Onkoloji alanında diyetisyen olarak aktif şekilde hizmet sunmaktayım. Hastaların güncel kan tahlilleri, görüntüleme raporları ve ilaçların hastada yarattığı yan etkileri.. değerlendirerek beslenme tedavisi oluşturuyorum bu sayede hastanın yaşam kalitesini artırmayı ve bağışıklık sistemini güçlendirmeyi hedefliyorum. Onkoloji diyetisyenliği alanında edinmiş olduğum bilgi ve deneyimlerimi hastalarımla paylaşarak etkili ve sürdürülebilir çözümler üretmeye odaklanıyorum.
Online Diyet
Fonksiyonel Tıp Diyetisyenliği
Kanserde Beslenme
Onkolojik Diyetisyenlik
- Sigortasız hastalar/danışanlar
- Sigortası olan hastalar
Hastalar tarafından en çok bahsedilen
- Detaylı açıklamalar
- Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
- Randevuya katılım
Ö
ö....a
Annem meme ca. Grade 2 karaciğer yağlanması diyabet tansiyon kolestrol gibi kronik rahatsızlıkları da var bu nedenle kan değerleri çok dalgalıydı ayrıca çok sık rahatsızlanıyordu! Sosyal medyada sena hanımı gördüm bir süre takip ettim sonrasında kendisinden yardım almaya başladık 3 ay oldu! Annemin takipte olduğu tüm doktorları çok iyi ilerleme kaydettiğini söyledi! Karaciğer yağlanması grade1 geriledi şekeri düşmeye başladı 7 kilo verdi tüm kan değerleri normale döndü eskisi kadar sık hasta da olmuyor moral olarakta çok daha iyi!
Beslenmenin önemli olduğunu biliyordum fakat bu kadar ilerleme kaydedeceğimizi tahmin edememişim!
Sena hanım hastasına zaman ayıran dinleyen, çok ilgili samimi ve içten biri! En önemlisi sorduğumuz tüm sorulara cevap alabiliyoruz!
İyi ki kendisini tanıma şansımız olmuş iyi ki birlikte bu yola devam ediyoruz!
K
ka...
Ben polikistik böbrek ve polikistik karaciğer hastasıyım karaciğer kistlerimden ameliyat oldum ve oluşabilecek bütün komplikasyonlar oldu ( kanama ödem karın için su birikimi iltihap) karaciğer enzimlerim ve böbrek değerlerim çok kötüydü ve doktorum beni organ nakline hazırlamata başladı Sena hocamla bu süreçte tanıştık bir aralık itibariyle ayrıntılı tahlillerle bana bir beslenme programı hazırladı ilk sevindirici haberi üç hafta sonra aldık değerler düşmeye karnımda su oluşmamaya başladı şimdi 4 ay oldu ve bugün doktor kontrolümde tüm değerlerimin düzeldini iltihabın azaldığı suyun azalıp karnımın yumuşadığını söyledi doktor kontrollerim haftadan üç aya çıktı İyileşiyorum ve bunun hocamın ön günde bir ihtiyacım neyse ona göre hazırladığı beslenme programına borçluyum iyiki tanıştık gözünüz kapalı güvenebilirsiniz tamamen bizim yiyeceklerimizle hazırlıyor ekstra saçma sapan değil listeler uygulanmayacak şekilde değil
• Online Danışmanlık • Fonksiyonel Tıp Diyetisyenliği •
a....t
Eşime yaklaşık olarak 5 ay önce KLL ( kronik lenfosit lenfoma) teşhisi konulmuştu. Alınan akıllı ilaç tedavisinin yanısıra beslenme konusunda da destek almayı düşünüyorduk.Onkoloji diyetisyeni arayışındayken Sena hanımla yollarımız kesişti. iyiki de tanışmışiz. Sena hanımin danışmanlığı sayesinde beslenme konusunda daha bilinçli oldum.eşimin kan değerlerine bakarak düşük olan kalsiyum, yüksek olan wbc değerlerine ve bağışıklığını güçlendirmeye yönelik gerekli diyet planları hazirladi.Bu süreçte bize sıcakkanlı ve ilgili davranıyor, eşimin sağlığıyla ilgili her türlü noktayı titizlikle düşünüyor ve bize yol gösteriyor. Akıllı ilaç tedavisi sürecinde Sena hanımin bize önerdiği mükemmel diyet planları ile eşimin hastalığından dolayı yaşadığı baş ağrısı, denge kaybı gibi şikayetleri yok oldu. Ne zaman diyet planıyla ilgili bir sorum olsa en kısa zamanda dönüş sağlıyor, randevu saatleri ve günleri konusunda oldukça özverili ve titiz. İyiki tanışmışiz ve iyiki bizim diyetisyenimiz olmuş
ne...
Annem 4. evre, primeri belli olmayan ve çok sayıda lenf noduna metastaz yapmış bir kanser teşhisi aldığında hayatımız altüst oldu. Doktorlar umut vermemiş, hatta yaşamaz denilen anlar bile olmuştu. Bu zorlu süreçte diyetisyen Sena Hanım ile tanıştık ve iyi ki tanıştık.
