Diğer kurumları göster
Kimi arıyorsunuz?
Hakkımızda
p....z
4 yaşında kızımın geniz eti operasyonu sürecinde tanıştık. Çok nazik çok detaycı bu süreçte bize sürekli destek verdi. Sabırla her sorumuza cevap verdi ve bilgilendirdi. Kontrollerde çok dikkatli ve ilgiliydi. Çok memnun kaldık kendisine teşekkürü borç biliriz.
se....
Babama akciğer kanseri teşhisi kondu ve beyne metastaz yapmıştı. 22 Nisan 2020' de babam ameliyat oldu. Beyindeki tümör ve ödem için cyberknife uygulaması yapıldı. Özkan Hocamız ile bu aşamadan sonra tanıştık ve uyguladığı ilaç tedavisi ile çok şükür hastalığı atlattık. Kendisine çok teşekkür ederiz.
Hasta
Babamın hastalığında kendisini tanıdık ve bize hep moral verdi çok başarılı ve kıymetli birisi bizim için çünkü babamı iyileştirdi. Çok teşekkür ederiz kendisine başarılarının devamını dileriz.
ba...
İletişimi çok kuvvetli bilgili anaç bir doktor. Çocuğumun aylık rutin kontrolleleri için gidiyoruz Bence gözü kulağı da çok dikkatli. Minicik bir üfürümü bile kalbinde duydu kızımın. Çocuk kardiyolojisi doktoru hatta helal olsun iyi kulağı varmış demişti Demet hanım İçin. Telefonunu veriyor en önemlisi ulaşım kolay kendisine. Bilgisine, tecrübesine güvenim tam. Cocuğa yaklaşımı tutuşu doktor hasta gibi değil de teyze yiğen anne çocuk gibi en azından bana hissettirdiği hatta vakti varsa üstünü bile giydirip çıkartabilir çocuğun öyle rahat bir kadın
ba...ş
Burdaki tüm yorumlara katiliyorum. Oglumun 6 yildir ve yenidogan kizimizin da doktoru. Her zaman memnun kaldik. Cocuklarla olan diyalogu ve ailelerle olan iletisimi çok güzel.
p.....
Çok kısa sürede toparlandığım sorunsuz geçen bir sezaryen doğum ile bebeğimi sağlıkla kucağıma aldım sayesinde.
Geçmişte tekrarlayan düşükler yaşadığımda ve kronik rahatsızlıklarım sebebiyle zor geçen hamileliğim boyunca gerek bilgi donanımı gerekse o güzel kalbi ve insanlığı ile hep yanımda oldu. Mesleki tecrübesi ve profesyonelliği ile yaşayabileceğim tüm sorunları erkenden fark edip önüne geçti. Onun yanında kendinizi çok rahat hissediyor ve aklınızdaki soru işaretlerinin hepsine yanıt bulabiliyorsunuz. Sizi her zaman büyük bir samimiyetle dinleyip yardımcı oluyor. Kendinizi hiç düşünmeden ona emanet edebilirsiniz.
r.....
Yaşadığım bir düşme sonucu hem bacağımı kırıp hem de çapraz bağ ve menisküslerimde hasara sebebiyet vermiştim üstelik dizimde içten kanamam vardı ve alçıya almak mümkün değildi. Bunları yaşarken 16 yaşındaydım ve süreç boyunca hiçbir korku yaşamadım her zaman benimde anlayacağım dilden açıklama yaptı canım doktorum. Kendisine olan güvenim tam olduğu için 2 ayrı ameliyatımda da (çapraz bağ,menisküs) kendisini tercih ettim ve fizik tedavi sürecimi de yine aynı hastanede doktorumun gözetimi altında gerçekleştirdim. Aradan seneler geçmesine rağmen beni hastanede her hangi bir birimin önünde dahi gördüğünde durup nasıl olduğumu bir aksilik olup olmadığını sorar. Eğer bir doktor arayışı içerisinde iseniz gözünüz kapalı tercih etmenizi tavsiye ederim. Ne zaman bir sorun yaşasam her zaman kendimi kapısında bulabileceğim güvendiğim tek doktordur Cem Hocam.
Annemin bütün kalp damarları çok yüksek oranda tıkalıydı. Çoğu doktor olumsuz sözler söylese de Tamer Hocamız bypass ameliyatını çok güzel bir şekilde gerçekleştirdi. 2 güne varmadan annem ayaklandı şu an çok iyi durumda. Kendisine her gün şükrediyoruz. Her konuda işinde iyi olan ve her koşulda güvenebileceğiniz bir doktor. Kendisine tekrardan her şey için teşekkür ediyoruz.
Hasta
25 Ağustos 2022 günü gittiğim Dr. Saim bey By pass dan başka çözümü yok denilen iki damarımdaki ciddi tıkanıklığı açarak stent taktı. Harika bir hekim her yönüyle. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Turgay Baz.
se...n
Kardiyoloji doktoru arıyorsanız Saim Sağ diyorum. İşinde 1 numara. Sadece anjiyo ve kardiyoloji değil Hasta-Doktor ilişkisi, hastayı anlama konusunda da mükemmel. Babamın ve annemin 4-5 yıldır doktoru. Şimdiye kadar Babamın %100 tıkalı 2 damarı,%90-80-70 tıkalı damarlarını açtı toplamda 7stent taktı(diğer doktorlar by pass tan başka çare yok diye zorunlu kılmasına rağmen başarıyla tüm damarları açtı), annemde ise %99 tıkalı damarı açtı. Mükemmel bir doktor. Not: Babamda nakilli böbrek var ve anjiyoda damarları açmak için fazla sıvı verilmesi böbreği kaybetmesine neden olur. Kendisine her şey için çok teşekkür ediyoruz, Allah başımızdan eksik etmesin
İletişim
Nilüfer Abdominal Ultrasonografi
Nilüfer Diabetes Mellitusta Insülin Tedavisi
Nilüfer Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması)
Nilüfer Perkütan Iğne Aspirasyonu
Nilüfer Pdc-E2 Antijen(Antimitokondiyal Antikor)
Nilüfer Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt)
Nilüfer Karaciğer Kan Testleri
Nilüfer Tam Idrar Tahlili(Tit)
Daha fazla (15)Bursa bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Osmangazi bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri