Algoloji Randevusu
Hakkımda
Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesinden 1995 yılında mezun olan Selim Candan. İhtisasını Başkent Üniversitesinde tamamladı. Aynı üniversitede 2016 yılına ...
Okullar / Eğitimler
Prof Dr Selim CANDAN
Caddebostan Mah. Bağdat Cad. Ergun Apt. No:244 /6, İstanbul
Prof Dr Selim CANDAN
s....b
Biz oraya öncesinde direk yoğun bakıma gitmiştik. Babam kanser hastasıydı ve sonrasında şeker hastası olduğunu öğrendik, sağolsun kendisi sayesinde babam yoğun bakımdan ayakta çıktı, bu süreçte davranışları gerçekten çok iyiydi, psikolojik olarak da bize çok destek oldu, şu an kim kanser hastasıysa önerdiğim tek doktor kendisidir. Yaklaşık beş senedir kendisini tanıyoruz, bize aile gibi yaklaştı, herkesin kendisini bilmesini ve tanımasını istiyorum, her yerde de kendisiyle alakalı görüşlerimi belirtmek istiyorum, çalışanları olsun, asistanı olsun gerçekten çok memnunum, hala da 15 günde bir kendisine gidiyoruz. Babam dördüncü evre kanserken gitmiştik, sadece öksürük problemi vardı, o dönem perişandı, şu an gayet iyi, her şeyde doktorumuzun bir bilgisi var, aynı zamanda çok naif bir insan, doktorlardan normalde bir korkulur ama kendisi bu anlamda bambaşka diyebilirim, yatak bakımı, yara bakımı, her konuda gerçekten muhteşem olduklarını düşünüyorum.
e....ü
Biz eşimin en zor anında kendisiyle tanıştık, yaklaşık yedi aydır Selim hocanın sayesinde de gayet iyi bir şekilde ilerliyoruz. Kendisinin ilgisinden ve hekimliğinden gerçekten çok memnunum. Eşim kalp krizi rahatsızlığı sonrasında toksik yani beyni oksijensiz kaldı, bundan dolayı yatağa bağımlı, bakım hastası ve zaman zaman kötüye gittiği ya da zaman zaman iyiye gittiği dönemler olabiliyor fakat kendisi her konuda canla başla bizimle ilgileniyor.
b....b
Babamın bel ağrısı şikayeti vardı, bel ağrısı için kendisine başvurduk, sağolsun bize bu süreçte çok yardımcı oldu, muayenelerini gayet uzun tuttu ve bizimle birebir ilgilendi, yapılan işlemi de çok yakın bir zamanda planladı, bizi bekletmedi, yapılan tedaviden sonra da babam gayet iyi, bütün fiziksel kondüsyonlarını kendisi yerine getirebiliyor, kontrol sürecinde de sürekli telefonlaştık, asistanı da bize bu süreçte çok yardımcı oldu, çok teşekkür ediyoruz, sağolsunlar ayda bir kere arayıp babamın genel durumuyla alakalı bilgi alıyorlar, şu anda da şikayetimiz olmadığı için devam etmiyoruz.
g....p
Annem için ağrı tedavisi ile ilgili olarak kendisine müracaat etmiştik, kendisinden gerçekten çok memnunuz. Kendisine gitmeden önce farklı yerlerden ve başka doktorlardan da bu konu hakkında görüş aldık fakat hiçbir sonuç alamadık, en son Selim beye ulaştık ve kendisinin ağrı tedavisinden çok memnun kaldık.Tedavi sürecinde yapılan işlemden sonra hastamızın ağrısı geçti, bütün hastalara ve bütün ağrısı olan kişilere de kendisini tavsiye ediyorum, şu anda da sadece kontrol amaçlı kendisine gidiyoruz, minnettarız.
m....k
Annemin tedavi sürecini kendisiyle birlikte geçirdik. Bu süreçte gerçekten çok fazla ilgili ve alakalıydı, annemin rahatsızlığını çok yakından takip etti, hastalığımızda alakalı her koyduğu teşhisler de doğruydu, hala da iyileşmemize rağmen kendisiyle görüşüyoruz, doktor tavsiye edilmez ama iyi ki kendisi karşımıza çıkmış, iyi ki bizim doktorumuz olmuş. Annemin bir çok rahatsızlığı oldu, kanser tedavisi gördü, bünyesi iflas etti ve organları ile alakalı problemleri oldu, farklı organlarda yaşadığımız bütün süreçlerde kendisi bizim yanımızdaydı, kanser tedavisinde karşılaştığımız bütün aksiliklerde bizim yanımızda oldu.
h....e
Ben oksipital nevralji ve trigeminal nevralji rahatsızlığımdan dolayı kendisine tedavi oluyorum. Öncelikle Selim bey gerçekten bu süreçte bana her zaman geri dönüş sağlıyor, her ulaşmak istediğimde kendisine ulaşabildim, her türlü sıkıntımı paylaşabildim, ilaç tedavimi takip ediyor ve şu ana kadar da hastalığım noktasında gelişme sağlayabildiğim tek doktor diyebilirim, kronik bir hastalık olduğu için onun sayesinde artık bu rahatsızlığımla alakalı umutsuz değilim.
Biz Selim beye yoğum bakımdan çıkarak geldik kısa süre de annemin yaşam fonksiyonları aktif hale getirdi tedavisi çok profesyonel her konu da kendisine çok güveniyoruz. Hastanın her şeyi ile ilgileniyor. Hasta ve hasta yakını ile diyalogumuz çok iyi tedavisi çok profesyonel hasta ve hasta yakını ile iletişimi psikolojik açıdan çok iyi. Pinomoni rahatsızlığı ile geldik çok kısa süre de iyileşti kalp yetmezliği vardı algısı kapalıydı anksiyete vardı şuan da annem oturabiliyor algısı açık Selim Bey'in sayesinden oldu kendisinden çok memnunuz şifa gördük herkese tavsiye ediyoruz tıbbi olarak bilgisi çok geniş. Hem hastanın hem de hasta yakını açısından çok profesyonel bize zamanı hediye eden bir doktorumuz kendisine minnetarız.
Kanser geçmişi olan hastayım, sırtımda ve belimde dayanılmaz ağrılar vardı. Prof. Dr. Selim Candan'ı zor bulduk, iyi ki İstanbul'a gelmiş, onu gittiğimiz doktor tavsiyesiyle tanıdık. Kendisi ve asistanının her günkü ilgisiyle, verdiği moralle, uyguladığı tedavilere çok teşekkürler, iletişimimiz halen devam ediyor.
Önce mükemmel insan, hastalara davranışı, güler yüzle karşılayıp geçirmesi, kendisini tanıyan herkes tarafından çok güzel sıfatlarla anılması... Muayene ve tedavi sonrası hastayı bırakmıyor, sonunda en etkili tedaviyi buluyor, uyguluyor, uzun süre çektiğim bel ve sırt ağrılarım çok şükür geçti. Her anımızda onu anıyoruz, ağrısı olan herkese tavsiye ediyoruz.
Babamın beyin ve sinir hastasıydı ameliyatını oldu çok ağrıları vardı Selim hocaya gitti ağrı tedavisi uyguladı kendisi çok memnun kaldı 10 senedir yaşadığı ağrıları da çok ciddi azalma oldu başarılı ilaç tedavisi oldu iyi dönüşler aldık eskiye göre hayat konforu ağrılarından kurtuldu. Başka kişilere de seve sever tavsiye ederim.
ş.....
Benim babam kanser hastasıydı çok ağrıları vardı Allah razı olsun ağrılarını dindirdi ama babam vefat etti son günlerini çok güzel geçirdi. Selim Bey çok güzel ilgilendir çok memnun kaldık.
Hakkımda
Okullar / Eğitimler