Çocuk alanında duyu bütünleme, beslenme problemleri, bilişsel ve motor zorluklara dair çalışmalarımı sürdürmekteyim. Ailelere rehberlik ederek süreçlerini kolaylaştırmayı hedefliyorum.
- Gelişimsel gecikmeler
Dans ve Hareket Terapisi
DIR Floortime
Down Sendromu Psikiyatrik Ergoterapi
Erg. Şebnem Gümüş
Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme)
Ergoterapi
- Sigortasız hastalar/danışanlar
Görüşler
T
t...
Şebnem Hoca'ya araştırmalarım sonucunda internetten ulaştım. Kızımda gelişim geriliği vardı, ergoterapi aldırmam gerektiğini söyledi doktorum. Şebnem Hoca gerçekten mükemmel diyebileceğim bir eğitimci; çocuklara yaklaşımı, velileri süreç hakkında detaylı olarak bilgilendirmesi gerçekten çok memnun kaldım. Tayin durumumuzdan dolayı bırakmak zorunda kaldık, yoksa sürecim bitene kadar devam ederdim. Çocuğunda ergoterapi ihtiyacı olan herkese Şebnem Hoca'yı gönülden tavsiye ediyorum.
Erg. Şebnem Gümüş
Sürecinize kısa süre de olsa tanıklık etmek çok eşsizdi. Her zaman olduğu gibi sadece biz size değil sizler de bize çok şey öğretiyorsunuz ve öğrettiniz. Öğretiler için teşekkür ederimmm
d...
Şebnem Hanım'a psikiyatri doktorumuz tarafından tavsiye üzerine başladık. O dönemde oğlum 18 aylıktı, çaresizdik ve ne yapacağımızı bilmiyorduk. İsme tepki, göz kontağı kuramayan, hiçbir nesneyi eline alamayan ve yaşıtlarından yaklaşık 10 ay geriden gelen bir çocuktu. İlk etapta atipik otizm teşhisi aldık. Şebnem hocamızla beraber yaklaşık 2 sene seanslarına katıldık. Oğlumda nasıl gelişmeler oldu derseniz; ismine tepki, karşılıklı sohbet, kas kütlesinde artış, normal gelişimini yakaladı ve atipik otizm teşhisi kalktı. Şu an 4,5 yaşında ve kreşe gidiyor, akranlarıyla uyumlu. Bizim bu güzel yerlere gelmemizi sağlayan, gerek oğlumun gerekse benim ruhsal olarak duygularımızı çok iyi anlayan ve yanımızda olan Şebnem hocamıza borçluyuz. İyi ki yollarımız kesişti. Bu durumdan dolayı çaresiz olan tüm ailelere Şebnem hocamızı öneriyorum. Oğlumun deyişiyle, Şebomuz iyi ki var...
Erg. Şebnem Gümüş
Sizleri tanımak harikaydı, teşekkür ederimmm, miniğimin yolu ışıklarla dolsunnn
n...
Şebnem Hanım'la takriben 1 yıldır çalışıyoruz. Çocuğumun konuşamama probleminden dolayı bir araya geldik. Şebnem hocayla çalışmaktan çok mutluyum, çocuğuma güzel katkılarda bulundu, beni bile eğitti. En önemlisi işini çok seviyor ve ciddiye alıyor, bu da çocuğuma yansıyor. Velilerin eksiklerini tespit edip bizi yönlendiriyor. Şebnem hocamı ihtiyaç duyan velilere kalben tavsiye ederim.
Erg. Şebnem Gümüş
Kalpten düşünceler için teşekkür ederim.
h...
Çocuğumun beslenme problemi vardı. Şebnem Hocayla görüştük. Şebnem Hocayla tanıştıktan sonra hayatımız çok değişti, buradaki zorlukların bir çoğunu aştık. Artık beslenme saatlerinde çok mutluyuz, iyi ki Şebnem Hanımla karşılaşmışız.
Şebnem Hocayı çevreden duyum alarak onunla yolumuza devam ettik. Gerçekten de mesleğinde çok çok iyi, çevreme de tavsiye ediyorum.• • •
Erg. Şebnem Gümüş
Azminiz ve sürece inancınız için ben teşskkür ederim.
a...
Şebnem Hanım’a Mersin’de gittiniz; bir pedagog tavsiyesiyle ulaştık. Oğlumuzun kendini sakinleştirememe, aşırı yemek seçiciliği, bazı duyusal hassasiyetler sebebiyle 7-8 ay gibi haftada 3 günle başlayan seanslarımız oldu. Mesleğinde bilgili, oldukça güler yüzlü, ilgili, bilgilendirici bir Şebnem Hanım. O zaman diliminde kendisinin yönlendirmesiyle birçok şeyin biz de aile olarak farkına vardık, oğlum da çok güzel gelişmeler ve ilerlemeler oldu.
Erg. Şebnem Gümüş
Dönüşüm cesaretiniz için ben teşskkür ederim.
d...
Ben hafif otizm tanısı almış bir erkek çocuğu annesiyim. Oğlumun konuşmuyor olması nedeniyle bazı nesne ve materyalleri ağzına alıp onları çiğneme eğiliminde olduğunu fark ettik ve yaşıtları ile bir araya gelsin diye kreşe kaydını yapmıştık. Öğretmenimizin de bizimle aynı görüşte olması üzerine bizi Şebnem Hanım’a yönlendirdi. Şebnem Hanım, ergoterapinin bu davranış üzerine yaptığı çalışmalar sonucunda oğlumda iyi yönde gelişmeler olup merak duygusunu da uyandırdı; oyun ve duyusal hassasiyet alanında ilerlemeler gözlemlendi. Oğlumuz Şebnem Hanım’a hızlı ısındı, o kadar içten ve çocuk dilinden anlayan harika bir eğitimci ki biz ebeveynleri de yaptığı çalışmalarla aydınlatıp bizim de uygulayabileceğimiz güzel zamanlar yarattı. Kendisi önerebileceğimiz en iyi ergoterapistlerden biri; alanında harikalar yaratmış ve hâlâ kendini geliştirmesi bizi çok mutlu ediyor.
Erg. Şebnem Gümüş
İşbirliğinin önemini bir kere daha süreç için de sizler sayesinde teyit etmiş oldum, teşekkür ederim güzel ailem
e...
Şebnem hocamızla üç yıl önce bir rehabilitasyon merkezinde tanıştık. Hocamızla yolculuğumuz bu şekilde başladı ve ne yazık ki asrın felaketi 6 Şubat depremi dolayısıyla yaşadığımız İstanbul iline geri dönüş yaptık. Geçen yıl tekrar Hatay’a yerleştikten sonra Şebnem hocamıza yeniden irtibata geçip kaldığımız yerden devam ettik. Oğlumun otizm tanısı vardı. Ve şu an çok güzel, mucizevi şekilde son derece güzel bir sürecin içerisindeyiz, hocalarımız sayesinde. Şebnem hocamıza oğlumuza vermiş olduğu emek, ilgi, bilgi; her adımı, her dokunuşu gerçekten hayatımızda kalıcı izler bırakıyor. Kesinlikle her danışana tavsiye ederim, hiç düşünmeden hem de. Sonsuz güven, ilgi; en önemlisi sevgi, saygı bağı çok güçlü bir insan ve uzmanımızdır.
Erg. Şebnem Gümüş
Başarının tesadüf olmadığı süreçlerimizden bir tanesi daha, güvenle ilişki kurduk, sürece güvendiniz, micadele ettiniz, istikrarlıydınız ve sürece sonsuz desteğiniz için bir uzman olarak benim de motivasyonumu çok arttırdığınız için ben gönülden teşekkür ederim
Y
y...
Otizm spektrum bozukluğu olan bir çocuk annesiyim ve ergoterapiyle Şebnem Hoca sayesinde tanıştık. Bu zorlu süreçte aslında ihtiyacımız olan ve hayatımızı konforlu hâle getiren; sadece çocuğumu değil, yanında beni de sonuna kadar, hiç yorulmadan, sıkılmadan eğiten ve bunu bir yük ve zorunluluk olarak değil, özveri ve mutlulukla yapan nadir eğitimcilerdendir. Tanıştığımıza ve yollarımızın kesiştiğine çok memnunum. Şebnem Hocamı tavsiye ederim.
Erg. Şebnem Gümüş
Sevmek işin temelinde var, sonrası deneyim, özveri ve ekip ruhu... birlikte sağladık... ne mutlu bizeee...
Şebnem Gümüş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şebnem Gümüş, Ergoterapi. Size Şebnem Gümüş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ergoterapi Randevusu, Otizme Erken Müdahale, Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme), Otistik Çocuklar İçin Özel Eğitim, Görme Rehabilitasyonu, Ergoterapi, Öğrenme Güçlüğü Olan Çocuklar İçin Özel Eğitim, Down Sendromu Psikiyatrik Ergoterapi, Bilişsel Rehabilitasyon, Otizm Spektrum Bozukluğu Tedavisi.
Şebnem Gümüş adresi nerede?Şebnem Gümüş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Antakya Hatay
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şebnem Gümüş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Şebnem Gümüş uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Şebnem Gümüş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Şebnem Gümüş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Şebnem Gümüş hangi dilleri konuşuyor?Şebnem Gümüş ile Arapça, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Şebnem Gümüş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şebnem Gümüş tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Şebnem Gümüş hangi sigortaları kabul ediyor?Şebnem Gümüş tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.