Doğanköy Bursa Şehir Hastanesi, Nilüfer 16110
Gebeliğimi yeni öğrenip muayene olmuştum boş gebelik kürtaj gerekli dedi.Yanlış teşhis koyduğu yetmezmiş gibi hiçbir açıklamada bulunmadı. Teşhisinin boş gebelik olduğunu ben sorular sorarak anlamaya çalıştım.Ertesi günü başka doktora gittim ve boş gebelik olmadığını öğrendim.
• başka bir yer • Diğer •Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
n....s
Hamilelik kontrolumde gittim hicbir bilgilendirme yok duzgun konusmuyor bile troid hastasiydim tahlili bile vermemisti hic memnun kalmadim
• Bursa Şehir Hastanesi • Diğer •Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
se...r
Hastamızın nadir rastlanan riskli ektopik gebelik hikayesi vardı. Süreçte çok titiz, özverili ve kendi ailesinden biriymiş gibi narin davranan bir hekim. Süreç boyunca desteğini hissettirdiği için minnettarız.
• Bursa Şehir Hastanesi • Diğer •
a....ö
Hamilelik kontrolüne gittim sorduğum sorulara cevap alamadım memnun kalmadım
n....k
Doktor çok ilgili ve güler yüzlüydü. Önceki yorumlara bakarak çok çekingen gitmiştim. Menopoza girme evresinde olduğumu ve bu süreçte yaşayabileceğim süreç hakkında detaylı bilgilendirme yaptı. Hiç çekinmeden gidebileceğim bir doktor. Bende önceki hasta gebeydi ve ona da gereken ilgi ve alakayı da yeterince gösterdi.
• Bursa Şehir Hastanesi • Diğer •
T
t.....
Hamileliğimde gitmiştim hiç memnun kalmadım hastasıyla ilgili değil hiç bir açıklama yapmıyor kalp atışını bile dinletmedi. Tavsiye etmiyorum.
Gebeliğimi öğrendiğim erken dönemde, elimde laboratuvar sonuçlarım vardı. Ultrason yardımıyla bebeğin konumunda, gebeliğin seyrinde ve götürmüş olduğum tahlil sonuçlarında bilgi almak için kendisinden bilgi almayı beklerken gelişi güzel bir ultrason incelemesinden sonra çıktım odadan. Eşimin yanımda olmasının mümkün olmadığı söylendi. Ultrasonda evet gebelik var ama çok yeni küçücük görünüyor gibi bir ifade, yahu yeni zaten onu ben de biliyorum. Kaç mm olmuş konumu nasıl? Hiç bir şekilde bilgilendirme yok. Velhasıl kötü bir deneyimdi. İnegöl'de doktordan memnun olan var mı onu da bilemem.
• başka bir yer • Hamilelik kontrol •Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
as...z
Çok memnun kaldım kendisinden.İnegöl'de yaşadığım sürece kadın hastalıklarıyla ilgili sıkıntım olduğunda gideceğim tek doktor.Çok nazik, ilgili ve kibar.Stres yaparak gitmiştim muayene olmaya, öyle rahatlattı ki sanki daha önceden tanışıyormuşuz hissi verdi.
• başka bir yer • Kadın hastalıkları •
Salih Kahraman isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Salih Kahraman, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Salih Kahraman adresi nerede?Salih Kahraman şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Doğanköy Bursa Şehir Hastanesi Nilüfer
Adresine gitmek zorunda kalmadan Salih Kahraman isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Salih Kahraman online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Salih Kahraman isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Salih Kahraman bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Salih Kahraman ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Salih Kahraman hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Salih Kahraman hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 2 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Nilüfer bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Nilüfer bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Nilüfer bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Nilüfer bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Nilüfer bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları