0850… Ücret öğren

Merhabalar, ben Diş Hekimi Şehriban Döndaş. Modern diş hekimliğinin sunduğu yenilikçi çözümleri, hasta odaklı ve koruyucu bir yaklaşımla birleştirerek Gaziantep’te hizmet vermekteyim. Amacım, sadece diş tedavisi yapmak değil; hastalarımın yaşam kalitesini artıran, fonksiyonel ve estetik gülüşler tasarlamaktır.

​Uzmanlık Alanlarım ve Hizmetlerim

​Kliniğimizde, ağız ve diş sağlığına dair geniş bir yelpazede, en güncel teknolojileri kullanarak çözümler sunuyorum:

​Estetik Diş Hekimliği: Gülüş tasarımı, porselen lamine (yaprak porselen), zirkonyum kaplamalar ve diş beyazlatma (bleaching) ile doğal ve estetik bir görünüm.

​Restoratif Tedaviler: Kompozit dolgular ve diş kayıplarını önleyen koruyucu tedaviler.

​Endodonti ve Periodontoloji: Kanal tedavisi ve diş eti sağlığını korumaya yönelik profesyonel uygulamalar.

​Protez Diş Tedavileri: Sabit ve hareketli protez çözümleriyle çiğneme fonksiyonunun ve estetiğin geri kazandırılması.

​Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti): Minik hastalarımız için korkusuz ve eğlenceli bir ortamda gerçekleştirilen koruyucu diş hekimliği uygulamaları.

​Tedavi Felsefem

​Diş hekimliği koltuğuna oturmanın pek çok kişi için kaygı verici olabildiğinin bilincindeyim. Bu nedenle; hastalarımı sabırla dinlemek, her tedavi adımını şeffaf bir şekilde paylaşmak ve ağrısız, konforlu bir süreç yönetmek temel önceliğimdir.

​Modern sterilizasyon standartlarından ödün vermeden, her yaş grubuna özel ve samimi bir tedavi ortamı sunuyorum.

​Sağlıklı bir gülüş, özgüvenin en güçlü kaynağıdır. Sizin için en uygun tedavi planını oluşturmak ve hayal ettiğiniz sağlıklı gülüşe kavuşmanızı sağlamak için sizleri kliniğimize bekliyorum.

Diş Hekimi Randevusu

İbn-İ Sina Mahallesi 190011 Nolu Cadde No:3 Vip Life Sitesi, Şahinbey

İbn-İ Sina Mahallesi 190011 Nolu Cadde No:3 Vip Life Sitesi, Şahinbey 27000

• Sigortasız hastalar/danışanlar

İbn-İ Sina Mahallesi 190011 Nolu Cadde No:3 Vip Life Sitesi, Şahinbey 27000

• Sigortasız hastalar/danışanlar

Uzun zamandan sonra birisinin kişiliğine ve işine bu kadar memnun kalmamıştık. Görevinde başarılar dileriz :)

• Özel Gülenyüz Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği - Şehriban Döndaş Diş Hekimi Randevusu  •

Dt. Şehriban Döndaş

Teşekkür ederiz çok geçmiş olsun :)

• Z

Diş hekimimiz tedavi sürecinde tedaviyi açıklayıcı bir üsluba sahipti ve gayet kibar davrandı, eli hafifti sonrasında da süreç hakkında bilgilendirdi, anlayışlıydı.

Teşekkür ederiz:)

• M

İlgi ve alakalı davranılması,
    Sorulan merak edilen herşeye cevap verilip yardımcı olunulması :)

• Özel Gülenyüz Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği  •

Teşekkür ederiz :)