Ortodonti Uzmanı R. Selçuk GARİPBAŞ 1988 tarihinde Niğde’de doğmuştur. İlk ve orta öğretimini Niğde’de tamamlayıp, Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesini bitirmiştir. Lisans eğitimini bitirince Diş Hekimliği’nde Uzmanlık sınavında Türkiye 83. ‘sü olarak Ortodonti uzmanlık eğitimine başlayan Uzm. Dt. R. Selçuk GARİPBAŞ uzmanlık eğitimini 2018’de tamamlamıştır. Yurt içinde ve yurt dışında kongre,sempozyum ve kurslara katılmıştır. Birçok üniversitede Doktor Öğretim Üyesi olarak lisans ve lisans üstü dersler vermiştir. Avrupa Ortodonti Derneği, Türk Ortodonti Derneği ve Türk Diş Hekimleri Birliği üyesidir. Niğde’de yer alan ortodonti kliniğinde ideal ortodontik tedavi hizmeti sunma hedefi ile gençlere ve yetişkinlere yönelik sabit ve estetik ortodontik tedavileri ve çene ortopedisi tedavilerini modern yöntemlerle gerçekleştirmektedir.
- Diş Çapraşıklığı
- Sınıf 3 Malokluzyonlar
- Dudak - Damak Yarıkları
- Diş Gıcırdatma
- Diş Çene ve Yüz Bölgesi Gelişim Yetersizlikleri
Dr. Sami Yağız Cd. Kültür plaza no:32 kat:3 daire no:12, Niğde Merkez, Niğde 51200
- Sigortası olan hastalar
Horlama Apareyi
Horlama Tedavisi
Invisalign Tedavisi
Dr. R. Selçuk Garipbaş Muayenehanesi
Kendinden Kapaklı Braketler (Self-Ligating Braketler)
Lingual Ortodonti
Lokal Anestezi
Muayene
Myofonksiyonel Tedavi
Ortodontik Tedavi
Dr. R. Selçuk Garipbaş Muayenehanesi
Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti)
Sabit Ortodontik Tedavi
Seyyar Apere
Çene Asimetrisi Tedavisi
Çene Darlıkları Tedavisi
Çene Geriliği Tedavisi
Ölçü Randevusu
Dr. R. Selçuk Garipbaş Muayenehanesi
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
Y
ya....
Selçuk hocamı çevremdekilerin tavsiyesi üzerine diş çapraşıklığı şikayetiyle gittiğimde tanıdım.Ön muayene sonrası tedavi sürecim boyunca yapılması gerekenler hakkında bilgilendirildim.Diş teli tedavisene başladık .Tedavi sürecimde dişlerimin öncesi ve sonrası hakkında açıklayıcı,anlaşılır bilgiler verdi. Beyefendi kişiliği,engin bilgisi,özenl,sakin tavrı,güler yüzü ve profesyonelliği ile işlerini titizlikle yaptı.Şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadım. Çevremden sürekli dişlerim, tedavi sürecim hakkında sorular ,olumlu dönüşler alıyorum.Kendisi güzel gülüşlerimin mimarı.Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.Tedavi sürecindeki bütün emeklerinden dolayı kendisine minnettarım.Bilgisine güvenip diş sağlığı konusunda kapısını çalabileceğim ender insanlardan biridir…
• Dr. R. Selçuk Garipbaş Muayenehanesi • Diş Teli Tedavisi •
Uzm. Dt. Selçuk Garipbaş
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim. Tedavi sürecinde kendinizi güvende hissetmeniz bize memnuniyet verici. Sağlıklı gülüşlerle geçireceğiniz umut dolu bir yaşam diliyorum...
n...
Selçuk Bey'i reklamlardan ve çevremden görüp duymuştum. Dişlerimi beğenmediğim için randevu aldım. Selçuk Hoca ve ekibi çok güleryüzlü karşıladı. Klinik tertemiz ve yeniydi. Doktorum çok ilgili ve bilgilendirici yaklaştı. Gerçekten çözüm odaklı ve beni gereksiz işlemlerden kurtarıp zaman kazanmama yardımcı oldu. Invisalign şeffaf plak uygulandı. Sağlık ve estetiği harmanlayan bir yaklaşımı vardı. Çok memnun kaldım, kesinlikle tavsiye ediyorum.
