0850 333 0388 Ücret öğren

Merhaba, ben Dil ve Konuşma Terapisti Samet Kas.

Çocuk, yetişkin ve yaşlı bireylerle çalışıyorum. Gecikmiş konuşma, dil gelişimi güçlükleri, artikülasyon bozuklukları, kekemelik, ses bozuklukları ve nörolojik kaynaklı dil-konuşma problemleri başlıca çalışma alanlarımı oluşturmaktadır.

Terapi sürecinde her danışanımı bireysel olarak değerlendiriyor, bilimsel temelli ve kişiye özel bir yaklaşım benimsiyorum. Amacım, danışanlarımın iletişim becerilerini geliştirerek günlük yaşamlarında daha etkili ve özgüvenli iletişim kurmalarına destek olmaktır.

Online danışmanlık

Biracılar Sokak 6, Şişli, İstanbul 34387

Ödeme yöntemleri

• Nakit
  • Banka Havalesi

Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.

Görüşler

• M

me...t

5 yaşındaki oğlumuzun konuşma gelişimiyle ilgili endişelerimiz nedeniyle Samet Bey’e bir tavsiye üzerine başvurduk. İlk değerlendirmeden itibaren süreci ayrıntılı ve anlaşılır şekilde anlattı. Terapi sürecinde oğlumuzun kelime dağarcığında belirgin bir gelişme oldu ve kendini ifade etme becerisi gözle görülür şekilde arttı. Seanslara istekle katılması ve terapistle kurduğu güven ilişkisi de bizi ayrıca memnun etti. Alanında bilgili, sabırlı ve ilgili bir uzman. Benzer sorunlar yaşayan ailelere gönül rahatlığıyla tavsiye ederiz.

• Elora danışanlık merkezi Diğer  •

• M

mü...n

5 yaşındaki oğlumun konuşma bozukluğu nedeniyle tavsiye üzerine Samet Bey’e geldik. İlk görüşmeden itibaren bize güven verdi ve oğlumla çok güzel iletişim kurdu. Seanslara başladıktan sonra sadece konuşmasında değil, hal ve hareketlerinde de olumlu değişiklikler fark ettik. Daha önce kendini ifade etmekte zorlanıyordu ve kelime sayısı azdı. Şimdi ise çok daha rahat konuşuyor, kendini daha iyi ifade edebiliyor. Gelişimi bizi gerçekten mutlu etti. İyi ki tavsiye üzerine tanışmışız. Samet Bey’i gönül rahatlığıyla tavsiye ederiz.

• Simin Danışmanlık Gecikmiş Konuşma Terapisi  •

s....k

2 yaşındaki çocuğumun konuşma gelişimiyle ilgili destek almak için başvurduk. Süreç boyunca hem çocuğumuza yaklaşımı hem de bize yaptığı açıklamalar sayesinde kendimizi çok güvende hissettik. Alanında oldukça donanımlı, bilgili ve çocuklarla iletişimi gerçekten çok güzel bir uzman. Seanslara başladıktan sonra özellikle kelime çıktılarının çoğaldığını ve kendini ifade etme konusunda daha istekli olduğunu gözlemledik. Süreçle ilgili bizi düzenli olarak bilgilendirmesi ve evde nasıl destek olabileceğimiz konusunda yol göstermesi de bizim için çok kıymetliydi. Çocuğumuzdaki gelişimi görmek bizi çok mutlu ediyor. Konuşma ve dil gelişimi konusunda destek arayan ailelere gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• Elora danışanlık merkezi Randevu  •

Samet Bey görüşmenin başlangıcından itibaren çok ilgiliydi, çocuklarla iletişimi çok güzel. Biz memnun kaldık. Yakınlarımıza tavsiye edeceğiz.

• başka bir yer Diğer  •

a...

5 yaşındaki oğlumuzun konuşmasında bazı sesleri doğru çıkaramaması nedeniyle Samet Bey’e başvurduk. Değerlendirme sürecini çok detaylı ve anlaşılır şekilde anlattı. Seanslarda çocuğumuzun ilgisini canlı tutan, oyun temelli ve bilimsel bir yaklaşım izliyor. Düzenli verilen ev çalışmalarını da uyguladık ve kısa sürede konuşmasında belirgin ilerleme gördük. En önemlisi oğlumuz seanslara severek gidiyor. İlgisi, sabrı ve aileyi sürece aktif şekilde dahil etmesi bizim için çok kıymetliydi. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederiz.

• B

b....y

4 yaşındaki çocuğumuz için başvurduk. İlk görüşmeden itibaren oldukça ilgili ve profesyonel bir yaklaşım gördük. Bize süreci anlaşılır şekilde anlattı ve evde uygulayabileceğimiz öneriler verdi. Çocuğumuzun gelişiminden memnunuz, gönül rahatlığıyla tavsiye ederiz.

• Elora danışanlık merkezi  •

• I

i...

Çocuğumun konuşma gelişimiyle ilgili yaşadığımız sorun nedeniyle başvurduk. Samet Bey süreci detaylı bir şekilde değerlendirdi ve bize her aşamada açıklayıcı bilgiler verdi. Seanslar sayesinde çocuğumuzda olumlu gelişmeler gözlemledik. İlgili, sabırlı ve profesyonel yaklaşımından çok memnun kaldık. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederiz.

• B

b...

3,5 yaşındaki çift dilli oğlumuz için başvurduk. Yaklaşık 2 aydır devam eden süreçte kelime sayısında ve kendini ifade etme becerilerinde belirgin bir artış gözlemledik. Özellikle iletişim kurarken daha istekli ve özgüvenli olduğunu görmek bizi çok mutlu ediyor. Samet Bey sürecin her aşamasında bizi bilgilendirdi ve çocuğumuzla çok güzel bir iletişim kurdu. Kendisini tavsiye ederiz.