Numune Mahallesi, İstasyon Caddesi, Dörtyol 31600
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
Kalp rahatsızlığım nedeniyle randevu aldım. Muayene sırasında doktor bana hiçbir şekilde şikâyetlerimi sormadı, yalnızca sonuçlara göz ucuyla bakıp “bir şeyin yok” dedi. Kan tahlillerimle ilgili sorduğumda ise “acildekiler söylemedi mi, bir şey baktırmadan mı çıktınız?” şeklinde bir cevap verdi.
Beklentim, şikâyetlerimin dinlenmesi ve sonuçlarımın detaylı değerlendirilmesiydi. Ancak bu yaklaşım beni hayal kırıklığına uğrattı ve dikkate alınmadığımı hissettirdi.• başka bir yer • Diğer •Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Selahattin Akyol isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Selahattin Akyol, Kardiyoloji.
Selahattin Akyol adresi nerede?Selahattin Akyol şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Numune Mahallesi, İstasyon Caddesi Dörtyol
Adresine gitmek zorunda kalmadan Selahattin Akyol isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Selahattin Akyol online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Selahattin Akyol isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Selahattin Akyol bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Selahattin Akyol ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Selahattin Akyol hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Selahattin Akyol hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 1 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Dörtyol civarındaki ilçelerden bazıları