- Kalp Çarpıntısı
- Kalp Ritim Bozukluğu
- Bayılma
Çamlaraltı, Pamukkale Üniversitesi Kalp Merkezi, Üniversite Cd. D:7, Merkez, Denizli 20070
Kardiyoloji Randevusu
Pamukkale Üniversitesi Eğitim Uygulama Araştırma Hastanesi
O
oz...
svt denilen illet bir olayla karsilastiktan sonra tavsiye uzerine samet hocama gittik ablasyon islemiyle 1 saatte beni bu dertten kurtardi simdi cok iyiyim ama panik ataga yakalandim tedavilerim devam ediyor o kadar cana yakin ve guvenilir ki panik atak aninda fotografini acip bakiyorum o bile rahatlatiyor beni iyiki varsin samet abi allahim yolunu bahtini acik etsin insallah
• Pamukkale Üniversitesi Eğitim Uygulama Araştırma Hastanesi • Kardiyoloji Randevusu •
Z
ze...r
Kalp yetmezliğinden dolayı Kalp pili takılması gerekiyordu. Araştırmalarım sonucunda Samet hocamla temasa geçtim. Ekim 2024 de Başarılı bir operasyonla pil
takıldı. Samet hocam Kontrollerde ve muayene sırasında samimi,cana yakın ve pozitif yaklaşımıyla mükemmel bir doktor.• Pamukkale Üniversitesi Eğitim Uygulama Araştırma Hastanesi • Diğer •
h....b
Doktorum uzun süre rahatsız olduğum kalp ritm bozukluğunu çözüme kavuşturdu şimdi çok şükür tekrarlamadı Samet Doktorum sen hep var ol seni büyütüp okutup dr yapan ailenede teşekkür ederim.
K
ke...r
Annemin ritim bozukluğu nedeniyle Dr. Samet Yılmaz 'a muayene olduktan sonra 3 ay ilaç tedavisinden sonra yakma işlemi uygulattık. İşlem sonrası bir daha çarpıntısı tekrarlamadı. Kendisine çok teşekkür ederiz. Herkese tavsiye ederim alanında gerçekten başarılı bir doktor.
• Pamukkale Üniversitesi Eğitim Uygulama Araştırma Hastanesi • Diğer •
Samet Yılmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Samet Yılmaz, Kardiyoloji. Size Samet Yılmaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kardiyoloji Randevusu.
Samet Yılmaz adresi nerede?Samet Yılmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çamlaraltı, Pamukkale Üniversitesi Kalp Merkezi, Üniversite Cd. D:7, Merkez Denizli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Samet Yılmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Samet Yılmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Samet Yılmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Samet Yılmaz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Samet Yılmaz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Samet Yılmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Samet Yılmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.