Mezuniyet:Gazi Üniversitesi(Ankara-2010)
95. Zırhlı Tugay Komutanlığı Yard. Reviri-Tekirdağ (2011-2012)
Acıbadem Eskişehir Hastanesi (2013- 2020)
İpek Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği (2020-Halen)

Diş Hekimi Randevusu

Hoşnudiye Mahallesi İsmet İnönü 1 Caddesi No:119/1D, Tepebaşı

Samet Bey hem titiz hem de sakin tavrı ile hastalarının endişesini gideriyor. Eli oldukça hafif. Ne diş eti temizliği yaptırdığımda ne de yirmilik diş çekimimde herhangi bir ağrı sorun yaşamadım. Aksine çok kolay ve kısa sürede tedavimi tamamladı.

• İpek Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği 20'lik Diş Çekimi  •

• B

20 lik dişçekimi ve dolgu için gittim Samet beye işini titizlikle yapan güleryüzlü güven veren sayılı hekimlerden biridir.Yapacagı işlemleri ayrıntılı anlatıp acısız ağrısız işlemi gerçekleştirir.Gönül rahatlığıyla tercih edilebilir

• İpek Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Diş Dolgusu  •

• I

Diş hekimi Samet Özcana kanal tedavisi yaptırdım.Gerçekten ne yaptığını bilen ve titiz çalışan bir hekim.Diş ağrım geçti ve kanal tedavisi için kendisine teşekkür ederim.

• İpek Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Diş Hekimi Randevusu  •

Samet Özcan harika profesyonel eli hafif bir hekim.. Yıllardır kendisine tedavi olurum. Bu sefer beyazlatma için gittim sonuç tek kelimeyle mükemmel. Kendisine çok teşekkür ederim. Ayrıca pandemi için oldukça hijyenik klinik, tavsiye ederim.

• İPEK AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI POLİKLİNİĞİ Diş Beyazlatma  •

• M

Diş dolgusu için gittim.Güler yüzlü ilgili işinde uzman bir doktor. Dolgumu başka hekime yaptırmam.Gerçekten bu işte harika. Teşekkürler

• İPEK AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI POLİKLİNİĞİ Diş Dolgusu  •

• Samet Bey’e 3 yıl önce dolgu yaptırmıştım hala sapasağlam bu sefer yine yaptırdım gerçekten Eskişehirde 1 numara. Dişçi fobiniz varsa mutlaka Samet Bey’i tercih etmelisiniz

• İPEK AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI POLİKLİNİĞİ Diş Dolgusu  •

• Dolgu ya da baska bir ooerasyon yaptirmak durumunda olup da korktuğu için hekime gidemeyen kişiler için umarim faydalı olur; tamamen ağrısız, motive edici, iyi sonuç çıkaran bir hekim. Hiç bir şekilde canım yanmadı. Acaba hangi hekime gitsem diye düşünüyorsanız kesinlikle düşünmeden Samet Bey'e gidin. Yanındaki ekip de bir o kadar motive edici. Işinde çok başarılı ve çıkarttığı iyi sonuçtan kendi motivesini de hissettiren bir hekim. Lütfen hiç düşünmeden gidin, çok başarılı. Teşekkürleeerrr..