Sakarya Üniversitesi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi

Şirinevler Mahallesi Sağlık Caddesi No:195, Adapazarı 54100

• M

4. Gebeliğim ve ilk 3 doğumum sezeryan son iki doğumumu preeklampsi sebebiyle doğurdum ve bu sebeple kendisine yonlendirildim muayene odasına bir hasta çıkmadan diğerini aldı ve asla bilgi vermedi yetmezmiş gibi bebeğimin cinsiyetini sorduğumda kilolu olduğun için görünmüyor kız gibi diye cevap verdi. Yoğun ve yorgun bir gün geçirmiş olabilir ama bizler de onların ağzından çıkacak tek bir kelime için nasıl davranicagimizi şaşırıyoruz.
    Birdaha kendisine asla gitmem. Dünden beri tansiyonum daha da yükseldi ve başım ağrıyor

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

2.gebeliğimde rahim ağzı kısalığı oldu özele gidiyordım 24.haftamda öğrendim özelde ki doktorum istirahat falan gibi şeyler söyledi serklaj yani rahim ağzı dikişi olmaz geçti falan dedi 3 hafta boyunca kısalmaya devam etti başka özel doktorlara gittik ama çözüm bulamadık bir doktor bize Selçuk özdene gidin hemen diye kağıt verdi gitti 26+6 da eğitim araştırma da Selçuk özden muayene etti ve kese hunileşme rahim ağzı kısalığı iyice düşmüş acil bir şekilde serklaj yaptı kese açılabilir suyun gelebilir ama yapılmazsada her an gelebilir dedi ve kendise güvenerek serklaj oldum keseyi içeri itmiş geri ve bana çok güzel geçti dedi sağolsun çok babacandı ondan sonra bidaha görmedim onu çok yoğun hep asistanları ilgilendi 15 gün hastanede kaldım sonra ki 3 ayı evde genede yatarak geçirdim. 39.haftamda kucağıma aldım yavrumu önce Allahın izniyle sonra da Selçuk hocamız sayesinde bebeğime kavuştum.

• N

daha önce nasıl yorum yapılmamış hayret ettim. Riskli hastalar ile ilgileniyor. Doktorlar gerek gördüğünde selçuk beye yönlendiriyor. Riskli bir dış gebeliğim vardı. Acilden yatış yapıldı. 3gün bekletildim. Selçuk bey muayene edene kadar. Kürtajım onun sayesinde başarılı geçti.Ondan başkasıda yapamazdı gibi şeyler duydum hastanede. Fakat çok yoğun ameliyat sonrası görüşemedim hiç iletişim kuramadım diyebilirim.

Profili düzenle veya yönet