1990 yılında Bursa Osmangazi’de doğan Uzman Diş Hekimi Semih Akgül, ilkokul ve ortaokulu Özel İnal Ertekin ve Emine Örnek Koleji’nde, liseyi Bursa Anadolu Lisesi’nde tamamlamıştır. 2009’da burslu olarak Başkent Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’ne girmiş, 2014’te mezun olmuştur. Kısa bir süre özel klinikte çalıştıktan sonra, 2015 DUS sınavında Türkiye 332.’si olarak İnönü Üniversitesi’nde periodontoloji alanında uzmanlık eğitimine başlamış, 2019’da uzmanlığını almıştır. Uzmanlık sürecinde lazer ve ozon tedavilerinin yara iyileşmesine etkilerini araştıran tezini başarıyla sunmuştur. Yurt içi ve yurt dışı birçok bilimsel etkinliğe katılmış, akademik çalışmalara imza atmıştır. İyi derecede İngilizce bilen Semih Akgül, 2021 yılında babası Dt. Ünsal Akgül ile birlikte DentAkgül Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’ni kurmuş ve mesleğini burada sürdürmektedir.

Yetişkin

Subgingival Küretaj

23 Nisan Mah. 258.Sk. City 224 Rezidans, B Blok No:1 B/C, Nilüfer, Bursa 16230

• Sigortası olan hastalar

• D

detartraj ve küretaj islemleri yaptırdım. hekimimden klinik ortamından ve islemler sonucumdan çok memnun kaldım tüm süreç çok rahattı benim için

• Dent Akgül Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Periodontoloji  •

• G

Semih beye diş taşı temizliği yaptırdım. İşlemi son derece detaylı titiz ve özenli bir şekilde gerçekleştirdi. Süreç boyunca yaklaşımı çok ilgiliydi her aşamayı açıklayarak içimi rahatlattı. Hem profesyonelliğinden hem de gösterdiği özen ve ilgiden çok memnun kaldım.

• Dent Akgül Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Diş Taşı Temizliği  •

Uzm. Dt. Semih Akgül

Diş taşı temizliği işleminizin detaylı, titiz ve konforlu bir şekilde tamamlanmış olmasına çok sevindik. Tedavi sürecinde her aşamanın açıklanması ve kendinizi rahat hissetmeniz bizim için son derece önemli. Memnuniyetiniz ve güzel sözleriniz hem Semih Bey hem de ekibimiz için büyük bir motivasyon kaynağı. Sağlıklı ve ışıltılı gülüşleriniz daim olsun, her zaman kliniğimize bekleriz..

Semih hocaya implant tedavisi oldum. İşlem öncesinde kendisinin ilgisi tedavi planını röntgende tek tek göstermesi, tomografi değerlendirmesi, klinikteki ekibin güler yüzü ve röntgen çekiminden tutun randevu saatinde karşılama ve yönlendirmeleri çok profosyoneldi. Dijital anestezi cihazı ile ağrısız ve konforlu bir uyuşturma oldu. 2 implant yaptırdım. İşlem sonrası Semih beyin anlattıklarına göre ilaçlarımı kullandım ve bölgeyi korudum. Operasyon sonrası uyuşukluk geçerlen hafif bir basınç hissiyatı oldu. Ağrı kesici ile geçti. Buz uyguladım bir sonraki gün gargara önerdi dikiş alınana kadar kullandım. Beslenmeme dikkat ettim ve çok başarılı bir süreç oldu çok konforlu geçti. İlgisi anlatımı takdir ettim kendisini ve ekibini

• Dent Akgül Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği İmplant  •

Uzm. Dt. Semih Akgül

Değerli ve kapsamlı geri bildiriminiz için çok teşekkür ederiz. İmplant tedavi sürecinizin her aşamasında kendinizi güvende ve konforlu hissetmeniz bizim için en büyük öncelik. Tedavi planlamasının röntgen ve tomografi üzerinden detaylı şekilde anlatılması, dijital anestezi ile konforlu bir işlem süreci ve operasyon sonrası bilgilendirmelerin sizin için faydalı olmasına çok sevindik. Önerilerimize dikkatle uymanız ve bakım sürecini titizlikle takip etmeniz de başarılı bir iyileşme sürecinde büyük rol oynadı. Güzel sözleriniz ve ekibimize duyduğunuz güven için teşekkür ederiz. Sağlıklı ve güçlü gülüşleriniz daim olsun..

Semih hocayla arkadaşım vasıtası ile tanıştım. Diş taşı temizliği yapıldı. Daha önce yaptırdıklarıma göre çok detaylı ve profosyonel çalışması takdir edici. İşinş severek yapan, süreç hakkında detaylı açıklamaşarı ile rahatlatan ve naif bir hekim. Tedavi sonrası fırçalama tekniğini diş modeli üzerinde tek tek anlattı ve ağız bakımımı nasıl yapacağımı konuştuk. Eli hafif ve pratik. İyi ki sizleri tanıdım

Uzm. Dt. Semih Akgül

Değerli ve detaylı geri bildiriminiz için çok teşekkür ederiz. Semih Hocamızın tedavi sürecini titizlikle yürütmesi, her aşamayı detaylı şekilde açıklaması ve hastalarımızın kendini rahat hissetmesini sağlaması bizim için çok kıymetli bir yaklaşım. Diş taşı temizliği sonrası ağız bakım eğitiminin de sizin için faydalı olmasına ayrıca sevindik. Doğru fırçalama teknikleri ve düzenli bakım, sağlıklı bir gülüşün en önemli parçasıdır. Güzel sözleriniz ve güveniniz için teşekkür eder, sağlıklı gülüşlerle her zaman kliniğimize bekleriz..

