Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

Pamukkale Üniversitesi Eğitim Uygulama Araştırma Hastanesi kadrosunda 8 adet çocuk cerrahisi uzmanı, 2 adet çocuk hematolojisi uzmanı, 1 adet çocuk nefrolojisi uzmanı, 4 adet çocuk psikiyatrisi uzmanı, 13 adet çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 11 adet kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, 1 adet kardiyoloji uzmanı, 1 adet kulak burun boğaz uzmanı, 2 adet neonatoloji uzmanı, 5 adet nükleer tıp uzmanı, 6 adet psikiyatri uzmanı, 1 adet radyoloji uzmanı, 1 adet romatoloji uzmanı, 3 adet tıbbi genetik uzmanı, 1 adet üroloji uzmanı, bulunmaktadır. Pamukkale Üniversitesi Eğitim Uygulama Araştırma Hastanesi Denizli ilinde Saraylar mahallesi Doktorlar Cad.no:42 Bayramyeri Denizli adresinde bulunmaktadır. Pamukkale Üniversitesi Eğitim Uygulama Araştırma Hastanesi bünyesinde bulunan bir doktordan randevu almak için 2584440728 numaralı telefonu arayabilirsiniz.
daha fazla Hakkımızda

Pamukkale Üniversitesi Eğitim Uygulama Araştırma Hastanesi
Çamlaraltı, Pamukkale Üniversitesi Kalp Merkezi, Üniversite Cd. D:7, Merkez, Denizli 20070

Dün oğlum Ali'nin Behçet Uz hastanesinde sünnet ameliyatına girmiş görüp konuşamadım buradan yazmak istedim. Oğlum maşallah çok iyi ağrı sızı yok. Ellerine sağlık İnci nur hanım

• Op. Dr. İncinur Genişol Diğer  •

Çok Değerli, Kıymetli Hocam
    Nerden başlasam, nasıl anlatsam...
    Hocam ben matematik öğretmeniyim biliyorsunuz, öyle süslü laflar edemez,kelimeleri tam seçemez, sürç-i lisan edersem affola...
    Hocamla yolculuğumuz 23 yıl evvel kızımla başladı, Hocamın ilk tüp bebeklerindendi. Çok zorlu süreçlerden sonra mucizeyi vermişti ellerimize . Arkasından supriz bir kız bebegimizde yine hocamızın mucizevi ellerinin sayesinde giriverdi hayatımıza.
    Bundan sonra da her kadının gitmesi gerektiği kadar gidiyordum hocama,taki meme ca öykümden sonra tekrar sıklaştı görüşmelerimiz. Derken Hocam, şifalı elleriyle bu hafta yine bana dokundu ve sağlığıma kavuşmamı sağladı, çok zorlu bir ameliyattı ama Hocamın sayesinde bunuda atlattım.
    Naifligi, sakinliği, verdiği güven 23 yıldır başka kadın hastalıkları dr.u tanimamamı sağladı. Allah size sağlıklı nice ömürler versin ki başımızdan eksik olmayın.
    İyi ki varsınız, Sonsuz Saygılarımla...
    Feryal Balcı

• Prof. Dr. Mehmet Babür Kaleli Diğer  •

I

Hocamız ile Annemin sinsice ilerleyen 22 ye 16 cm over kaynaklı kitle ameliyatı sürecinde tanıştık.Annem artık son deme gelmişken,Kendisi ilk günden süreç öncesi ve sonrası ilgisi alakası yönlendirmesi ve tecrübesi ile bizlere yardımcı oldu.Pamukkale üniversite hastanelerinde obezite servisinde 2 hafta kaldık.Hocamızı elinden gelenin fazlasını yaparak 73 yaşında Annemizi bu kitleyi alarak mucize denilen ameliyatı gerçekleştirdi.Allah razı olsun.Ayrıca Obezite servisi tüm hemşire ekibi ile çalışanları ilgisi alakası işe ön planda idi..Görev için değil yardımcı olmak için en zor anlarımız da aileden gibi yanımızda oldular.Odaların temizliği hijyen de ön planda .Günlük nevresim değiştiriyorlar.Bu detaya kendim otelcilik sektöründe olduğum için girdim ayrıca takdire değer. Onur Hocam.Sizlere ve kıymetli öğrencilerinize Sevgiler,saygılar.

