Dyt. Semra Pehlivan

Nilüfer 1 adres

Acıbadem Bursa Hastanesi

F.S.M Bulvarı Sümer Sok.No:1, Nilüfer 16110

• Ö

Semra Hanım işini hakkıyla yapan, alanında son derece güven veren bir diyetisyendir. Hamilelik sürecinde aldığım kilolar nedeniyle kendisiyle yollarımız kesişti. Bu süreçte gerçekten desteğe ihtiyacım vardı çünkü aldığım kilolara bir dur demem gerekiyordu. Aynı marka bünyesinde farklı diyetisyenle de görüşme yaptım; ancak hal ve tavırları beni motive etmek yerine daha kötü hissettirdi.

Semra Hanım ise ilk andan itibaren insana güven veren bir yaklaşım sergiliyor. Her şeyden önce çok iyi bir motivasyon sağlıyor. Sorduğum hiçbir soruyu cevapsız bırakmıyor; hatta daha ben sormadan aklımdaki pek çok soruya açıklık getiriyor. Verdiği cevaplar net, anlaşılır ve insanın kafasında hiçbir soru işareti bırakmıyor. Bu da süreç boyunca kendimi sakin, güvende ve emin hissetmemi sağlıyor.

Eğer bir diyetisyen arayışındaysanız, Semra Hanım’ı gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Kendisiyle karşılaştıysanız başka bir diyetisyen aramanıza gerek olmadığını düşünüyorum.

• Acıbadem Bursa Hastanesi Diğer  •

• N

Semra Hanım, işini layıkıyla yapan ve danışanları ile çok iyi empati kurabilen mükemmel bir insan. Oğlumla birlikte devam ediyoruz ve şu an tam da istediğimiz görünüme, sağlıklı bir şekilde kavuştuk sayesinde. Şiddetle tavsiye ediyorum . Çok teşekkürler .

• Acıbadem Bursa Hastanesi Diğer  •

Profili düzenle veya yönet