Prof. Dr.
Beyin Ve Sinir Cerrahisi
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
Pendik 1 adres
1997 Ağustos ile 2025 Haziran tarihleri arasında birçok Endoskopik vaka gerçekleştirildi.
Hipofiz Adenomu
Fevzi Çakmak Mahallesi Cemal Gürsel Caddesi No:9, Pendik 34899
Ödeme yöntemleri
- Nakit
- Kredi kartı
Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.
Görüşler
Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen
- Detaylı açıklamalar
- Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
- Randevuya katılım
eb....
Savaş Hocam, sizin ve ekibinizin yanında kendimi öyle güvende hissettim ki… Hayatımın bir noktadan başka bir noktaya taşındığını hissetmek sihir gibiydi. Kaygılarımın yerini güvenin ve umudun alması çok büyüleyiciydi. İyi ki sizinle yollarımız kesişmiş.
be...l
Gözümdeki görme bozukluğu sebebiyle doktor doktor gezerken asıl problemin beyin tabanındaki bir kitleden olduğu saptandı. Bu süreçte ben de ailem de kaygılı bir şekilde bu tümörlerde uzmanlaşmış bir cerrah ararken bir doktorumuzun tavsiyesiyle Savaş hocamla tanıştık. Kendisini araştırınca ve muayenede görüşünce bu alandaki aradığımız en iyi isim olduğunu anladık. Açıklamaları ile kaygılarım en üst seviyedeyken bana moral verdi ve hemen endoskopik ameliyat planlandı. 5cme yakın olan tümörüm riskli bir bölgede bulunmasına rağmen zor ama başarılı bir operasyonla çıkartıldı. Hocam ve ekibi de tümörün iyi bir şekilde çıkarılabilmiş olmasına çok sevindiler. Hastanede yattığımız her gün Savaş Hoca ve ekibi bizi ziyarete geldi ve sorularımıza cevap verdi, sonrası için de iletişim numaraları paylaşıldı. Hastanede kaldığımız süreçte görevli olan tüm hemşireler ve görevliler de çok ilgiliydi. Allah hocamız ve ekibinden razı olsun.
b....t
Hipofiz adenomu ameliyatı
Sürecim göz doktoruna gitmekle başladı.
Görme alan testi yapılınca,tam körlüğe gidiyorsun denilerek en yakın beyin cerrahisi bölümüne acil notu ile yönlendirildim. BT,ilaçlı MR ve hipofiz MR çekildi.3 cm den büyük makroadenom tespiti sonrası acil ameliyat dediler.
Tüm araştırmalarım beni Sayın Prof.Dr Savaş Ceylan beye yönlendirdi.Hipofiz ile ilgili 7.000+ başarılı cerrahi operasyon deneyimi ve okuduğum yorumlar sonrası kendileri ile bağlantı kurdum , görüntüleme sonuçlarını hemen incelediler. İki gün içerisine muayene, hastane yatış ve çok başarılı geçen bir ameliyat sığdı.Ameliyattan iki gün sonra gayet sağlıklı bir şekilde evime döndüm.Herşey çok hızlı ve profesyonelce gelişti. Sayın Prof.Dr.Savaş Ceylan hocama ve değerli ekibine sonsuz şükranlarımı sunuyorum. İyi ki varsınız.
Z
z....k
Y
ya...
Tavsiye üzerine Savaş Hocamıza geldik. İyiki de gelmişiz. Herkese de gözü kapalı tavsiye edeceğimiz bir hoca. İyi ki varsınız hocam
mu...u
hipofiz adenomu rahatsızlığından ötürü Trabzon'dan geldim ve 25.09.2026 tarihinde yatisim yapıldi. prof dr savaş ceylan hocam ve ekibinin üstün gayretleri sayesinde sağlığıma kavuştum. post operatif dönemini de çok rahat geçirdim.
mesleki başarısından zaten emindik ama gösterdiği sıcak ilgi bizi ayrıca çok mutlu etti. kendisine uzun saglikli ömürler diliyoruz.• VM Medical Park Pendik Hastanesi • Hipofiz Tümörü Ameliyatı •
3 senelik takipden sonra hipofiz adenom büyümesi olduğunu ve bu ameliyatın heryerde yapılamadığını uzman bir elde yapılmasının uygun olduğunu öğrendik.Bundan sonraki araştırma sürecimizde karşımıza sürekli Savaş hocamızı çıkardı ve bizde randevumuzu alıp birde uzmanına danışmak üzere kontrolümüz ü olduk oda ameliyat olmanız lazım deyince ameliyat olmaya karar verdim.Ameliyat öncesi yatış sürecinden ameliyat günü ve sonrası harika bir ekip kendinizi hem korku içinde olup hemde güven içinde hissetmek gibi karmaşık duyguları yaşamak bu olsa gerek.Başarılı bir ameliyat geçirdim Savaş CEYLAN ve ekibine minnettarım. Başarılarının devamını diliyorum.
