Stajımı Samsun Araştırma Devlet Hastanesi, Artvin Devlet Hastanesi, Hopa Devlet Hastanesi ,Borçka Devlet Hastanesi, Samsun Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinde poliklinik, yetişkin, çocuk , kliniğinde ve kurum olmak üzere bir çok bölümde tamamladım.
- Şişmanlık (Obezite)
- Kilo Problemi
- Diyabet (Şeker Hastalığı)
- Aşırı Kilo Alımı
- Hiperlipidemi
Diyetisyen Randevusu
Online Diyet
- Sigortası olan hastalar
Kılıçdede Mahallesi 56 lar sokak no:46 kat:1, İlkadım, Samsun
P
p....k
“Bir yıl önce başladığım bu yolculukta sadece kilo vermedim, kendime olan bakışım da tamamen değişti. Bu süreçte yanımda olan, her an destekleyen ve bana inanan biri olduğu için kendimi gerçekten çok şanslı hissediyorum.
Güler yüzü, içtenliği ve samimiyetiyle insanın kalbine dokunan bir diyetisyen. Zorlandığım anlarda bile motivasyonumu yeniden kazanmamı sağladı, asla pes etmeme izin vermedi. Sadece bir diyetisyen değil, aynı zamanda bu sürecin en büyük destekçisi oldu benim için.
Şimdi koruma sürecindeyim ve kendimi hem fiziksel hem de psikolojik olarak çok daha güçlü hissediyorum. İşini bu kadar severek ve güzel yapan birine denk gelmek gerçekten büyük bir şans. İyi ki yollarımız kesişmiş, iyi ki…”• Diyetisyen Sedanur Altıparmak • Diyetisyen Randevusu •
e...
Sedanur Hanım’a bir arkadaşımın referansı ile ulaştım. 9 aylık süreçte 20 kilo verdim. Kendisi pozitif, güleryüzü ve enerjisiyle bu süreci sıkılmadan ilerletmemi sağladı. Diyet listelerinin özellikle birbirinin aynı olmaması, kişiye özel listeler hazırlaması ve vücudun gereksinimlerine özen gösterilerek hazırlanması benim için en önemli unsurlardı. Ailemizin diyetisyeni oldu dersem yalan söylemiş olurum. Kendisini kesinlikle tavsiye ediyorum. Kararsızsanız hiç düşünmeden randevunuzu alın ve Sedanur Altıparmak farkını görün.
Ö
ö...
Seda Hanım'a annemin vesilesiyle başladım. Aşırı kilo problemi yüzünden. Seanslarım o kadar güzel, eğlenceli ve Seda Hanım tarafından anlayışlı geçti ki 9 ay içinde idealimin bile altına geldim. Mutluyum, ilgisi ve alakasından çok memnunum. Bir diyetisyen değil de ailemiz gibi; aynı şekilde o da bizi ailesi olarak gördü. Sürecimiz çok güzel ilerliyor. Herkese tavsiye ediyorum da etmeye devam edeceğim.
n...
Sedanur Altıparmak'la seanslarımız 4 yıl önce pandemi sürecinde aldığım kiloları verme düşüncesiyle eşimle birlikte ofisine uğramamızla başladı. Tatlı dilli ve güler yüzlü olması bizi motive etmesiyle devam etti. Benim lipödem hastası olduğumu bu süreçte öğrendim. Menopozla birlikte bu dönemi sayesinde daha rahat atlatıyorum. Zayıfladığımı ve bu dönemi daha kolay atlattığımı gösteren çevreme sürekli tavsiye ediyorum.
s....t
İşinde çok profesyonel ve uzman olmasının yanı sıra çok içten ve canı yakın listelerinin çeşitliliği ve listede yazılanların ulaşılabilir olması benim için çok önemli.standart listelerden sıkılan biri olarak , tam benlik bir uzman. Listelerine uyduğunuzda kesinlikle karşılığını fazlasıyla alıyorsunuz ve yağdan kalıcı kilo veriyorsunuz . Kesinlikle Tavsiye ediyorum
• Diyetisyen Sedanur Altıparmak • Diyetisyen Randevusu •
e...
Seda Hanım'ın 7 aydır danışmanlığında diyetimi uyguluyorum. Morbid obez olarak başladığım bu yolda 1. derece obez sınıfına geriledim. Mide ameliyatı düşünürken beni bu düşünceden uzaklaştırdı. Kendisi müthiş bir enerjiye sahip. Pes ettiğim anlarda bile vazgeçmememi sağladı. Motivasyon kaynağım oldu. İyi ki yollarımız kesişti, iyi ki onu tanıdım.
f...
Ben bir arkadaş tavsiyesiyle başladım. Fazla kilolarımdan dolayı çok rahatsızlıklarım vardı. Çok şükür Sedanur hocam sayesinde çok rahatladım, özgüvenim yerine geldi. Kendimi çok iyi hissettirdi; hem psikolojik hem de fiziksel olarak artık çok mutluyum. Kendisini çok seviyorum. İyi ki tanışmışım kendisiyle, herkese de tavsiye ederim.
n...
Canım diyetisyenim ve çok daha fazlası. Kendisine başlayalı 10 ay oldu. Başladığımda 80 kiloydum; asla veremeyeceğimi düşünürken tiroit kansızlığı ve insülin direnci ile şu an 61 kiloyu gördüm. Muhteşem enerjisi asla pes etmenize izin vermiyor; arada sarsılıp vazgeçtiğimde bana da çok üzülüp tekrar geri dönmemi sağlıyor. Asla bıktırmadan, her hafta ayrı listeler ile sıkılmadan devam etmemi sağlayarak beni hem hastalıklarımdan hem kilomdan kurtardı; kurtarmaya da devam ediyor. Ailemizin diyetisyeni devam edecek; tek kelimeyle muhteşem. Diyetisyen Sedanur Altıparmak. Çok seviyorum
e...
Amacım herkes gibi zayıflamak için. Nereye gittiğimde ayda bir kilodan fazla veremiyordum. Yeğenim sayesinde tanıdım Senanur Hanımı. En başta on altı kilo verdim. Sonradan alıp vermeler oldu. Ama şu anda 87 kg olmama rağmen kendimi gayet iyi hissediyorum. Çünkü yağ oranım düştü. Sıkılaştım; üç yıldır gidiyorum, bırakmadan. Artık aile gibi olduk. Bana terapi gibi geliyor; tabii ki ideal kiloma ulaşmak için devam. İyi ki tanımışım. Onun güler yüzlü yüzü her şeye değer. Onu çok seviyorum.
s...
Sosyal medyadan ulaştım kendisine. Zayıflamak için gidiyorum. Çevreme kesinlikle tavsiye ediyorum. Çok memnunum.
Sedanur Altıparmak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sedanur Altıparmak, Diyetisyen. Size Sedanur Altıparmak tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diyetisyen Randevusu, Online Diyet.
Sedanur Altıparmak adresi nerede?Sedanur Altıparmak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kılıçdede Mahallesi 56 lar sokak no:46 kat:1 Samsun
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sedanur Altıparmak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Sedanur Altıparmak uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Sedanur Altıparmak isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sedanur Altıparmak, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit, Kredi kartı.
Sedanur Altıparmak hangi dilleri konuşuyor?Sedanur Altıparmak ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Sedanur Altıparmak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sedanur Altıparmak tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Sedanur Altıparmak hakkında ne düşünüyor?Toplam 51 hasta / danışan, Sedanur Altıparmak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sedanur Altıparmak hangi sigortaları kabul ediyor?Sedanur Altıparmak tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.