Uygulamakta olduğum değerlendirme formları;
Otizme Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi
Ses Terapisi
Yutma Terapisi
es...
Semih beyi oğlumun aniden gelişen kekemeliğinden dolayı internetten bularak tanıdım. Ve tamamen yorumlara dayalı olarak görüşmemizi sağladık. Çok memnun kaldım bu süreçte nasıl bir yol çizmem gerektiği hakkında bilgilendirip görüşmeler sağladık. Şuan kekemeliğimiz yok bitti. Geçmesine rağmen gidişat hakkında bilgi alıp destek çıkması çok güzel. Kendisine başarılar diliyorum
Dkt. Semih Berk Özcan
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiim.
I
i̇...k
Çocuğumuzun 7 sesinde problem olduğunu Semih Bey değerlendirme sonrası bize söyledi ve bize terapinin nasıl ilerleyeceğini, hangi aşamalarda nelerin gelişeceğini detaylı şekilde anlattı. Süreç tam da söylediği çerçevede ilerledi, her seans sonrasında fark edilir gelişmeler gördük. Şimdi terapilerimiz bitti ve çocuğumuzun konuşması çok daha anlaşılır hale geldi. Hem süreci doğru yönetmesi hem de samimi yaklaşımıyla bize güven verdi, kesinlikle tavsiye ediyoruz
• Online Danışmanlık • Diğer •
e....s
Kardeşim 3 yaşına gelmişti ama kelime sayısı bir elin parmaklarını geçmiyordu. Çoğu zaman istediğini ağlayarak anlatmaya çalışıyordu. Terapiye başladıktan kısa süre sonra kelimeler hızla çoğaldı, şimdiyse cümlelerle iletişim kuruyor. Kardeşimdeki bu değişimi görmek bizi çok mutlu etti
be...a
Oğlum 1.sınıfa başlamadan önce bazı sesleri yanlış çıkarıyor, özellikle konuşurken çevresindekiler tarafından tam olarak anlaşılamıyordu. Okul sürecinde bu durum hem derslerde hem de arkadaş ilişkilerinde zorluk yaratıyordu. Terapiye başladıktan sonra kısa sürede fark edilir bir ilerleme kaydettik. Artık hem öğretmenleri hem de arkadaşları onu çok daha net anlıyor. Kendine güveni arttı, sınıfta gönüllü olarak söz alabiliyor. İyi ki bu sürece başlamışız.
• Online Danışmanlık • Diğer •
s....p
Kızım 2.5 yaşında hiç konuşmuyor ,her şeyi işaretlerle gösteriyordu aile hekimine götürdüğümde bir problem olmadığını beklememiz gerektiğini söyledi ancak bekledikçe kızımın yaşıtları ile arasındaki fark iyice açıldı . İyi ki Semih Hocamla tanıştık beklemekle kaybettiğimiz zamana rağmen çocuklarla iletişimi bilgisi ve rehberliği o kadar güçlü ki kısa bir süre sonra kızım kelimeleri çıkartmaya başladı hatta artık cümlelerle kendini ifade ediyor . İyi ki yollarımız kesişmiş
• başka bir yer • Diğer •
I
i̇...ö
Çocuğumuzun konuşma sesi bozukluğu vardı, terapi sürecinde gözle görülür ilerleme kaydettik. Semih Bey alanında çok bilgili, çocuklarla iletişimi harika bir terapist. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederiz
• Balıkesir/Altıeylül • Diğer •
Dkt. Semih Berk Özcan
Çok teşekkür ederim değerli yorumunuz için
Y
y.....
Çocuğum 4 yaşında olmasına rağmen konuşması yaşıtlarının çok gerisindeydi ve terapiye başlamadan önce yaklaşık 5-6 kelimesi vardı. Görüşmelere başladıktan kısa süre içinde hem kelime sayısı hızla arttı hem de iletişime olan isteği gelişti. Şu an neredeyse her şeyi yerinde söylüyor. Oyun içinde doğal bir şekilde ilerlemesi süreci çok kolaylaştırdı.
fu...e
Kızımız kekemelik nedeniyle konuşurken çok zorlanıyordu, bu da hem okulda hem de arkadaş çevresinde onu olumsuz etkiliyordu. Semih Bey ile tanıştıktan sonra sürecimiz bambaşka bir yola girdi. Kızımızın konuşmalarında çok güzel ilerlemeler oldu, özgüveni arttı. Kendisi hem işini çok iyi yapan hem de çocuklara yaklaşımı çok sıcak bir uzman. Alanındaki bilgi ve yaklaşımıyla bize çok büyük katkı sağladı.
C
ca...r
Almış olduğumuz eğitimde oğlumun ses çıkarmalarında ses çalışmalarında verilen eğitimin faydalı olduğunu ve oğlumun konuşmaya başladığını hocamın sayesinde aldığımızı gördüm aynı hassasiyette devam etmesini temenni ederim
O
o.....
• Balıkesir/Altıeylül • Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu •
Semih Berk Özcan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Semih Berk Özcan, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Semih Berk Özcan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Aprakside Konuşma Terapisi, Artikülasyon Bozukluğu Terapisi, Fonolojik Bozukluk Terapisi, Gecikmiş Konuşma Terapisi, Hızlı Bozuk Konuşma Terapisi, Kekemelik Terapisi, Konuşma Terapisi, Online Terapi, Otizme Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi.
Semih Berk Özcan adresi nerede?Semih Berk Özcan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Plevne Mah. 32.Karesi Cad. No:5 6 Eylül Balıkesir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Semih Berk Özcan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Semih Berk Özcan uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Semih Berk Özcan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Semih Berk Özcan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Semih Berk Özcan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Semih Berk Özcan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Semih Berk Özcan hakkında ne düşünüyor?Toplam 34 hasta / danışan, Semih Berk Özcan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Semih Berk Özcan hangi sigortaları kabul ediyor?Semih Berk Özcan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.