Z
zi...t
Savaş hocamızın hayatımızda çok özel bir yeri var. 10 yıl önce hipofiz ameliyatımı Savaş hocamız gerçekleştirmişti. O zamandan beri kendisine duyduğum güven ve minnet hiç değişmedi.
Bu kez, Ağustos ayında anneme koyulan menenjiom teşhisiyle Savaş Hocamla irtibata geçtik ve ona duyduğumuz güvenle Sinop tan kalkıp gittik. Yıllar sonra annemin ameliyatını Savaş Hocamın yapacak olması biricik annemizi Savaş Hoca gibi bir duayene emanet edecek olmamız bizim için gerçekten çok anlamlıydı.
Ameliyat öncesinden başlayarak hem Savaş hocamızın hem de ekibinin ilgisi, yaklaşımı bize büyük bir güven verdi. Hastasıyla gerçekten ilgilenen, süreci yakından takip eden bir hekim. Annem şu anda ameliyat sonrası iyileşme döneminde. Çok şükür her geçen gün daha iyiye gidiyor.
Başta Savaş hocamız olmak üzere emeği geçen tüm ekibine, ilgileri, sabırları ve güzel yaklaşımları için mennettarız İyi ki varsınız hocam, iyi ki yollarımız sizinle kesişmiş. Sinop’tan Sevgiler ve Selamlar• VM Medical Park Pendik Hastanesi • Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu •
K
ke...
Babamın hipofiz bölgesindeki tümör nedeniyle geçirdiği ameliyat sürecinde Prof. Dr. Savaş Ceylan ve ekibiyle ilerledik. Ameliyat öncesinde süreç hakkında yapılan açıklamalar ve ameliyat sonrasındaki takip bizim için oldukça açıklayıcıydı. Ameliyat başarılı geçti ve babamın ameliyat sonrasında görmesinde düzelme olması ailemiz açısından sevindirici oldu. Sürecin başından itibaren kendimizi güvende hissettik. Özellikle ameliyat sonrası kontrollerdeki yaklaşımından ve sürecin titizlikle takip edilmesinden memnun kaldık.
b....g
Hipofiz adenomumun tanı ve ameliyat sürecinde Savaş Hoca ile yollarımızın kesişmesi, yaşadığım bu zorlu dönemin en kıymetli taraflarından biri oldu. İlk görüşmeden itibaren alanına olan hâkimiyeti, engin tecrübesi, titizliği ve güven veren yaklaşımı, böylesine hassas bir cerrahi sürece çok daha huzurlu girmemi sağladı. Bir hekim olarak, özellikle hipofiz cerrahisinde bilgi kadar deneyimin ve cerrahi birikimin ne denli önemli olduğunu biliyorum; Savaş Hoca’da bunların karşılığını fazlasıyla hissettim. Ameliyatımın başarılı şekilde tamamlanmasıyla, kendimi doğru ellere emanet etmiş olmanın huzurunu yaşadım. Savaş Hoca’nın liderliğindeki tüm ekibin ameliyat öncesinden sonrasına kadar gösterdiği özen, açıklayıcı iletişim ve yakın ilgi de sürecin her aşamasında hissedildi. Bu deneyim benim için yalnızca tıbbi bir süreç değil; bir hasta ve bir anne olarak hayatımda çok özel bir yere sahip olacak.
• VM Medical Park Pendik Hastanesi • Hipofiz Tümörü Ameliyatı •
Savaş Ceylan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Savaş Ceylan, Beyin Ve Sinir Cerrahisi. Size Savaş Ceylan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Enjeksiyon Iv, Hemaferez, Karotis Endarterektomi, EEG (Elektroensefalografi), Ekstratemporal Kortikal Rezeksiyon, Elektromiyografi, Epidural Steroid Enjeksiyonu, Epilepsi Tedavisi, Diskografi.
Savaş Ceylan adresi nerede?Savaş Ceylan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fevzi Çakmak Mahallesi Cemal Gürsel Caddesi No:9 Pendik
Adresine gitmek zorunda kalmadan Savaş Ceylan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Savaş Ceylan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Savaş Ceylan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Savaş Ceylan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Savaş Ceylan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Savaş Ceylan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Savaş Ceylan hakkında ne düşünüyor?Toplam 1093 hasta / danışan, Savaş Ceylan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Pendik bölgesinde SGK kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
- Pendik bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
- Pendik bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
- Pendik bölgesinde Demir Hayat Sigorta A.Ş. kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
- Pendik bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları