- Doğum
Laparoskopik İnfertilite (Kısırlık) Cerrahisi
Tüp Bebek
İnfertilite ve Tüp Bebek
ı ...ç
Sayesinde bebeğimizi kucağımıza alacağız ne söylesek az kalır. Herkese tavsiye ederim harika bir doktor.
• Op. Dr. Semra Esenkaya • Diğer •
Ayda bir kotorol icin gitmek zorunda yim ve doktorumu cok beğeniyorum be tavsiyem hep ona giderim ay iki kez
• Ferti-Jin Özel Sağlık Hizmetleri • Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu •
Semra Esenkaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Semra Esenkaya, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Semra Esenkaya tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Kısırlık, Laparoskopik İnfertilite (Kısırlık) Cerrahisi, Tüp Bebek, İnfertilite ve Tüp Bebek.
Semra Esenkaya adresi nerede?Semra Esenkaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fevzi Çakmak Mahallesi Cemal Gürsel Caddesi No:9 Pendik
Adresine gitmek zorunda kalmadan Semra Esenkaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Semra Esenkaya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Semra Esenkaya isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Semra Esenkaya, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Semra Esenkaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Semra Esenkaya bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Semra Esenkaya ile iletişime geçmenizi öneririz.
- Pendik bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Pendik bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Pendik bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Pendik bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Pendik bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları