da kapsayan kaliteli ve ekonomik hizmetlerimizi din, dil, ırk ve cinsiyet ayrımı

gözetmeksizin nitelikli ve uzman kadrolarımız ile sunmaktır.

daha fazla Hakkımızda

Ortopedi ve travmatoloji uzmanı

Göz Doktoru

Göz doktoru

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı

Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı

Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru

Çocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru

Kulak Burun Boğaz Doktoru

Psikolog

Ürolog

Ürolog

Trabzon Özel İmperial Hastanesi
Kemerkaya Mah. Orhan Karakullukçu Bulvarı İmperial Hst. No:5 Ortahisar / TRABZON, Trabzon 61200
  • Akbank T.A.Ş. Mensupları Tekaüt Sandığı Vakfı
  • Allianz Sigorta
  • Ana Sigorta
  • Anadolu Anonim Türk Sig. Şti. Memurları Emekli Sand. Vakfı
  • Ankara Anonim Türk Sigorta Şirketi (ÖSS)
  • Axa Sigorta
  • Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta
  • Cigna Finans Emeklilik Ve Hayat
  • Demir Hayat Sigorta
  • Dolunay Özel Kara Hava Deniz Ambulans Hizm. Anonim Şti. (ÖSS)
  • Doğa Sigorta Kooperatifi
  • ECK Sağlık ve Asistans Hizmetleri San.Tic. A.Ş.
  • Ethica Sigorta
  • Eurocross Assistance Sağlık Turizmi Destek Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. (ÖSS)
  • Fortis Bank A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı
  • Groupama Sigorta
  • Hepiyi Sigorta
  • Katılım Emeklilik Ve Hayat
  • Magdeburger Sigorta
  • Mapfre Sigorta
  • Marm Assistance (ÖSS)
  • Medisa Sigorta A.Ş. (ÖSS)
  • Metlife Emeklilik Ve Hayat
  • NN Hayat Ve Emeklilik
  • Neova Sigorta
  • PTT
  • QNB Sağlık ve Hayat Sigorta A.Ş. (TSS)
  • Quick Sigorta
  • Ray Sigorta
  • Referans Sigorta
  • Remed Assistance
  • Remo Assistance Destek Hizmetleri A.Ş.
  • SGK
  • Sompo Sigorta
  • Standart Grubu Danışmanlık İç ve Dış Ticaret A.Ş. (ÖSS)
  • Trabzon Ticaret Borsası
  • Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası
  • Türk Nippon Sigorta
  • Türk Telekom Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı
  • Türkiye Barolar Birliği Sosyal Yardım Ve Dayanışma Fonu
  • Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)
  • Türkiye Cumhuriyeti Ziraat Bankası A.Ş.
  • Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı
  • Türkiye Katılım Hayat Sigortası
  • Türkiye Sigorta
  • Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Memur Ve Hizmetlileri Emekli Ve Sağlık Yardım Sandığı Vakfı
  • Türkiye İş Bankası A. Ş. Genel Müdürlüğü (ÖSS)
  • Türkiye İş Bankası A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı
  • Zurich Sigorta
  • Zurich Yaşam ve Emeklilik
  • Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı
  • Tüm sigortaları göster

Wir sind aufgrund von Akneproblemen zu diesem Arzt gegangen. Die Therapie verlauft sehr gut. Die Praxis ist sehr sauber. Der Arzt und die Mitarbeiterin sind sehr freundlich und hilfsbereit. Der Arzt kümmert sich ausgiebig um seine Patienten. Absolute Empfehlung.

• Uzm. Dr. Abdülkerim Cirit Randevu  •

Şenol beyden cok memnunum insan olarak da hekim olarak da iyi biri. Sizi dinliyor ihtiyaca göre yönlendiriyor. Hemen sussun da ilaç yazayım gibi bir beklentisi yok. Bazı saglık kaygılarıma da bilimsel cevaplar almak ayrıca rahatlattı. İlaç konusunda cok önyargılıydım. Bagımlılık yapar mı vs. diye 1 yıl kullandım ve hocamın yönlendirmesiyle bıraktım .

