- Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
- Panik Atak
Evlilik Terapisi
Evlilik Öncesi Danışmanlık
Sorunlu Aile İlişkileri Terapisi
Denge Danışmanlık Merkezi
Merhaba herkese, Semiye hanımla vajinismus tedavisi için bir araya geldik. Kendisinin iletişimi,bu konudaki yetkinliği, bilgi birikimi, seanslardaki yönlendirmeleri harika. Seansa bazen yalnız bazen çift olarak devam ettik. Seans süresince sadece vajinismusu çözmedik, ilişkimize,hayata,kendime dair bir çok sorunu görüp çözme imkanına eriştim. Semiye hanımın dediği gibi vajinismus gerçekten bana hediyeleriyle geldi. Çünkü bu durum çözülebilir bir durum ve dönüp geriye baktığımda katettiğim yolla ilgili kendimle gurur duyuyorum ve tüm yolu Semiye hanımla yürüdüğüm için çok şanslıyım. İlk baştaki ümitsiz ve karamsar halim yavaş yavaş dağıldı. Bu süreçte sabırlı olmak, kendine şefkatli davranmak, Semiye hanımın yönlendirmelerine, tavsiyelerine sorduğu sorularla olayın farklı yönlerini görmek güzeldi. Ve sevgili kadınlar ertelememek, fark ederek harekete geçmek çok zor (kendimden biliyorum) ama hiç birimiz yalnız değiliz.
• Denge Danışmanlık Merkezi • Cinsel Terapi •
Semiye hanımla olan seanslarımız bazı konulardaki kodlarımı farketmemi sağladı. Sunduğu perspektifler konulara başka açıdan bakmama sebep oluyor ve bana çok iyi geliyor.
• Online Danışmanlık • •
Semiye Hanım'a çift terapisi için gidiyoruz. Şiddetli geçimsizliğimiz vardı ancak bir kaç seansta oldukça yol aldık. Güvenilir ve profesyonel duruşu, dinleyiciliği ve yerinde soruları çok iyi... Ayrıca verdiği ödevler de keyifli. Süreç içinde çok daha iyi olacağımızı düşünüyorum.
• Denge Danışmanlık Merkezi • Çift Terapisi •
L
l%...d
L%D Merhaba öncelikle gider iken ümitsiz idik ama çok iyi geldi bize konuşması anlatması verdiği uygulamalar çok başarılı idi tek yapmanız gereken söylediklerini uygulamanız ve sabırlı olmanız sonucunda gelerek mutlu bir şekilde ayrılıyorsunuz terapiden eşim ile bize verdiği emekler çok iyi geldi iyiki kapısını çalmısız
Z
z....a
Cok memnunum.iyiki baslamisim kendimle alakali cogu şeyi farketmemi sağlıyor.
• Denge Danışmanlık Merkezi • Normal Randevu •
e....e
Semiye hanımla tanıstıgımdan beri kendimle ve evliligimiz ile ilgili bir cok seyi astık ve görüstükce daha da asmaya devam ediyoruz. İyi ki sizinle yolumuz birlesti.. Yanlıs anlasilmalarin, kuruntularin, öfkelenmelerin.. oldugu bunların siddettinin zamanla arttigi bir dönemde artik birbirimize karsi anlayıslı, sakin olmayi öğrendik zaman zaman tekrarlasa da ki evlilikte genel olarak hayatta her zaman inislerin cikislarin oldugunu bilmek ve kabullenmek de Semiye hanımla olan seanslarimiz sayesinde oldu. iyi ki siz.. sizin yaklasiminiz bakıs aciniz
• Denge Danışmanlık Merkezi • Evlilik Terapisi •
d....a
Terapiye başladıktan kısa süre sonraki süreçteki gelişimim beni ikili ilişkiler konusunda daha fazla motive etti. Partnerimle olan diyaloglarımda “ben dilini” öğrenmek yepyeni bir sayfa açtı. Kendimi ifade etmeye çalışırken karşı tarafı suçlayan söylemlerden uzaklaşmaya başladım. Danışmanımın gösterdiği ilgi ve alakadan ,konuya hakimiyetinden ziyadesiyle mutluyum. İyiki başlamışım.
• Denge Danışmanlık Merkezi • Çift Terapisi •
I
i.....
Vajinusmus problemim sebebiyle girdiğimiz bu yolda Semiye hanım bana, eşime ışık tutarak bambaşka şeyleri görüp, anlamamız, farketmemize yardımcı oldu.Bu yolculuk uzun bir yolculuk, sabır gerektiren bir yolculuk ama yola kimle çıktığınızda bir o kadar önemli. Biz bu yola iyi ki Semiye hanımla çıktık. Gerek ağladık, gerek güldük, gerek öfkelendik, gerek sakinleştik daha sayamadığım bir sürü duyguyu bir arada yaşadık ama her seans sonrasında kendimize bir şeyler katarak ayrıldık o odadan ve bir seans sonrasını sabırsızlıkla bekledik hep. İyi ki Semiye hanımla kesişti yollarımız, iyi ki onun tuttuğu ışık bizim güneşimiz oldu
I
i.....
Öncelikle ilk geldiğimiz zamanlar kaygılarımız vardı nasıl güveneceğiz başarabilecek miyiz ama burada Semiye hanımın tecrübesi terapi bilgisi gerçekten çok ileri düzeyde olduğu için bize çok yardımı dokundu bir çok konuda kendi adıma farkındalık konusunda öğrenimi oldu Semiye hanımın işini gerçekten severek yapıyor ne yaptığının farkında bence evliliğinde zorlanan zorlanmayan her insan bu terapiyi almalı iyi ki Semiye hanım dokundu hayatımıza
• Denge Danışmanlık Merkezi • Aile Danışmanlığı •
a....k
VAJİNİSMUS büyük harf ile yazma sebebim semiye hanım ile tanışmadan önce hayatımızda malesefki kocaman bir yeri vardı fakat bugun itibari hiç bir önemi kalmadı eşim ve benim için. Bu problemi yaşayan herkese yol göstermesi amacı ile bir kac şeyi yine buradan paylaşmak istiyorum
Öncelikle sorun ne olursa olsun anlayış empati ve sabır çok önemli biz bu yola cıkarken bu problem sadece eşimin değil bizim problemimizdi iş sadece kadına düşmüyor o yüzden hem cinslerime tavsiyem eşlerinizin en büyük destekçisi sizlersiniz
Yaklaşık 3 yıldır nerden kimden nasıl yardım alacağımızı bilmiyorduk sosyal medyadan internetten sürekli bunun ile ilgili araştırma yaptık. Bazen gardımız düşsede asla pes etmedik çünkü bunun bir çözümü vardı. Yine edindiğim tecrübe bunun bir kadın doğumcunun ya da tıbbi bir müdahele olmadıgı yönündeydi zaten semiye hanım ile de tanıştıktan ve ilk görüşmeler den sonra bunu teyit etmiş olduk.
• Denge Danışmanlık Merkezi • Aile Danışmanlığı •
Semiye Ontaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Semiye Ontaş, Aile Danışmanlığı. Size Semiye Ontaş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı, Normal Randevu, Cinsel Terapi, Aile Danışmanlığı, Ergen Terapisi, Bireysel Terapi, Evlilik Öncesi Danışmanlık, Çift Terapisi, Evlilik Terapisi, Aile İçi İletişim Sorunları.
Semiye Ontaş adresi nerede?Semiye Ontaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet Mahallesi 504/1. Sokak No:5/12 Fethiye
Adresine gitmek zorunda kalmadan Semiye Ontaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Semiye Ontaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Semiye Ontaş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Semiye Ontaş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Semiye Ontaş hangi dilleri konuşuyor?Semiye Ontaş ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Semiye Ontaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Semiye Ontaş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Semiye Ontaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Semiye Ontaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 30 hasta / danışan, Semiye Ontaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.