Doç. Dr. Secaattin Gülşen

Kulak Burun Boğaz daha fazla

Şahinbey 1 adres

Op Dr Secaattin Gülşen 1984 Ulukışla/Niğde doğumludur.
Ankara fen lisesi mezunudur. Marmara Üniversitesi İngilizce Tıp fakültesinden 2009 yılında mezun olmuştur. 2010-2015 yılları arasında Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi KBB Anabilim Dalında uzmanlık eğitimini tamamlamış ve 2015 aralık ayında Kulak Burun Boğaz & Baş Boyun Cerrahisi Uzmanı olmmuştur.
Mecburi Hizmetini Ağrı Devlet Hastanesinde tamamladıktan sonra, Gaziantep Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde KBB klinik şefi olarak çalışmaya başlamıştır. 2019 ağustosta Gaziantep Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesine başhekim yardımcısı olarak atanmıştır ve halen bu görevi sürdürmektedir.
Türk Kulak Burun Boğaz Dereneği üyesidir. 2016 yılında Polonya/Varşova da düzenlenen koklear implant ve işitsel implantlar kadavra uygulamalı kursuna katılmıştır. 2017 yılında Almanya/Hannover de yine işitsel ve koklear implant kadavra uygulamalı eğitimlere katılılmıştır. Bu eğitim ve sertifikasyon süreçlerinden sonra Gaziantep Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Koklear implant (Biyonik Kulak) ameliyatlarını başlatmıştır. Ayrıca, Gaziantep’te endoskopik (kapalı) kulak ameliyatlarını ilk uygulayan hekimdir. Yine Türkiye’de ağız içinden izsiz kapalı tiroidektomi (Guatr ameliyatı) ameliyatını uygulayan ilk KBB hekimidir.
Kulak cerrahisi alanında patentini almış olduğu çeşitli cerrahi alet ve işitme protezleri mevcuttur. Uluslararası saygın bilimsel dergilerde yayımlanmış olan çeşitli makaleleri mevcuttur.
İyi derecede ingilizce bilmektedir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Eyüpoğlu Mahallesi Hürriyet Caddesi No:40, Şahinbey 27010

Kulak Burun Boğaz Randevusu

• H

Benim burnum çocukken düşme sonucunda çok eğriydi baya bir doktor gezdim hepsi eğri kalabilir dedi kaburgadan kemik alabiliriz dediler en sonda secattin hocayı önerdiler yanına gittiğim de elimden geleni yaparım dedi ve şuan ameliyat olalım 1 hafta oldu çok rahat nefes alabiliyorum sadece gözlerimin etrafında biraz şişme oldu morarma filan yoktu çok rahat geçti ameliyatım herkese tavsiye ederim alanında en iyi doktorlardan biridir

• B

Uzun zamandır burun ameliyatı olmak istiyordum hep erteledim korktuğum için sonra arkadaş çevremin tavsiyesiyle Secaattin bey den randevu aldım ve ameliyat oldum moralma hiç ama hiç olmadı ağrıda çekmedim 40.günümdeyim gayet memnunum keşke daha önce olsaymışım

• M

Uzun yıllardır kulak çınlaması ile mücadele ediyordum. Uzun araştırma sonunda değerli Doktor'um Doç Dr Secaattin Gülşen e muayene olduktan sonra ameliyat olmaya karar verdim. Hamdolsun Sayesinde sağlığıma kavuştum kendisini gönülden tavsiye ederim Başarılarınız dâim olsun hocam..

• K

Ben 18 yaşındayım yıllar önce düşmüştüm burnum yamuldu asla nefes alamıyordum ve çok uzun bi burnum vardı secaattin beyi şans eseri gördüm ve Allah razı olsun o benim hayatımı kurtardı o kadar güzel bi burnum oldu ki önceden dışarıya çıkamıyordum yan dönemiyordum resim çekemiyordum hayatta hep başarılı olur umarım

• Gaziantep Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kulak Burun Boğaz Randevusu  •

• Ö

benim burnum çocukken yasadığım düşme sonucunda ileri derecede eğriydi, burnumdan hiç nefes alamıyordum Secaattin hocam dışında burnumu yapabileceğine inandığım bir doktor bulamamıştım, çocukluğumdan beri ameliyat olmaktan korkuyordum ama hiç gerek yokmuş süreç çok rahat geçti bugün ameliyattan sonraki 10. Günüm ve rutin hayatıma döndüm. Secaattin hoca gerçekten çok başarılı bir Hekim burun ameliyatı konusunda korkan çekinen birileri varsa bence kesinlikle Secaattin hocaya güvenebilirler, ben sayesinde çocukluğumdan beri eğri olan ve nefes alamadığım burnumdan artık çok rahat nefes alıyorum ve görüntüsünden de çok memnunum

• R

25 Eylül tarihinde rinoplasti ameliyatı oldum tam istediğim gibi estetik olduğu belli olmayan doğal bir burun yapmış bayıldım ve asla morluğum olmadı çok hafif ödemim vardı 5. Günün sonunda ödemim dahi kalmadı her aşamada çok ilgiliydi asla sürecimde aksaklık yaşamadım tamponlarım çıkar çıkmaz günlük hayatıma seri bir dönüş yaptım. Ayrıca ilgisi, alakası ve becerisine diyecek söz bulamıyorum.

• B

Burun estetiği sürecimde Doç. Dr. Secaattin Gülşen'i tercih ettim ve çok memmun kaldım.İlk muayeneden itibaren güven veren,her detayı açıklayan ve süreci çok profesyonel yöneten bir hekim ameliyat sonrası hiçbir morluk,ağrı ya da şişlik yaşamadım, iyileşme sürecim çok rahat geçti.Sonuç tam hayal ettiğim gibi oldu burnum hem doğal hem de yüzümle tamamen uyumlu.Hem ilgisi hem güler yüzü hemde emeği için minnettarim .Burun estetiği düşünen herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• B

Burnumdan çok rahatsız oluyordum görüntü olarak ameliyat süreci de biraz korkutuyordu Secattin hocam ile bu süreç çok güzel geçti 0 ağrı ve 0 morluk ile geçirdim sürecimi iyiki hocamla tanışmışım

• H

10 yıl önce eşimin geçirdiği Septoplasti ameliyatı sonrası hem nefes almada sorun yaşadı hemde burun şekli bozuldu. Dr. Secaattin Bey in yaptığı revizyon Rinoplasti ameliyatı sayesinde eşim hem rahatça nefes alabiliyor hemde burnunun doğal ve güzel görüntüsü sayesinde kendini daha iyi hissediyor Ameliyat sonrasında eşim sorun yaşamadı Bizim için çok büyük bir şanstı. Ellerine emeğine sağlık

• H

Kesinlikle işinde çok başarılı eli çok hafif burnumda kırık vardı şiş ödem asla olmadı süreç çok rahat geçti çok çabuk toparladım