• Prof. Dr. Onur Birsen Genel Cerrahi Randevusu  •

Annem mide ameliyatı geçirdi 76yasinda olmasına rağmen Onur hoca bizi çok rahatlattı ve sorunsuz ameliyatı mız gerçekleşti hastaya olan ilgisi ve verdiği değer kesinlikle takdire değer takildigimiz sorulardada rahatlıkla sorup ogrenebildik emeklerine sağlık iyi ki Onur hocayı tanıdık

• Prof. Dr. Onur Birsen Obezite Cerrahisi  •

Sinan bey büyük şans tesadüfen tanıdım başka bir dr sayesinde iyi diyorum tanımışım herseyden önce insan çok iyi bir cerrah size yaklaşımı on numara aciklayiciligi olsun bilgisi ve vicdanlı olması çok çok iyi ben başka bir doktora güvenemiyorum artık bobrek tümörü ameliyatlarimi başarılı şekilde ve kapalı olarak yaptı Allah yolunu bahtını açık etsin ben kaybetmek istemem doğrusu kendisini

• Doç. Dr. Sinan Çelen Diğer  •

Hocam annemin dış kulak yolunda skuomoz hücreli karsinom olduğu teşhisini koydu,daha önce farklı kurumlara gidildiği halde bu teşhis yapılamamış,sol kulaktan gelen akıntı ve iltihap devam etmişti.
    Hocam teşhisi koyup tedavi sureci hususunda bizi aydınlattı,gayet anlayışlı ,hastanın süreci belirleyisine izin veren naçizane fikrim alanında uzman bir hekimdir.
    Rabbim yolunu açık etsin,o çok yoğun hastalarına şifa vermesine vesile eylesin...

• Prof. Dr. Fazıl Necdet Ardıç Diğer  •

O

svt denilen illet bir olayla karsilastiktan sonra tavsiye uzerine samet hocama gittik ablasyon islemiyle 1 saatte beni bu dertten kurtardi simdi cok iyiyim ama panik ataga yakalandim tedavilerim devam ediyor o kadar cana yakin ve guvenilir ki panik atak aninda fotografini acip bakiyorum o bile rahatlatiyor beni iyiki varsin samet abi allahim yolunu bahtini acik etsin insallah

• Doç. Dr. Samet Yılmaz Kardiyoloji Randevusu  •

Y

Kızım 3 aylıkken VUR (mesaneden geri kaçak) teşhisi kondu. Her iki böbreği için de 2022 den 2025 yılına kadar hocamızın gözetiminde bir tedavi süreci geçirdik. Çok şükür hiç bir olumsuzluk yaşamadan tedavi süreci tamamlandı. Başından sonuna her aşamada bizi aydınlatan bilgilendiren ve destek olan doktorumuza saygılarımızı sunuyoruz. İyi yolumuz kesişmiş.

• Prof. Dr. Selçuk Yüksel Diğer  •

C

Hocam iyi günler biyolojik Yaş konusunda Denizli'de fazla bir bilgi yok diğer hastaneleri de araştırdım Ben uzun yıllardır spor yapan birisiyim biyolojik Yaşımı öğrenmek istiyorum sizinle bu konu hakkında görüşmek için bu yolu denedim Saygılarımla Cemal Özar

• Prof. Dr. Güzin Fidan Yaylalı Diğer  •

Oğlumun böbreğinde protein kaçağı nefrotik sendrom (fsgs) tedavisinde 2019 da başka bir ilde tedavi görürken tedaviye cevap alamadığımız ve çaresiz kaldığımız bir anda kendisi ile tanışıp Oğlumun tedavisini kabul etti ve biz 6 yıldır takiplerimiz ve tedavimiz için devam ediyoruz. Şuan doktorumuz Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Çocuk Nefrolojisi ve Çocuk Romatolojisi poliklinik kabulüne devam ediyor. Ben Isparta’da ikamet ediyorum Sn Selçuk Hocam ile Denizli’de tanışmıştık ve şu an Çankakkale’ye gidiyorum tedavi ve kontrol için mesafemiz uzadı ama Oğlum güvende.

• Prof. Dr. Selçuk Yüksel Diğer  •