Diş eti kanamalarımdan kurtuldum. Diş sağlığınızı emanet edebileceğiniz, güven veren iletişimi iyi bilgili bir periodontoloji hekimi. Tedavi sürecimde ilgisi ve tecrübesi ile profosyonel bir hizmet aldım. Ekip de çok güler yüzlü ve motiveydi. Kullandıkları diş malzemeleri de çok kaliteli ve klinik hijyenik. Mesleğini seven ve işine yansıtan bir hekim

• Dent Akgül Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Periodontoloji  •

Uzm. Dt. Semih Akgül

Değerli geri bildiriminiz için çok teşekkür ederiz. Diş eti sağlığınızla ilgili sürecin başarılı ve memnuniyetle tamamlanmış olması bizler için büyük bir mutluluk. Periodontoloji uzmanımızın bilgi ve tecrübesinin, ekibimizin güler yüzlü yaklaşımıyla birleşerek size güven vermiş olması en büyük motivasyonumuz. Kliniğimizde hijyen, kaliteli malzeme kullanımı ve hasta–hekim iletişimi her zaman önceliğimizdir. Bu güzel düşüncelerinizi paylaşmanız bizi onurlandırdı. Sağlıklı gülüşlerle yeniden görüşmek dileğiyle..

• B

Semih bey tedavi sürecimi en ince ayrıntısına kadar ciddi bir zaman ayırarak anlattı. Bilgilendirici ve güven verici bir tutumu vardı. Diş taşı temizliği ve subgingival küretaj ismi verilen bir tedavi uyguladı. Çok profosyoneldi emeğinize sağlık..

• Dent Akgül Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Subgingival Küretaj  •

Uzm. Dt. Semih Akgül

Değerli görüşleriniz için çok teşekkür ederiz. Tedavi sürecinizin her aşamasının detaylı şekilde anlatılması ve kendinizi güvende hissetmeniz bizim için çok önemli. Semih Bey, hastalarımızın bilinçli ve rahat bir şekilde tedavi sürecini tamamlamasını her zaman öncelik olarak görmektedir. Diş taşı temizliği ve subgingival küretaj işlemlerinden memnun kalmanıza çok sevindik. Güzel ve sağlıklı gülüşleriniz daim olsun. Her zaman kliniğimize bekleriz

• U

Dis tasi temizligimi yapan Semih Bey hastalari ile ilgilenen ve aklinizdaki her turlu soruya cevap veren uzman dis hekimi. Kendisi isinin ehli ben memnun kaldim herkese tavsiye ederim

• Dent Akgül Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Diş Taşı Temizliği  •

Uzm. Dt. Semih Akgül

Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Semih Bey, hastalarımızın konforunu ve doğru bilgilendirilmesini her zaman öncelik olarak görmektedir. Memnun kalmanız ve bizi tavsiye etmeniz bizim için çok kıymetli. Sağlıklı ve güzel gülüşler dileriz, her zaman bekleriz..

• Ş

Semih beye kemik kaybı şikayetiyle başvurdum. Diş temizliği ve küretaj işlemleri uygulandı. İğne korkum olmasına rağmen dijital anestezi ile yapılan uyuşturma işlemi çok konforluydu. Ön bölgelerde çok hafif bir ağrı hissettim arka bölgeler çok rahat uyuştu konforlu bir tedavi süreci yaşadım kendilerinden çok memnun kaldım işlemler sonrası tarafıma yapılan doğru diş fırçalama bilgisi çok faydalı oldu

Uzm. Dt. Semih Akgül

Bu güzel ve birbirinden değerli sözleriniz için Dent Akgül ekibi olarak sizlere çok teşekkür ederiz. Her zaman elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışmaktayız. Esenlikler dileriz...

• R

3 ay süren diş tedavimin sonunda doğru yeri seçtiğim için çok mutluyum. Diş taşı temizliği, küretaj, serbest dişeti grefti ameliyatı oldum ayrı ayrı memnun kaldım semih hocamın eline emeğine sağlık

Uzm. Dt. Semih Akgül

Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Güzel düşünceleriniz bizleri motive ediyor. Sizi tekrar sağlıklı gülüşlerle görmek dileğiyle...

Dişlerimdeki kanama ve ağrı şikayetiyle başvurduğum hekimim sırasıyla diş taşı temizliği ve derin temizlik işlemlerini uyguladı. Devamında sallanan bir dişim için flep operasyonu ve kemik tozu uygulaması yapıldı. Tüm süreç boyunca son derece ilgili ve titiz bir yaklaşım sergilendi. Ağız sağlığımı yeniden kazanmamda büyük emeği oldu, üstelik işlemler beklediğimden çok daha ağrısız geçti. Gerçekten işini severek yapan bir hekim.

Uzm. Dt. Semih Akgül

Güzel yorumlarınız bizleri çok mutlu etti. Her zaman elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışmaktayız. Mutlu gülüşler dileriz...