Sena Hanım annemin durumuna özel, bilimsel ve titizlikle hazırlanmış bir beslenme programı oluşturdu. Süreci sürekli takip etti, her an yanımızda oldu, sorularımıza sabırla cevap verdi. Sadece bir diyetisyen değil, aynı zamanda bize moral ve umut veren bir destekçiydi. Her detayıyla ilgilenmesi bize güven verdi.kan değerlerimizi,kontrollerimizi,sonuçlarımızı her detayıyla inceledi…
Annemin güçlenmesinde ve bu hastalıkla mücadelesinde çok büyük katkısı oldu. Bugün annem kanseri yendi ve bunda Sena Hanım’ın emeği çok büyük. Gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim. İyi ki varsınız Sena Hanım.• Online Danışmanlık • Onkolojik Diyetisyenlik •
en...r
Annemizin kolon kanseri tanısı alması ve ameliyatından sonra kendileriyle tanıştık. Tüm ameliyat sonrası ve kemoterapi sürecini birlikte yönettik. Doktor hanım sayesinde süreç hem annemiz hem de bizim için çok faydalı ve öğretici geçti. Kemoterapinin o zor günlerinde gerçekten bu konuda bilgi sahibi birinin yardımlarının annemize ve bize inanılmaz faydası vardı. Hastalıkta ise pet çekildi ve temiz geldi, kontrol aşamasına geçtik. Tüm bu süreçte desteklerinden dolayı kendisine minnettarız.
s....e
Sena hocamızı annemin 3.evre kolon kanseri teşhisimizle tanıdık. Çok güzel bir yol aldık onunla birlikte . Kan tahlillerimizi baz alarak sağlıklı bir beslenme programı hazırladı çok güzel sonuçlar aldık ilgisi alakası güleryüzüyle hep motive etti bizleri pet sonuçlarımız temiz geldi kan değerlerimizde sayesinde çok güzel geliyor iyi ki var Sena hocam
Y
y....y
Sena hanım..Hastalık sürecimiz de en büyük destekçilerimizden biri iyiki onunla tanıştık 2025 Nisan ayında eşime 4. Evre non Hodking lenfoma teşhisi koyuldu kemik iliği, karaciğer, karın içi ve boyun bölgesinde metastaz vardı hastanede sena hanım sayesinde aldığımız ilaçların yan etkileri neredeyse hiç olmadı kişiye özel kan tahlilleri doğrultusunda hazırladığı beslenme programıyla çok büyük destek oldu bize bağışıklığımız yeniden güçlendi,verdiğimiz kilolarımızı tekrar geri aldık ve sağlığımıza yeniden kavuştuk şuan da pet raporumuz temiz çıktı kendisine çok minnettarız Hiç tereddüt etmeden kendisiyle çalışmayı tercih edebilirsiniz
na...
Babam kolon kanseri 3. evre tanısı aldıktan sonra ameliyat oldu ve ameliyat sonrası durumu gerçekten çok zordu.
Çok zayıflamıştı, vücudu güçsüzdü, sürekli baş dönmesi yaşıyordu ve kan tahlilleri oldukça kötüydü.
Yaklaşık 3 aydır diyetisyenimizle birlikte bu süreci yürütüyoruz ve iyi ki yollarımız kesişmiş.
İlk günden itibaren babamın kan tahlillerini detaylı şekilde inceleyerek, sağlık durumu ve aldığı tedavilere uygun kişiye özel bir beslenme programı hazırladı.
Süreç boyunca her zaman ilgiliydi, tüm sorularımıza sabırla cevap verdi, neyi neden yapmamız gerektiğini tek tek anlattı.
Bu 3 aylık süreçte babamın
kan değerleri belirgin şekilde düzeldi.
genel sağlık durumu ve gücü arttı.
kaybettiği kilosunu geri almaya başladı.
baş dönmeleri ve halsizliği büyük ölçüde azaldı.
Bize, beslenmenin tedavi sürecinde ne kadar önemli olduğunu net bir şekilde gösterdi.
Gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederiz• Online Danışmanlık • Kanserde Beslenme •
Sena hanım çok ilgili, işini titizlikle yapıyor. Babamın mide ca tedavisinde beraber çalıştık hala da devam ediyoruz çok memnunuz babamın bağışıklığı toparladı hiçbir şey yiyemiyordu çok fazla bulantıları oluyordu sena hanım sayesinde toparladık
as...t
Annemin karınzarı ca hastalıgı sürecinde hocamızla karsılastım ve iyi ki ona denk gelmişiz Annem bir amelıyat süreci geçirdi ve inop sayıldı bagırsaklarndan ötürü ve sonunda bizim bütün degerlerimiz amleyt sonrası dahil cok kötüye gitti kalsiyum olsun protein olsun cpr degeri olsun tüm degerlermiz boşalmatı.Hocamız sag olsun bizim degerleri mesela cpr 56 lerden düşürdü 0,56 ya ve ayrıca proteinide 40lara cıkardı ve hala degerleumızı ideal sevıyeye getiriyor.Bu süreçte annem cok zayıflamıstı bize saglıklı kilo aldırdı iyiki var bagısıklık sistemimizi güçlendirerek yola onla devem cok sevyrz hocamızı emeklerıne sağlık
• Online Danışmanlık • Online Diyet •
Sena Akbulut isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sena Akbulut, Diyetisyen. Size Sena Akbulut tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kanserde Beslenme, Onkolojik Diyetisyenlik, Online Diyet, Fonksiyonel Tıp Diyetisyenliği, Randevu.
Sena Akbulut adresi nerede?Sena Akbulut adresini belirtmedi. Sena Akbulut yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Sena Akbulut adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sena Akbulut isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Sena Akbulut uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Sena Akbulut isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sena Akbulut, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Sena Akbulut isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sena Akbulut tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Sena Akbulut hakkında ne düşünüyor?Toplam 46 hasta / danışan, Sena Akbulut hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sena Akbulut hangi sigortaları kabul ediyor?Sena Akbulut tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.