Uzm. Dt. Selçuk Garipbaş
Doğal ve estetik bir sonuç elde etiğimizi duymak çok mutlu etti .Güzel görüşleriniz ve memnuniyetiniz için çok teşekkür ederiz, Gülümsemeniz hayatınızdan eksik olmasın.
Ö
ö...
Selçuk hocamla tedavime başladığım için mutluyum ve içim rahat çünkü emin ellerde olduğumu bildiğim için. Ortodonti (tel) tedavisi için başvurdum. Hocamın özellikle disiplin, düzen ve titizliği tedavi sürecini kolaylıkla ilerlemesine olanak sağlıyor. Ve klinikte en çok dikkat ettiğim ve memnun kaldığım şey temizlik ve hijyen. Bu yüzden içiniz çok rahat tedavi olabilirsiniz.
Uzm. Dt. Selçuk Garipbaş
Tedavi sürecinizde yanınızda olmak,süreci güzel bir şekilde ilerletmek benim için çok değerliydi.Memnuniyetiniz bizi çok mutlu etti. Sağlıklı gülüşler için yanınızdayız.
e...
Alt ön dişlerimdeki ayrıklık için Selçuk hocama başvurdum. Tel tedavisi gördüm, yaklaşık bir ay önce tedavim bitti. Tedavi sonrası şeffaf plak kullanıyorum. Tedavi sürecim boyunca güler yüzlü ve cana yakın davrandı. Her aşamasında benim de fikrimi dikkate aldı. Tereddüt etmeden dişlerinizi emanet edebileceğiniz bir hekim.
Uzm. Dt. Selçuk Garipbaş
Tedavi sürecinde kendinizi güvende hissetmeniz bizim için çok önemli. Memnun kalmanıza çok sevindim. Yorumunuz için teşekkür ederim ,sağlıklı günler dilerim.
m...
Dt. Selçuk Garipbaş ile güzel bir tedavi sürecine başladık. Üst çeneme tel tedavisi uygulandı ve şu an tedavimin son zamanlarındayım. Bu süreçte Selçuk hocam bana her konuda gayet ilgiliydi. Gerçekten işinin ehli bir doktor, çok başarılı. Onun sayesinde etrafa mutlu gülüşler ile gülmeye başladım. Herkese gönül rahatlığıyla tedavi olmalarını tavsiye ediyorum.
Uzm. Dt. Selçuk Garipbaş
Değerli yorumunuz için çok teşekkürler. Mutlu sonuçlara ulaşmak için tedavi sürecini verimli ve doğru adımlarla takip edip, kişiye uygun tedavi yöntemlerini uygulamak çok önemli.Her hastamız gibi sizde çok değerlisiniz .Sağlıkla gülümsemeye devam etmeniz dileğiyle...
b...
Selçuk Bey ve asistanı öncelikle güler yüzlü ve çok kibarlar. Uzun araştırmalar sonucu doktorumuzun tecrübesine güvenerek Selçuk Bey'i tercih ettik. Hem kızım hem de ben diş teli tedavisine başladık. Şu an kızım öncesinde çene genişletme ardından da diş teli takılacaktır. 3 aydır birlikte tedavi görüyoruz. Herhangi bir sıkıntı yaşamadık. Ufak sorularda bile her zaman ulaştık kendilerine. Selçuk Bey ve asistanının güler yüzlü ve ilgili tavırlarından dolayı çok memnunuz. Tavsiye ederim.
Uzm. Dt. Selçuk Garipbaş
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim. Özenli yaklaşımınızı ve güveninizi hissetmek benim için çok kıymetli. Ayrıca bir anne içim çocuğu en değerli mücevher kadar kıymetli. Kızınız ile birlikte güleceğiniz sağlıklı bir hayat diliyorum...
Y
y...
Selçuk hocamı çevremdekilerin tavsiyesi üzerine diş çapraşıklığı şikayetiyle gittiğimde tanıdım. Ön muayene sonrası tedavi sürecim boyunca yapılması gerekenler hakkında bilgilendirildim. Diş teli tedavisine başladık. Tedavi sürecimde dişlerimin öncesi ve sonrası hakkında açıklayıcı, anlaşılır bilgiler verdi. Beyefendi kişiliği, engin bilgisi, özenli, sakin tavrı, güler yüzü ve profesyonelliği ile işlerini titizlikle yaptı. Şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadım. Çevremden sürekli dişlerim, tedavi sürecim hakkında sorular, olumlu dönüşler alıyorum. Kendisi güzel gülüşlerimin mimarı. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Bilgisine güvenip diş sağlığı konusunda kapısını çalabileceğim ender insanlardan biridir.
