Amerika Birleşik Devletleri’nde; 2003 'de House Ear Institute (LA) 1 ay gözlemci hekim, 2008’de Mayo Klinik'te (FL) 1 yıl araştırmacı hekim, 2010’da University of Michigan’da (MI) 1 yıl araştırmacı hekim, 2013'de Johns Hopkins’te (MA) 6 ay Tubitak bursiyeri ve araştırmacı hekim, 2017'de 1 yıl Mayo Klinik'te (FL) Crawford Research Fellow olarak görev aldı. Bu üniversiteler dışında yurt içinde ve dışında birçok uygulamalı kurs, kadavra eğitimleri ve toplantıya katıldı. 2014'de 10. Avrupa Laringoloji Kongre'sinde 'Dysplasia in Recurrent Respiratory Papillomatosis' konulu oral presentasyonu Lichtenberger Ödülü'ne layık görüldü ve bu ödülü alan ilk Türk KBB doktoru oldu.
2017'de doçentlik ünvanı aldı. 2021 'de Ankara Üniversitesi'nde Odyoloji ve Konuşma Bozuklukları alanında yüksek lisansını tamamlayarak odyoloji ve konuşma bozuklukları uzmanı ünvanını aldı. Kendisi gibi KBB uzmanı olan meslektaşı Dr. Ozan Özgürsoy ile evlidir, biri kız diğeri erkek iki evlat annesidir.
- Ses Kısıklığı
- Vertigo
- Burun Tıkanıklığı
- Sinüzit
- Geniz Eti Problemi
Kızılırmak Mah. 1443. Cad No:25/A-101 1071 Ankara Plaza A Blok 15.kat Ofis No:101 Çukurambar, Çankaya, 06510 Ankara, Ankara 06530
- Sigortası olan hastalar
Konka Cerrahisi
Kulak Estetiği
Kulak Temizleme
Selmin Karataylı Özgürsoy Muayenehanesi
Küçük Dil Ameliyatı (Uvulektomi)
Kısmi Glossektomi
Palatoplasti
PRP
Revizyon Burun Estetiği
Selmin Karataylı Özgürsoy Muayenehanesi
Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)
Septorinoplasti
Ses Terapisi
Sinüs Cerrahisi
Sinüzit cerrahisi
Tam Kan Sayımı-Hemogram
Selmin Karataylı Özgürsoy Muayenehanesi
Timpanoplasti ( Kulak Zarı Değişimi)
Timpanoplasti(Kulak Zarı Ameliyatı)
Tonsillektomi
Tükürük Bezi Ameliyatı
Yüz Cildi Tümörleri Cerrahi Tedavisi
Çene Estetiği
İşitme Testi
ay...r
Oğlumun geniz eti kaynaklı sorununun giderilmesi sürecinde; teşhisten ameliyat dahil tüm tedavi sürecinde göstermiş olduğu bilgi, beceri ve güler yüzlülüğünden dolayı öncelikle Sn. Selmin Hocamıza ve onun değerli ekibine ve tüm ufuk hastanesi personeline şükranlarımızı sunarız. Çok şükür oğlumuz Sn. Selmin Hanımın uyguladığı son derece başarılı bir operasyon ve tedavi neticesinde sağlığına kavuşup kaliteli bir şekilde uyumaya ve güne zinde uyanmaya başladı. Ayhan YETER
• Selmin Karataylı Özgürsoy Muayenehanesi • Kulak Burun Boğaz Randevusu •
bi...e
36 yaşındayım ve kendimi bildim bileli burnumdan nefes alamıyordum. Daha önce benzer bir ameliyat olmuştum; ancak faydası olmadı. O yüzden biraz ön yargıyla Selmin hocamın yanina gittim. Gittiğim neredeyse tüm KBB doktorları genelde estetikten bahsetti. Selmin hocam olaya estetik kaygilardan çok mesleki yönden yaklaştı ve estetik lafı hiç geçmedi. Kendisinin öz geçmişini de okuyunca bu alanda ne kadar donanımlı birisi olduğuna ikna oldum ve ameliyat oldum. Burnumda ciddi oranda kemik egriligi ve konka sorunu vardı. Selmin hocam ve ekibi tüm sorunlarımı giderdi çok şükür. Silikon tamponlar da çıkınca burun diye bir organ olduğunu 36 yaşımda keşfettim. Sadece nefes alma dil, tat ve koku duyum bir anda gelişti! Benimkine benzer şikayetiniz varsa Selmin hocamın ve ekibine güvenebilirsiniz. Yanındaki asistan doktor da ameliyat öncesi ve sonrası süreçte çok ilgiliydiler. Allah kimseyi hastaneye düşürmesin; ama bu kaçınılmazsa Selmin hoca ve ekibi gibi doktorlara denk getirsin.
• Selmin Karataylı Özgürsoy Muayenehanesi • Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi) •
f.....
Selmin hocama kızımın burun tıkanıklığı ve işitme kaybı şikayeti ile gittik. Yapılan kontrolde kulaklarda sıvı biriktiği ve geniz etinin çok büyük olduğu görüldü. Geniz akıntısı ile ilgili 1 haftalık tedavinin ardından 14.07.2025 tarihinde kızım geniz eti ameliyatı oldu. 2. Kez geniz eti ameliyatı olmasına rağmen süreç çok başarılı geçti. Ameliyat sonrasında bir kaç gün içinde kızımın nefes alma ve işitme problemleri düzeldi. Ameliyat öncesi ve sonrasında Selmin hocamın ve ekibinin ilgisi alakası ve bilgilendirmeleri çok iyiydi. Herkese tavsiye ederim.
• Selmin Karataylı Özgürsoy Muayenehanesi • Adenoidektomi •
Ü
üm...n
Hocama ilgisi alakası için minnettarız ederim. Gerçekten Mükemmel bir insan Oğlum 4 yaşında Geniz Eti şikayetimiz vardı. Hocamın harika elleri ile artık o şikayetimiz kalmadı: İyiki varsınız hocam
ed...a
Geniz eti sorunumuz için bende doktor arayışına girmiştim selmin hocaya doktor takviminde ki yorumlardan tanımak istedim. 2.5 yaşındaki oğlumun geniz ameliyatı yaptı hocamız klasik yöntemle çok memnun kaldık. Hiçbir sorun yaşamadık, kanama vs olursa diyede 1 gün tedbir amaçlı hastanede kaldık. Sonrasında da problem yaşamadık çok şükür ameliyattan çıktığı gibi nefes alması düzeldi oğlumun
• Selmin Karataylı Özgürsoy Muayenehanesi • Kulak Burun Boğaz Randevusu •
Senelerce nefes alamadım ve burun spreyi bağımlısı haline gelmiştim. Konka ve nazal septum deviasyonu ameliyatı geçirdim. Şimdi çok rahat nefes alabiliyorum. Süreç çok net ve hızlı geçti. Asistanlarıyla birlikte çok destek oldular.
• Selmin Karataylı Özgürsoy Muayenehanesi • Konka Cerrahisi •
n....y
Hocamıza, 5 yaşındaki kızımızı muayene ettirmek için götürdüğümüzde geniz etinin olduğu görüldü. Boyutu büyük olduğu için alınması gerektiği, rahat nefes alamadığı bilgisi bizlere iletildi. Ameliyat öncesi ve sonrasındaki takip süreçlerinde sayın hocamızın hem kızımıza hem de ebeveynleri olarak bizlere olan samimi ve bilgilendirici yaklaşımları, süreci kolaylıkla atlatmamıza yardımcı oldu. Operasyondan sonra burundan rahatlıkla nefes alabildiğini ve bu sayede sık uyanmadığı için uyku kalitesinin de arttığını gözlemledik. Sayın hocamızın ve ekibinin emeği, ilgileri yadsınamaz, iyi ki varlar.
es...
