Ad Soyad:Seçil ÖZCAN Unvan: Uzman Klinik Psikolog Doğum Tarihi: 16 Temmuz 1977 Eğitim - Hacettepe Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Bölümü, Lisans - Anadolu Üniversitesi Yüksek Lisans: “Ergenlerin Kaygı ve Özsaygı Düzeylerinin Denetim Odaklarına Etkisi” başlıklı tezle tamamlanmıştır. - Hertfordshire Üniversitesi Okul Öncesi Kurumların İncelenmesi ve Anne-Baba Eğitim Programının Geliştirilmesi amacıyla özel eğitim programına katılmıştır. - Hollanda, Early Childhood Eğitim Programı Erken Çocukluk Dönemi üzerine uzmanlaşma eğitimi alınmıştır. - İstanbul Aydın Üniversitesi Klinik Psikoloji Yüksek Lisans Mesleki Deneyim - Kurucu- Yansıma Psikoloji Merkezi (2010) 15 Temmuz 2010 tarihinde Yansıma Psikoloji Merkezi’ni kurarak bireysel terapi, grup çalışmaları ve aile danışmanlığı alanlarında hizmet vermektedir. Öne Çıkan Çalışmalar ve Katkılar - Sağlam Bebek Takibi (Bebek Psikolojisi) - Ergenlik bunalımları ve çocukluk korkularının yönetimi - Ruhsal özgürleşme ve kişisel gelişim atölyeleri Seçil Özcan Demirtan, hem bireysel hem de toplumsal farkındalık yaratmayı amaçlayan çalışmaları ve çeşitli uzmanlık alanlarındaki bilgi birikimiyle danışanlarına destek olmaktadır. ÇOCUK VE ERGEN EĞİTİMLERİ Çağdaş Drama Derneği Yaratıcı Drama Eğitmenliği 15.10.2006 Çağdaş Drama Derneği Yaratıcı Drama Eğitmenliği 2 17.03.2007 Lars T. Persson Berard Method of Auditory 29.07.2011 Selvi Borazancı Hızlı Okuma Ve Hafıza Teknikleri 08.08.2011 Üstün Zekalılar Enstitüsü 1. Üstün Yetenekli Çocuklar Eğitimenliği Sertifikası 01.12.2012 Üstün Zekalılar Enstitüsü 2. Üstün Yetenekli Çocukları Tanıma Eğitimi 05.01.2013 Üstün Zekalılar Enstitüsü 3.Eğitim stratejileri 09.02.2013 Febris Danışmanlık Çocuk ve Ergenlerde Bağlanma Travmaları 26.03.2022 Dislev Disleksi Eğitici Eğitmi 01.02.2020 Nörodikkat Dikkat-Öğrenme-Düşünme Becerileri 21.08.2017 PSİKOLOJİK TESTLER EĞİTİMİ Hacettepe Üniversitesi DENVER 2 2011 Psikolojik Testler Derneği Psikolojik Testler Eğitimi 2005 cattel 2a, porteus labirentleri, kohs küpleri, goodenough-harris bir adam çiz zeka testi, bender-gestalt psikomotor algı ve koordinasyon testi,agte, frostik görsel algı,peabody kelime anlama, gessel gelişim değerlendirme,metropolitan okul olgunluğu testi Petd Çocuklar için Algı testi 08.06.2020 Petd MMPI 08.06.2020 Madalyon Psikiyatri Merkezi Stroop testi,TBAG formu 07.01.2012 Madalyon Psikiyatri Merkezi Wisconsin Kart eşleme testi 21.01.2012 EMDR TERAPİ EĞİTİMLERİ Ümran Korkmazlar Çocuk EMDR 1 02.03.2019 Ümran Korkmazlar EMDR ve Hikaye Tekniği 18.03.2019 EMDR Derneği Çocuk olgularda EMDR uygulamaları 02.12.2018 DBE EMDR 1 06.09.2018 DBE EMDR 2 18.06.2019 EMDR EMDR Akreditasyonu 27.12.2024 AY EMDR ile Yetişkinlerle bağlanma sorunları üzerine çalışmak 22.10.2021 DBE EMDR 2.0 David Grand Brainspotting 03.03.2023 KUM TERAPİSİ EĞİTİMİ Carlo P. Ruffino Kum Terapisi 27.04.2018 Maria Kendler Kum Terapisi 2 17.12. 2018 Carlo P. Ruffino Jung Teori Eğitimi 30.04.2018 OYUN TERAPİSİ Theraplay Enstitüsü Theraplay 1. Seviye 24.10.2018 Theraplay Enstitiüsü Theraplay 1. Seviye 08.11.2012 Reyhana Seedat Filial Therapy 19.02.2013 Reyhana Seedat Development Touch Therapy 21.02.2013 Reyhana Seedat Client Centeret Play Therapy 21.02.2013 Reyhana Seedat Play Therapy with traumatized children 19.10.2013 Doç. Dr. Serap Özer Çocuklarla BDT eğitimi 30.01.2014 Theraplay Enstitüsü Group Theraplay 28.10.2018 Theraplay Enstitüsü Theraplay 2. Seviye 30.10.2018 Uyku Akademisi Bağlanma temelli uyku tanışmanlığı 19.01.2019 Psikoloji İstanbul Deneyimsel Oyun Terapisi 20.06.2020 Petd Çocuklarla Psikolojik Görüşme Teknikleri 22.06.2020 AİLE VE ÇİFT TERAPİSİ Akdeniz Üniversitesi Aile Danışmanlığı 24.11.2007 Pilke Family MIM- Family interaction style training 29.10.2018 Psikapark Bağlanma Temelli Aile Terapisi Eğitimi 1 08.12.2020 Psikoloji İstanbul Gottman çift terapisi 04.09.2020 İlişki Pusulası Aile ve evlilik terapisi 26.04.2023 İlişki Pusulası Aile ve evlilik terapisi 2 07.06.2023 KURUMSAL EĞİTİMLER İzgörenakın Eğitmen Uzmanlık Programı 05.06.2010 İzgörenakın Dikkat Vücudumuz Konuşuyor Eğitimcinin Eğitmi 03.04.2010 Aykut Oğut Yaşam Koçluğu 18.2019 Aykut Oğut Yaşam Koçluğu 2 18.2019 Nilgün Aktaş Duygusal Özgürleşme Tekniği Eğitimi 05.2021 REGRESYON TERAPİSİ Kartal Özal Dönüşümsel Regresyon Koçluğu 02.2022 Kartal Özal Anne karnı ve şimdiki yaşam regresyonu 04.2022 BDT Hakan Türkçapar Bilişsel Davranışçı Terapi 09.2011 ŞEMA TERAPİ Psikonet / Alp Karaosmanoğlu Şema Terapi Eğitimi 27.02.2025 SANAT TERAPİSİ Michael Franklin Sanat Terapisi 21.05.2021 Michael Franklin Exploring inner diversity-discovering our embodied histories 17.12.2021 SENSORYMOTOR EĞİTİMİ Pat Ogden Sensorymotor Psikoterapisi 28.11.2021
- Öğrenme Güçlüğü
- Sınav Kaygısı
- Uyum Bozuklukları
- Altını Islatma Problemi
- Anne - Baba Ayrılığı
Öğretmenevleri mahallesi 922 sokak Bilgin Duran Plaza No:3 Kat:5 Daire:26, Antalya
Uzm. Psk. Dan. Seçil Özcan
Öğretmenevleri mahallesi 922 sokak Bilgin Duran Plaza No:3 Kat:5 Daire:26, Konyaaltı, Antalya 34734
a....
Seçil Hanımla terapi seanslarıma kaygı ve alkol problemlerim nedeni ile başladım. Seçil Hanımla tanışmadan önce korkularım ve kaygılarım yüzünden yataktan çıkamayacak bir haldeydim. Her gün alkol tüketip rahatlamaya çalışıyordum. Seçil Hanım sayesinde alkolü bıraktım adeta yeniden doğmuş gibiyim. Kaygılarımı yönetmeyi öğrendim. Değiştim, özgüvenim arttı. Artık korkmuyorum yaşamak, hayatın tadını çıkarmak istiyorum. Seçil Hanım ile seanslarıma kesinlikle devam edeceğim
• Uzm. Psk. Dan. Seçil Özcan • Diğer •
a....t
seçil hanım kendime olan özgüvenimde artış sağladı
O
oz...n
seçil hanım ile yaklaşık 1 yıldır çalışıyorum üniversite sınavı ve geleceğim ile ilgili kaygılarım ve stresim vardı hedef belirlemekte zorlanıyodum şuanda yaptığımız çalışmaların sonucunda hedefimi belirledim üniversitede hangi bölümü okuyacağıma karar verdim duygularımı yönetmektede çok daha iyim terapilerime devam edicem bana katkıları çok oldu
ay....
Seçil hanımla oğlum 7 yaşındayken başlayan kaygı bozukluğu ve takıntıları dolayısıyla tanıştık. Terapi sürecindeki samimiyeti ve doğru yönlendirmeleriyle bizi çok rahatlattı sorunumuz hızlı bir şekilde çözüldü. Artık oğlum 14 yaşında ve Seçil hanım benim ve çocuklarımın her sıkıntılı döneminde yanımızda oldu, bize rehberlik etti
İyi ki var ve iyi ki onu tanımışım
Güvenebileceğimi bildiğim objektif ve güler yüzlü haliyle hayatıma dokundu kendimi anlamamı ve sorunlarımla baş etmemi sağlıyor
Düşününce anlıyorum Onsuz çok yalnız hissederdim• Online Danışmanlık • Diğer •
T
t....o
Antalya’da iyi bir psikolog ararken birkaç isim araştırdım, yorumlara baktım ve en çok Seçil Hanım dikkatimi çekti. Yaklaşık iki aydır düzenli olarak görüşüyoruz ve bu süreçte gerçekten kendimi daha iyi tanımaya başladım. Düşünce tarzım, olaylara bakışım çok değişti diyebilirim. Antalya’da güvenilir, alanında gerçekten başarılı psikolog arayan herkese tavsiye ederim.
f.....
Yakın arkadaşımın tavsiyesi üzerine internet araması yaptım. Doktor Takvimi'nden iletişim numarasını buldum ve randevu aldım. Pedagog olduğu için oğlumun bilgisayar bağımlılığından nasıl kurtarabileceğimiz hakkında konuşmak istiyordum. Ancak görüşmelerimiz, benim başta destek almam gerektiği yönünde gelişti ve en büyük sıkıntım olan kaygı bozukluğu sorunumla seanslara başladık. Kesinlikle arkadaşlarıma ve çevreme tavsiye ederim.
b...
Bir arkadaşımın tavsiyesiyle tanıştığım Seçil Hanım, kafamda kurduğum kalıplaşmış düşüncelerden uzaklaşmamı ve cesaret edemediğim adımları atmamı sağladı. Zor bir dönemden geçerken, aile içinde yaşadığım problemlerle başa çıkmamda bana bambaşka bir bakış açısı kazandırdı.
Kendime olan güvenimi yeniden bulmamda, içimde sakladığım ve yüzleşmeye korktuğum duygularla barışmamda gerçekten çok yardımcı oldu.
İyi ki yollarımız kesişmiş, Seçil Hanım’la çalışmak hayatımda büyük bir dönüm noktası oldu.• • •
T
t....a
Seçil Hanım, kendime inanmamı sağladı ve kaygılarımda kendime olan güvensizliğimle nasıl savaşacağımı öğretti. Terapisi sayesinde, kurtulmak istediğim davranışlardan çok kısa sürede kurtuldum. Yeniden hayata başlamamı sağladı yokluğa düştüğüm anda tuttu elimden. En yakınımdakilerle ilişkilerimi yeniden kurmama en önemliside kaybettiğim benliğimi tekrar kazandırdığı yardım ettiği için çok mutluyum.
d....k
Seçil Hanim kendimi daha iyi ifade etmemde yardimci oldu. Kendimi savunmayi ve istediklerimi korkmadan soylemeyi sagladi.
Daha iyi iliskiler kurmamda yardimci oldu.• Uzm. Psk. Dan. Seçil Özcan • Randevu •
a....
Seçil hanımla dördüncü seansımızı gerçekleştirdik terapilere başlamadan önce kaygılarım ve korkularım beni dış dünyadan tamamen koparmıştı gerçeklik algımı yitirmiştim tamamen içe kapanmıştım çok kısa bir süre içerisinde Seçil hanım sayesinde kaygılarımı ve korkularımı yönetebilmeye başladım özgüvenim artmaya başladı çevremden çok iyi geri dönüşler alıyorum sevildiğimin ve değerli olduğumun farkına vardım
• başka bir yer • Diğer •
Seçil Özcan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Seçil Özcan, Psikoloji. Size Seçil Özcan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Seçil Özcan adresi nerede?Seçil Özcan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Öğretmenevleri mahallesi 922 sokak Bilgin Duran Plaza No:3 Kat:5 Daire:26 Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Seçil Özcan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Seçil Özcan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Seçil Özcan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Seçil Özcan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Seçil Özcan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Seçil Özcan hakkında ne düşünüyor?Toplam 251 hasta / danışan, Seçil Özcan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.