- Depresyon
Çocuk Gelişim Testi
Çocuk ve Ergenler İçin Psikolojik Sağlamlık Programı
İlişki Terapisi
m....
Saniye Hanımla her şeyin yoğun olduğu ve bu yoğunluk içinde kendime karşı bir nefret geliştirdiğim içinden çıkamadığım bir dönemde tanıştık. Mayıs-Ekim arasında düzenli görüştük ve bu kısa sürede negatif düşüncelerimi nasıl dönüştürebileceğimi öğrendim. Süreç sadece konuşup dinlemekle sınırlı değildi okumam ve izlemem için önerdiği kaynakların ilerlememi hızlandırdığını düşünüyorum. Elimden geldiğince önerdiği şeyleri uygulamaya çalıştım ve bunun sonucunda gerçekten olumlu değişimler gördüm. Uzun terapi geçmişi olan biri olarak her terapistle uyum sağlayamadığımı bilirim bu yüzden önce tereddütlerim vardı ama ikinci seanstan sonra enerjimizin uyduğunu fark ettim. Terapi sürecinde dikkatimi çeken şeylerden biri benim göremediğim küçük adımlardan sonra tebrik etmeseydi.Bu yaklaşım, kendimi fark etmemde büyük rol oynadı.Deneyimli danışan olarak bir kriz anında yanımda olduğunu bilmek, fakat hayatıma öğrendiğim şeylerle devam edebilecek kadar bazı şeyleri düzeltmiş olmak beni mutlu etti.
C
c.....
açıkçası başta taraftarı değildim destek alma konusunda baya araştırdım hatta uzun bi süre. denemekten zarar gelmez diye düşünüp geldim. Olaylara bakış açımın değişmesinde çok büyük yardımınız oldu kendimi daha iyi hissediyorum bunu inkar etmek mümkün değil. şuan kendim biraz sürdürmeye çalışıyorum kendime saygım ve inancım arttı
• Denge danışmanlık merkezi • Randevu •
Ö
ö....a
Hayatımın çıkmaza gittiği bir dönemde bana o yoldan nasıl çıkacağımı nasıl ilerleyeceğimi gösteren bir insan. İşiyle, tecrübesiyle, anlayışıyla bana yol gösteren hocama minnettarım.
ş.....
Saniye Hanım ile hayatımın en zor döneminde tanıştım. Yaşadığım tüm o kaosun içinde nefes alabildiğim kendimi dinleyebildiğim ve keşfettiğim bir yerdi. Daha önce de terapi sürecim olmuştu fakat Saniye Hanımla daha iyi yol katettiğimi farkettim. Bu süreçte dengeyi kurabilmeme yardımcı oldu.
• Mona Psikoloji Ve Eğitim • Randevu •
Saniye hanım ile zor bir dönemimde tanıştım. Karanlıkta olduğumu hissettiğim bir dönemdi kendimle, duygularımla yüzleşip o karanlıktan yavaşça aydınlığa çıkmamı sağladı, benim için uzun bir süreç oldu. Yanımda olduğu için şanslıyım. Her duyguyu yaşamam gerektiğini öğretti "ağlamak yağmur gibidir."
ş.....
Sınav senemde yaşadığım kaygı ve stres bozukluğu ile mücadele etmek için yaklaşık 3 ay kendisinden destek aldım. Kendisinin uzman görüşleri ve destekleriyle bu sene tekrar girdiğim sınavda istediğim başarıyı elde ettim. Bunun için her zaman hem ailem hem ben çok mutluyuz, iyi ki tanışmışız.
T
tü...n
Annemin vefatından sonra hayata tutunamamıştım. Ne ilaçlar, ne sözler iyi geldi. Saniye Hanım sayesinde kendimi dinlemeyi, sevmeyi ve iyileşmeyi öğrendim. İyi ki yollarımız kesişmiş. Minnettarım.
• Online Danışmanlık • Konuşma Terapisi •
f.....
Hayatımla ilgili önemli kararlar verme dönemimde arkadaşımın tavsiyesi ile tanıştım Saniye Hanım’la. Terapiye başladığım sırada kafamda bir sis bulutuyla dolaşıyordum, her seanstan sonra biraz daha berraklaştı. Açmazlarıma ışık tuttu diyebilirim. Gücümü farketmemde etkisi büyüktür ve kendime bakım vermekte, kendime dost olmakta da desteği çoktur. Soruları, söylediği birçok şey iç sesime de dönüşmüş durumda. Donanımı, sakin yapısı, etkili dokunuşları, hepsi için minnettarım. Çok iyi bir yol arkadaşı. Artık tabağıma yiyeceğim kadar yemek koymaya gayret ediyorum sayesinde. Yeniden görüşmeyi de çok istiyorum. Sevgiyle.
• başka bir yer • Diğer •
el...i
1 yıl boyunca düzenli olarak başta kliniğine giderek ve sonrasında sınav sürecinde online terapi ile devam ederek kaygı bozuklukluğumu tedavi etmede çokça katkısı oldu. Önyargısız yaklaşımı öne çıkan özelliklerinden biri olup ilaçsız terapi yolları ve günlük hayatta kullanabileceğim sakinleşme yöntemlerini Saniye Hanım'dan öğrendim. Kesinlikle önerdiğim değerli bir psikologtur.
ş....d
Etkili bir terapi süreci geçirmeme vesile olan bir psikolog kendisi. özel durumlarımı iyi analiz edip buna uygun bir terapi uyguladı saniye hanım .Terapi sürecimiz hala devam ediyor.Kendimi eskiye oranla daha iyi hissediyorum.
• Online Danışmanlık • •
Saniye Çimen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Saniye Çimen, Psikoloji. Size Saniye Çimen tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ağaç Testi, Ağlama ve Öfke Nöbetleri, Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Aile Danışmanlığı, Aile İçi İletişim Sorunları, Aile Terapisi, Alzheimer Testi, Anne Baba Ayrılığı, Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı, Attentioner Dikkat Geliştirme Programı.
Saniye Çimen adresi nerede?Saniye Çimen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Güvenevler, 1943. Sk. Alpagut Apt Kat:1 D:1 Mersin
- Merkez Mahallesi, Türbe Caddesi, İstiklal Sokak Mersin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Saniye Çimen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Saniye Çimen uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Saniye Çimen isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Saniye Çimen, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Saniye Çimen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Saniye Çimen tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Saniye Çimen hakkında ne düşünüyor?Toplam 19 hasta / danışan, Saniye Çimen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Saniye Çimen hangi sigortaları kabul ediyor?Saniye Çimen tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.