Uzm. Dt. Selçuk Garipbaş
Değerli yorumunuz ve bizi onurlandıran övgü dolu sözleriniz bizim için en büyük motivasyon kaynağı.
Siz ve tüm hastalarımızın güven ve memnuniyeti için tüm gayretimiz ile çalışmaya ve gülümsemenize eşlik etmeye devam edeceğiz.Sağlıkla gülümsemeniz hayatınızdan eksik olmasın.
a...
Ortodontik tedavi için gittiğim Selçuk Bey'den gerçekten çok memnunum. Kendisi ve klinik çalışanları son derece anlayışlı ve mütevaziler. Tedavi sürecinde gönül rahatlığıyla konuşup bilgi alıp şikayetlerimi dile getirebiliyorum. Tel görüntüsünü istemediğim için Invisalign tedavisi yapıldı. Tavsiye ederim.
Uzm. Dt. Selçuk Garipbaş
Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz. Kliniğimizde her zaman önceliğimiz temizlik, hijyen ve güler yüzle hastalarımızı karşılamak. İnsan sağlığı temizlik ve hijyen ile eşdeğerdir. Tedavi sürecinizde size eşlik etmek bize mutluluk verici. Gülüşünüz daim olsun sağlıkla kalınız..
C
c...
Doktoruma tel tedavisi için başvurdum, şu anda da tel tedavim devam etmekte. Selçuk Bey'in çok rahat ve anlaşılır bir iletişimi var, gereksiz korku ve gerginlik yaşamadım. Hijyen açısından da rahat ettiğim bir klinik. Tedavi süreci boyunca şeffaf ve açıklayıcı bir yaklaşım gördüm. Ayrıca doktorumun eli çok hafif, işlemler sonrasında ağrım minimum seviyede oluyor ve her ay kontrole gittiğimde tel tedavimle ilgili az ya da çok bir şeylerin yapıldığını görüyor olmak beni iyi hissettiriyor. Çevremdekiler hangi doktora gittiğimi sorduklarında Selçuk Bey'i rahatlıkla tavsiye edebiliyorum.
Uzm. Dt. Selçuk Garipbaş
Doğal ve estetik bir sonuca ulaştığınızı görmeniz bizim için çok değerli. Her zaman çabamız ve gayretimiz doğallığı yakalamak. Sağlıklı ve mutlu gülüşünüz daim olsun...
Ş
ş...
Selçuk Bey'e başka bir doktor önerisiyle ulaştık. Kızımın tedavisini yaptı Selçuk Bey. Dişleri yanlış çıkmış ve dişleri düzensizdi. Diş teli takıldı. Süreci düzenli takip etti. Memnun kaldık. Tavsiye ederim.
Uzm. Dt. Selçuk Garipbaş
Memnuniyetiniz bizim için çok değerli. Küçük bir çocuğun rahat gülümsemesine katkıda bulunmak paha biçilemez. Kızınızın gülüşü daim olsun...
Selçuk Garipbaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Selçuk Garipbaş, Ortodonti, Diş Hekimi. Size Selçuk Garipbaş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Lingual Ortodonti, Kendinden Kapaklı Braketler (Self-Ligating Braketler), Invisalign Tedavisi, Damon Sistemi Ve Kapaklı Braketler, Ortodontik Tedavi, Lokal Anestezi, Ağız Koruyucusu, Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi), Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti), Diş Teli Tedavisi.
Selçuk Garipbaş adresi nerede?Selçuk Garipbaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Dr. Sami Yağız Cd. Kültür plaza no:32 kat:3 daire no:12 Niğde
Adresine gitmek zorunda kalmadan Selçuk Garipbaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Selçuk Garipbaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Selçuk Garipbaş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Selçuk Garipbaş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Selçuk Garipbaş hangi dilleri konuşuyor?Selçuk Garipbaş ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Selçuk Garipbaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Selçuk Garipbaş tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Selçuk Garipbaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Selçuk Garipbaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Selçuk Garipbaş hangi sigortaları kabul ediyor?Selçuk Garipbaş tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.