• Uzm. Dr. Şenol Anaç Diğer  •

4 sene önce doğumumu yaptırdı, 1 senedir de kadınsal herşey için kendisine gidiyorum inanılmaz ilgili ve bilgili bi dr. Ben muayene için beklerken aynı hastaneden farklı bi dr kndi hastasıyla ilgili fikir almaya geldi çünkü işinin ehli bi dr kırhan bey, bilgisi de inanılmaz fazla, kaygılarımı gideriyor sürecime destek oluyor. İyi ki varsınız Kırhan Hocamm

• Op. Dr. Kırhan Gençosmanoğlu Diğer  •

Kendisi bana akıllı mercek takacağını söyleyip orta uzak lens takmış faturada görünce sordum size uygun olan buydu deyip geçiştirdi gözlük takmamak için olmak istediğim akıllı mercek ameliyatı sonrası hem yakın hem de uzak gözlük kullanmak zorunda kaldım üstelik ameliyat sonrası görme sıkıntımdan bahsedince çok rahat bir şekilde uyum sağlayamazsanız çıkarırız dedi başından sonuna kadar pişmanım

• Doç. Dr. Kemal Türkyılmaz Katarakt Ameliyatı  •

kendisine yürüme bozukluğu rahatsızlığı ile ulaştım topuğuma basamıyordum yürürken, yaşım 24 ve bu yaşıma kadar olan süreç içerisinde ilk defa kendisi bana tedavi süreci başlattı ve tanı koydu ameliyat olacağımı söyledi bu süreç içerisinde gerekli takipleri yaptı ve başarılı bir ameliyat sonucu oluştu, yıllarca ayağımın üzerine tam basamıyordum ama Sercan bey sayesinde ilk defa ameliyattan sonra topuğuma bastım ameliyat sonrası takipleride sağladı fizik tedavi işlemleri ve neler yapmam gerektiğiyle ilgili bilgiler verdi şu an eskiye oran ile kat kat daha iyiym kendisinden çok memnun kaldım dalında en uzman doktorlardan birisi Sercan bey kesinlikle tedavi ve muayene işlemleri için kendisini tavsiye ederim

• Op. Dr. Sercan Karadeniz Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu  •

Doktor hanıma 5 aydır devam eden boyun tutulması sorunum için gittim. Gerçekten beni dinleyen bir hekim olduğu için en baştan bir güven duydum. Doktor hanımın pozitif enerjisi, güleryüzlülüğü, samimi olması ile birlikte iki haftalık fizik tedavi ve devamındaki egzersizler sonucunda iyileştim.

• Uzm. Dr. Hamide Füsun Sağlam Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon Randevusu  •

Ş

İlk gebeliğimde tavsiyeler üzerine Filiz Hanım'ı tercih etmiştim. İyiki...
    İlk gebelikte endişeli ve korkulu olunmasını rağmen sakinliği ve samimiyetiyle süreç yönetmesi benim için en büyük avantajdı.
    İkinci hamileliğimde de Filiz Hanım'ı tercih edeceğim.

• Op. Dr. Filiz Tanrıkulu Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

14 aylık çocuğumun Geçmeyen ateş boğaz enfeksiyonu şikayeti ile akşam saatlerinde muayene olduk…nokta atış tedavilerle kısa sürede iyileşip taburcu olduk çok teşekkürler

• Uzm. Dr. Abdullah Yağcı Boğaz İltihabı Testi (Hızlı Streptokok Bakteri Testi)  •

İlk gebeliğimdi ve gebeliğim boyunca filiz hanıma gittim. İlk gitmemde ondaki o enerji ilgi ve güler yüzlülüğünü çok beğenmiştim ve eşim ile birlikte devam etmeye karar verdik. İyi ki de filiz hanımı tercih etmişiz. Gebeliğim boyunca çok titizlikle gebeliğimi takip etti. Çok tatlı ve sempatik bir doktor. İşini çok büyük bir titizlikle takip ediyor. Benim gibi İlk gebeliği olanlarda hem heyecan hem de korku olabiliyor. Ama filiz hanım sayesinde hepsini güzel bir şekilde geçirdim. Bebeğim şuan 4 aylık olacak ve yine gebe kalsam yine onu seçerimDoğumda yanımda olamadı acil gece ameliyat olmam gerekti fakat ameliyatımı yapamamasına rağmen beni hiç yalnız bırakmadı. Ameliyattan sonra taburcu olana kadar visitime geldi. Taburcu olduktan sonra da aynı şekilde her kontrolümü yaptı.

• Op. Dr. Filiz Tanrıkulu Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

Çok zor ve meşakayli bir surecti hamileliğim ama filiz hanım o kadar ilgilendi kı hemen doguma almamız gerekiyor soyleyen dıger hastanelere ragmen filiz hanım tum uygulanması gereken sureci uyguladı ve bebegım tam haftasında dogdu dogumdan sonra da bir anne olarak tecrübelerini anlattı cok yardımcı oldu kendisi hem cok ıyı Bı doktor hemde mukemmel bir insan hıc tereddüt etmeden gıdın anne ve bebek ııcn en dogru kararı verecegınden suphenız olmasın

• Op. Dr. Filiz Tanrıkulu Doğum  •