- Stres ,
- Anksiyete ,
- Aile İçi İletişim Sorunları ,
- İlişki Problemleri ,
- Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite ,
Cumhuriyet Mahallesi, 38. Sokak, No: 2, Kat: 7, Daire: 22, Yavuz Tuna Center, Türkiş, Atakum, Samsun, Samsun 55200
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Çocuk Gelişim Testi
Çocuk ve Ergen Terapisi
Özel Üçgen Aile Danışmanlığı Merkezi
Çözemediğim konularda bana farkındalık kazandırdı.
• Özel Üçgen Aile Danışmanlığı Merkezi • Bireysel Terapi •
m....
İlkokul 1. Sınıfa başlayan kızımın çok istekli olmasına rağmen dönem içinde yaşadığı yoğun kaygı sürecinde okul reddi yaşadık. Uzun bir müddet okula devam etmedi. Hatta bu süreçte ilaç kullanmayı tavsiye edenler oldu. Bir tavsiye üzerine tanıştığımız Üçgen Psikoloji ve tabiki Psikoloğumuz Semanur hanım sayesinde oyun terapisi ve bununla birlikte ebeveynlere ayırdığı birebir konuşmalar bizi çok memnun etti. Tavsiyeleri ve randevu saati dışında da rahat bilgi alma imkanı sayesinde süreci çok kolay bir şekilde atlattık. Süreç içerisinde oku kelimesi duyduğu an krizlere giren kızım şimdi elhamdülillah hayal gibiydi ama mutlu bir şekilde tekrar okula başladı.
Rabbim kimseye dermansız dert vermesin. Samimiyetiniz, ilginiz, çocuklara uyguladığınız programlar ve size ulaşma konusunda esnek olmanız bizim için çok iyiydi.• Özel Üçgen Aile Danışmanlığı Merkezi • Oyun Terapisi •
ay...k
17 yaşındayım ve Semanur hanımdan yaklaşık 3-4 aydır danışmanlık alıyorum özgüven eksikliği ailevi meseleler ve vs. durumlar için kendisinden çok memnunum çok yardımcı oluyor sıcakkanlı yanında rahat edebileceğiniz bir herkese öneriyorum
• Özel Üçgen Aile Danışmanlığı Merkezi • Çocuk ve Ergen Psikolojisi •
Kızım için bir süredir Semanur Hanim' a gidiyoruz, ilgili ve donanımlı olması oldukça güven verici. Kızım çok severek devam ediyor. Kaygı için kendisiyle çalışmaya devam ediyoruz.
• Özel Üçgen Aile Danışmanlığı Merkezi • Psikoloji Randevusu •
T
tu...m
14 yaşında kızım Meryem için ergen psikoloji danışmanlığı alıyoruz Semanur hanımdan. İlk onu görmeden Meryem, gitmeyecekti, söz verdiğimiz için gitmek zorunda kaldık kızım ile, yolda da anne daha gitmem haberin olsun dedi.
İlk, Semanur hanım, Meryem ve benim ile görüşme yaptı, bende ismi neden üçgen psikoloji diyordum, üçlü görüşme yaptığımız için ismi tam yerine oturmuş
Benden sonra Meryem ile tek görüşme yaptı Semanur hanım, çıkıştı Meryem, Semanur hanımdan randevu istemişti ve devam ediyor
Kendisi çok naif ve sıcak birisi iyiki onu tanımışız
Dua ediyordum Meryem'in yüreğine dokunan kişi ile karşılaştırsın Allah• Özel Üçgen Aile Danışmanlığı Merkezi • Ergen Terapisi •
Semanur Hanım ile görüşmelerimde kafamdaki işaretlerine bir kapı araladı sorduğu sorular ile doğru düşünmeme yardımcı oldu içten ağırlayışını da çok sevdim
• Özel Üçgen Aile Danışmanlığı Merkezi • Randevu •
Semanur hanımla tanıştıktan sonra bir insan olduğumu hatırladım. Kendisi işinde son derece iyi ve güzel sorularla beni düşünmeye teşvik ediyor. Kendimi bulma yolunda ondan destek aldığım için çok mutluyum. İyi ki sizinle tanıştım.
• Özel Üçgen Aile Danışmanlığı Merkezi • Bireysel Terapi •
s....k
Semanur hanımın bir süredir danışanıyım. Normalde kendimi insanlara açabilen biri olmamama rağmen yanında kendimi çok rahat ifade edebildiğimi fark ettiğimde doğru yerde olduğumu anladım. Her seansımda yeni şeyler fark ediyor ve öğreniyorum. Kendisine çok minnettarım iyi ki varlar.
• Özel Üçgen Aile Danışmanlığı Merkezi • Yetişkin Terapisi •
Yaklaşık bir senedir Sema Hanım'dan destek alıyorum.Gerçekten çok memnunum.Düzelmeyeceğini düşündüğüm birçok düşüncelerim Sema Hanım'ın önerileri sayesinde düzeldi.Bilgi haznesi çok geniş bunu randevularda farkettim,her konuda rahatlıkla ona danışabiliyorum randevu dışında da bu durum geçerli.Bu durumdan gayet memnunum.Tavsiyede bulunduğu kitaplar gerçekten çok güzel ve sizi aydınlatıyor.Randevu sırasında kendisi onun yanında rahatsız hissetmiyorsunuz bu en önemli nokta sakin,yumuşak bir ses tonu ile konuşmalar geçiyor ve bu içinizdeki tedirginliği alıyor.Allah bin kere razı olsun inşAllah.
• Özel Üçgen Aile Danışmanlığı Merkezi • Online Terapi •
hn...f
Uzman bilgisi sayesinde kizima nasil iletisim kurabilmem gerektigini ogrendim catismalarimiz oluyordu zaman zaman nasil neler yapabilirim sayesinde bilgiler aldim cok faydasini gordum cok basarili alaninda herkese tavsiye ederim
• Özel Üçgen Aile Danışmanlığı Merkezi • Çocuk ve Ergen Psikolojisi •
Semanur Öztürk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Semanur Öztürk, Psikoloji. Size Semanur Öztürk tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Bender Gestalt Motor Algı Testi, Çocuk ve Ergen Terapisi, Psikoloji Randevusu, Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Çocuk Gelişim Testi, Online Terapi, Cinsel Terapi, EMDR Terapi, Evlilik Terapisi, Oyun Terapisi.
Semanur Öztürk adresi nerede?Semanur Öztürk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet Mahallesi, 38. Sokak, No: 2, Kat: 7, Daire: 22, Yavuz Tuna Center, Türkiş, Atakum, Samsun Samsun
Adresine gitmek zorunda kalmadan Semanur Öztürk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Semanur Öztürk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Semanur Öztürk isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Semanur Öztürk, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Semanur Öztürk hangi dilleri konuşuyor?Semanur Öztürk ile Hollandaca dilinde konuşabilirsiniz.
Semanur Öztürk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Semanur Öztürk bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Semanur Öztürk ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Semanur Öztürk hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Semanur Öztürk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.