Fzt. | Bilim Uzmanı
Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
Atakum 1 adres
2009 YILINDA DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ FİZİK TEDAVİ VE REHABİLİTASYON FAKÜLTESİNDEN MEZUN OLDUM. BEŞ YIL BOYUNCA ÖZEL SEKTÖRDE ENGELLİ BİREYLERLE ÇALIŞMALAR YAPTIM. 2014 YILI İTİBARİYLE ERKEN TANI ÜZERİNE ÇALIŞMALARA BAŞLADIM. ERKEN TANI İLE SEREBRAL PALSİ HASTALIĞININ BELİRLENMESİ ÜZERİNE ULUSLARASI EĞİTİMLER ALDIM. 2015 YILINDA BOBATH TERAPİSTİ OLDUM. 2018 YILINDA BEBEKLERDE ERKEN TANIYI SAĞLAYAN GMS DEĞERLENDİRME ÖLÇEĞİ ÜZERİNE EĞİTİM ALDIM VE BAŞARIYLA UYGULAYICISI OLDUM. 2020 YILI OCAK AYINDA ADAPHA YAPAY ZEKA ARGE VE YAZILIM AŞ’Yİ TÜBİTAK BİGG DESTEĞİ İLE KURDUM. 2020 YILINDA TTGV REFİK ÜREYEN ÖDÜLLERİNDEN LİDER GİRİŞİMCİ ÖDÜLÜNÜ ALDIM. 2021 YILINDA KOSGEB ARGE VE İNOVASYON DESTEĞİ İLE YAPAY ZEKA İLE BEBEK HAREKETLERİNİN ANALİZİNİ GERÇEKLEŞTİRDİM. 2022 YILI MART AYINDA TÜBİTAK 1507 PROJESİ İLE BEBEK HAREKET ANALİZİNDE BEŞ FARKLI MAKİNE ÖĞRENİMİ MODELİ İLE ANALİZ YAPILMASINI, MOBİL UYGULAMA İLE BEBEKLERİN ANALİZİNİN EVDEN GERÇEKLEŞTİRİLEREK ERKEN TANI VE TEDAVİYE ULAŞMALARINI SAĞLAYAN BİR SİSTEM GELİŞTİRDİM. 2022 YILINDA ABDİ İBRAHİM TARAFINDAN YAPILAN SAĞLIK ALANINDA YENİLİKÇİ PROJELER İLE İLGİLİ GELECEĞİMSİN YARIŞMASINDA 3. LÜK ÖDÜLÜ ALDIM. 2023 YILINDA ERKEN TANILAMA İLE İLİŞKİLİ IMP EĞİTİMİNİ BAŞARIYLA TAMAMLADIM. 2024 YILINDA DOKTORAMI SİNİR BİLİMLERİ ALANINDA TAMAMLAYARAK DOKTOR ÜNVANINI ALDIM. PROJELERİN YANI SIRA; TÜRK NEONATOLOJİ KONGRESİNDE SÖZEL BİLDİRİ BİRİNCİLİK ÖDÜLÜ, ULUSAL NÖROLOJİ KONGRESİNDE SÖZEL BİLDİRİ BİRİNCİLİK, İKİNCİLİK, POSTER BİLDİRİ BİRİNCİLİK, KISA FİLM YARIŞMASI BİRİNCİLİK ÖDÜLÜ ALDIM. ISIF 21 ALTIN MADALYA VE RDCONF 2021 EN İYİ BİYOMEDİKAL SEKTÖRÜ PROJESİ ÖDÜLLERİNİ ALDIM.
Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu
Pediatrik Rehabilitasyon
Çocuk Fizyoterapisi
Körfez Mahallesi 19 Mayıs Üniversitesi, Atakum 55270
- Sigortası olan hastalar
nu...
Güler yüzü ,uzman bilgisi ve bilimsel donanımı ile Sema hocanın hastası olduğum için şanslıyım.
• Ondokuz Mayıs Üniversitesi • Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu •
İlgisi ve bilgilendirmesi cok iyiydi Rabbim sema hanım gibi bilgili ilgili doktorlarımızin sayisını arttırsın
• Ondokuz Mayıs Üniversitesi • Diğer •
Sema hanım gayet ilgili bir fizyoterapist. Ödevlerimiz bile var :) korkularımızı rahatlattı ..
• Ondokuz Mayıs Üniversitesi • Pediatrik Rehabilitasyon •
b....k
Bebeğim 38 haftalık doğdu , 15 gün yenidoğan yoğun bakımda kaldık. Yoğun bakımsam çıktıktan 3 gün sonra Sema hocama ulaştık . Hocamın ilgi alakası ve bebeğime uyguladığı terapiler sayesinde ve bizede göstermiş olduğu hareketleri evde kendimiz uygulayarak güzel sonuçlar aldık.Sema hocamı pediatrik fizyoterapi alanında bilgisi , deneyimi ve tecrübesiyle öneririm.
• Ondokuz Mayıs Üniversitesi • Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu •
Ö
ö....)
Bebeğimin erken doğması sebebi ile başvurduk. Seanslarımız güzel geçti gayet verimli geçti. Erken tanı aldık. Çok memnunuz kendisinden. Serebral palsi olabilir dediler sağ arka beyinciği gelişmemiş durumdaydı. Şuan için herhangi bir sorun yok yaşıtlarını yakaladı. Sema Hanım mükemmel bir uzman. 7/24 kendisinden destek alıyoruz. Her şekilde bizim yanımızda. Hala kendisi ile devam ediyoruz. Tulum giydirmemizi vb. şeyleride söyledi. Gündelik yaşantımızda nelere dikkat etmemiz konusunda bilgilerde verdi. Tamamen aile gibi olduk.
s....)
Çocuğumun doğum esnasında beyninde hasar oluştu; bu sebeple başvurduk. Nöroloji doktorumuz kendisini önerdi. Seanslarımız güzel geçiyor. Oğlum çok hareketli; okulda da durmadığını söylüyorlar, bu yüzden biraz sıkıntı yaşıyoruz. Ben evde videoları çekiyorum; Sema Hanım da takip ediyor. Bizim için kendisi iyi bir uzman. Hiçbir sıkıntımız olmadı. Biz kendisinden memnunuz.
a....)
Prematüre bebeğim olduğu için başvurdum. Kendisiyle bir kere görüştük; ilk görüşmemiz güzel geçti, devam etme kararı aldık. Sema Hanım sıcak kanlı, ilgili, fazlasıyla bilgili, alanında uzman.
h....)
Bebeğim prematüre bebek olduğu için doktor önerisiyle kendisine gittik. İlk seansta bebeğimin hareketlerine baktı, gelişimini inceledi. Erken doğduğu için detaylı muayene etti. Herhangi bir sorun olmadığını söyledi. Sema Hanım çok cana yakın, sevecen bir uzman. Çok güzel ilgilendi; bu kadarını beklemiyordum. Memnun kaldım kendisinden.
m....)
Prematüre bebeğim vardı; yönlendirmeler neticesinde Sema Hanım ile görüştük. Muayenemizde herhangi bir sorun çıkmadı; takiplerimiz devam ediyor. İstediğim zaman arasam ulaşabiliyorum. Bence sakin gördüğüm kadarıyla bebeklerin huyundan anlayabiliyor; net bir uzman.
em...e
Sema hocamla tanışmamız 31+5 prematüre doğan oğlumun gelişimsel pediatri alanındaki rutin kontrolleri esnasında oldu.Oğlumun doğumdan randevu aldığımız zamana (düzeltilmiş 3 aylık) kadar olan sürecindeki her bir detayı özellikle ele alması bizim için ince bir detaydı.Hocamızın seanslar esnasında aileye yönelik bilgilendirici tutumu, verdiği yönergeler doğrultusunda evde devam edilen çalışmalar ve bir sonraki seansta bunların bebeğe olan yansımalarını değerlendirerek sürece devam etmesi güvenle ilerlememizi sağladı.Ayrıca kaygılarımı anlayarak dinlemesi ve destek olmasından dolayı çok memnunum.Prematüre bebekler için erken müdahale evet çok önemli ama hangi ellere emanet edildiği daha da önemli.Samsun için büyük şans
• Ondokuz Mayıs Üniversitesi • Çocuk Fizyoterapisi •
Sema Gül isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sema Gül, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Sema Gül tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu, Çocuk Fizyoterapisi, Pediatrik Rehabilitasyon.
Sema Gül adresi nerede?Sema Gül şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Körfez Mahallesi 19 Mayıs Üniversitesi Atakum
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sema Gül isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sema Gül online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sema Gül isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sema Gül, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Sema Gül isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sema Gül tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Sema Gül hakkında ne düşünüyor?Toplam 15 hasta / danışan, Sema Gül hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sema Gül hangi sigortaları kabul ediyor?Sema Gül tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Atakum bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizyoterapistler
- Atakum bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Fizyoterapistler