0850 333 0388 Ücret öğren

Fizyoterapist Samet Erdil Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon alanında Kuşadası'nda kendi kliniğinde hizmet vermektedir.

Yetişkin (İlgili adreslerde)

Online danışmanlık

Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu

Samet Erdil
Fizyoterapist Samet Erdil

Cumhuriyet Mah. Candan Tarhan Bulvarı No:21 D:13 Center İş Merkezi, Kuşadası 09400

Ödeme yöntemleri

• Bu adreste kabul edilen sigortalar
  • Nakit
  • Kredi kartı
  • Banka Havalesi
Samet Erdil

Kabul edilen sigortalar

• Diğer (İade)

Görüşler

Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen

• Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • Detaylı açıklamalar
  • Randevuya katılım
  • L

le...r

Fizyoterapi ve rehabilitasyon sürecinde Samet Erdil’in uyguladığı tedavi kısa sürede hissedilir şekilde olumlu sonuçlar verdi. Hem tedavi yöntemleri hem de süreç boyunca yaptığı açıklamalar oldukça anlaşılır ve güven vericiydi. Profesyonel yaklaşımı, sabırlı tavrı ve detaylı izahları sayesinde kendimi sürecin her aşamasında rahat hissettim. Genel anlamda çok iyi bir deneyim yaşadım ve gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.

• Fizyoterapist Samet Erdil Ameliyatsız Omuz Sıkışma Tedavisi  •

e....k

Tedavi sürecimle ilgili detaylı bilgi paylaşımı yapması, güleryüzlü olması ve benimle iletişimi oldukça memnuniyet verici. Tedavi sonunda olumlu sonuç alacağımıza ve ağrılarımdan kurtulacağıma inanıyorum.

• Fizyoterapist Samet Erdil Ameliyatsız Boyun Fıtığı Tedavisi  •

• C

c....d

İlk seansta bile etkisini görüyorsunuz. Yenilenmiş gibi çıkıyorsunuz.

• Fizyoterapist Samet Erdil Ameliyatsız Boyun Düzleşmesi Tedavisi  •

sü...

İleri derecede omuz düşüktü şu an baya iyi durumdayım özgüvenli şekilde dik durabiliyorum

• Fizyoterapist Samet Erdil Ameliyatsız Boyun Düzleşmesi Tedavisi  •

al...e

Very pleased with my appointment and treatment very pleasant manner

• Fizyoterapist Samet Erdil Fizik Tedavi  •

a....k

Başarılı ve cok güler yüzlüler, cok memnun kaldım :)

• Fizyoterapist Samet Erdil Fizik Tedavi  •

• B

b....p

İşini özenle sabırla yapan başarılı bir uzman, yaklaşımı çok profesyonel ve motive edici daha ilk seansta büyük rahatlama sağladım Gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.

• Fizyoterapist Samet Erdil Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu  •

so...k

Çok dürüst ve düzgün bir insan işinde çok başarılı

• Fizyoterapist Samet Erdil Ameliyatsız Bel Ağrısı Tedavisi  •

ay...e

Çok da iyileşeceğimi düşünmüyordum, üç seansta tüm sıkıntımdan kurtuldum. Boyun fıtığının verdiği ağrılar için girmiştim. Bir yıla yakındır bir daha ağrım olmadı. Mükemmeldi.

• Fizyoterapist Samet Erdil Ameliyatsız Boyun Fıtığı Tedavisi  •

• T

ti...b

Defalarca farklı tedaviler denedim, ilk defa bu kadar etkili bir seans gördüm. Bilgisine ve emeğine sağlık.

• Fizyoterapist Samet Erdil Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu  •