Dr. Selmin hocamıza ve ekibine güzel yorumlar üzerinden gittik dedikleri gibi güleryüzleriyle karşıladılar ilgilendiler 4 yaşında kızımız Azra'nın geniz eti şikayeti üzerine gittik süreci anlattı kulaklarına tüp takılabilir dedi ameliyatta belli olur takmayabilirim dedi ameliyat güzel geçti Dr muz umduğumuzdan büyükmüş dedi geniz eti kulağına çizik attık dedi gerek duymamış tüp takmamış sevindik tabi hastane ekibine, hemşirelere Selmin hocamıza tavsiye ediyorum
• Selmin Karataylı Özgürsoy Muayenehanesi • Adenoidektomi •
Y
y....y
Sürekli devam eden burun akıntısı ve tıkanıklığı şikayetinden dolayı Rıdvan Ege Hastanesinde muayene oldum. Burun kanallarımda eğrilik oluşması sonucu kapanma ve burun etinden kaynaklı problemler oluşmuş. Hocamızın yönlendirmesiyle burun ameliyatına girdim ve artık çok rahat şekilde nefes alabiliyorum. Ameliyat süreci gayet rahattı, 4 ayrı operasyon yapıldı ve 2 saatten daha kısa sürdü. Bir gece yattıktan sonra taburcu oldum ve bir gün istirahat sonrası burun tamponları çekildi ve günlük yaşantıma geri döndüm. Ameliyat öncesi uyumaya çalışmak benim için işkenceydi. Uyku kalitem neredeyse 10 kat arttı. Mevsimsel alerjilerden dolayı gün boyu hapşırık krizlerine girerdim ama ameliyat sonrası 3 hafta geçti ve toplamda üç beş kere anca hapşırmışımdır. Aynı veya benzer şikayetleriniz varsa kesinlikle Hocamıza başvurun, kendisi hastalarıyla kişisel olarak da ilgileniyor hem muayenede hem de ameliyat sonrası kontrollerimde çok yardımcı oldular.
I
i̇....
Diyabet hastası olduğum için genel anestezi ile alakalı endişelerim vardı. 2 hafta önce Ufuk Üniversitesi Hastanesinde Selmin hocamız ve ekibi tarafından kemik eğriliği ve konka küçültmesi ameliyatım gerçekleştirildi. Geceleri horlama, yorgun uyanma, sabah uyandığımda baş ağrısı gibi şikayetlerim vardı. 2 hafta sonunda burnum neredeyse tamamen açıldı, çok iyi nefes alıyorum ve artık horlamıyorum. Bu süreçte çok güzel bakıldım ve ilgilenildim. Ayrıca Selmin hocamızın mizacı ve mizahı çok iyi, güler yüzü ve neşesi beni rahatlattı :) ekip tarafından da manevi olarak çok destek gördüm.
• başka bir yer • Diğer •
Selmin Karataylı Özgürsoy isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Selmin Karataylı Özgürsoy, Kulak Burun Boğaz. Size Selmin Karataylı Özgürsoy tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kulak Burun Boğaz Randevusu, Randevu, Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi), Timpanoplasti(Kulak Zarı Ameliyatı), Horlama Cerrahisi, Adenoidektomi, Kulak Estetiği, Orta Kulak Ameliyatı, Sinüs Cerrahisi, Timpanoplasti ( Kulak Zarı Değişimi).
Selmin Karataylı Özgürsoy adresi nerede?Selmin Karataylı Özgürsoy şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kızılırmak Mah. 1443. Cad No:25/A-101 1071 Ankara Plaza A Blok 15.kat Ofis No:101 Çukurambar, Çankaya, 06510 Ankara Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Selmin Karataylı Özgürsoy isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Selmin Karataylı Özgürsoy online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Selmin Karataylı Özgürsoy isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Selmin Karataylı Özgürsoy, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Selmin Karataylı Özgürsoy hangi dilleri konuşuyor?Selmin Karataylı Özgürsoy ile İngilizce, İspanyolca, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Selmin Karataylı Özgürsoy isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Selmin Karataylı Özgürsoy tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Selmin Karataylı Özgürsoy hakkında ne düşünüyor?Toplam 51 hasta / danışan, Selmin Karataylı Özgürsoy hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Selmin Karataylı Özgürsoy hangi sigortaları kabul ediyor?Selmin Karataylı Özgürsoy tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
- Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları