Uzm. Dt. Sena Çölgeçen, 1996 yılında Denizli’de doğmuştur. Lisans eğitimini Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nde derece ile tamamlamıştır. Çocuk Diş Hekimliği alanındaki uzmanlık eğitimine Erciyes Üniversitesi’nde başlamış, Pamukkale Üniversitesi’nde başarıyla tamamlamıştır.
Uzmanlık tezini, toplumda çocukluk döneminde sık karşılaşılan sistemik bir sağlık sorunu olan demir eksikliği anemisi üzerine hazırlamış; bu alanda bilimsel katkı sunmak amacıyla çeşitli uluslararası sağlık kongrelerinde sözlü sunumlar gerçekleştirmiştir. Eğitim süreci boyunca çok sayıda vakada genel anestezi ve sedasyon altında diş tedavileri uygulamış, bu alandaki tecrübesini klinik pratiğe taşımıştır.
Mesleki yaklaşımının temelinde, çocukların diş hekimi korkusu geliştirmeden sağlıklı bir tedavi süreci geçirmesi yer alır. Bu nedenle kendisini yalnızca bir hekim olarak değil, çocuklara güven veren bir oyun ablası olarak konumlandırır.
Şu an Dental Rezidans Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nin Çamlık ve Bayramyeri şubelerinde ve ayrıca Sefa Dalbudak Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nde çocuk hastalarına hizmet vermektedir.
- Diş Ağrısı ,
- Sigortası olan hastalar
Galeri
Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu
Dental Rezidans Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi- Çamlık
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Ağız Koruyucusu
Pedodonti
Süt Dişi Çekimi
Süt Dişlerinde Kanal Tedavisi
Dental Rezidans Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi- Çamlık
Yönlendirilmiş Doku Rejenerasyonu (Ydr)
Çocuklarda Estetik Dolgu
Çocuklarda Yer Tutucular
Ç
çi...n
Sena hanım mükemmel bir doktor çocuklar ile iletişimi inanılmaz ikna kabiliyeti çok iyi kendisinden çok memnunuz kesinlikle herkese tavsiye ederim çocuklarınızı tereddütsüz götüre bilirsiniz
• Dental Rezidans Bayramyeri Şubesi • Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu •
ay...
Doktorumuz çok sempatik ve ilgiliydi. Çocuklarla muhteşem bir iletişimi var. Diş dolgusu sürecimiz kolaylıkla geçti.
• Sefa Dalbudak Özel Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi- Merkezefendi • Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu •
Y
y....g
Sena Hanım muhtesem bir çocuk diş hekimi.hic tereddüt etmeden tercih edebilirsiniz.4 yaşından beri kızım için her yere gittim ama korkusu olduğu için koltuğu oturtamadik gecikmiş tedavimizi Sena Hanım ile başladık.Kızımın nazlı olmasına rağmen doktorumuz her şeyi en ince ayrıntısı ile anlatıp tedavimizin zorlu kısmını atlattık.kanal, dolgu ve diş cekiminde kızımın rahatlığını hep ön planda tuttu.
• Dental Rezidans Bayramyeri Şubesi • Pedodonti •
Uzm. Dt. Sena Çölgeçen
Çok teşekkür ederim, ne mutlu bana
e,...a
3 yaşındaki oğlumun ilk diş muayenesi için gittik. Sena Hanım çok ilgili, güler yüzlü, çocuğuma yaklaşımı çok sıcakkanlıydı. Oğlumun çürüyen dişleri için nasıl bir tedavi yöntemi uygulayabiliriz ne yapabiliriz detaylıca anlattı kendisinden çok memnun kaldık.
Uzm. Dt. Sena Çölgeçen
Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim Oğlunuzun ilk deneyiminde yanında olmak benim için mutluluktu
R
ra...
Sena hocam bizim çocuğu o kadar rahatlatıyor ki . Daha önceki hekimlere bir türlü ısınamadı. Gerçekten yapılması gereken işlemleri uygulamaya çalışıyor.
Uzm. Dt. Sena Çölgeçen
Benim minik kahramanım diş koltuğunu şampiyonlar gibi fethetti Onu rahat görmek bana da güç veriyor, iyi ki varsınız
e....)
Çocuğumun diş çürüğü vardı, göstermek için başvurduk. Muayene etti, çürüğü önlemek için jel uygulaması yapıldı. Gayet memnun kaldık kendisinden. İşlem öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarda bulundu. İyi bir dinleyici, herkese tavsiye ederim.
Uzm. Dt. Sena Çölgeçen
Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim Minik dişlerin sağlığını korumaya katkı sağlayabilmek benim için en büyük mutluluk
I
i̇...ı
2 yaşındaki kızım Doğa’nın çürük tedavisi için Sena Hanım’a başvurduk. Küçük yaşı sebebiyle zaman zaman zorlandığı anlar oldu ancak hekim süreci oldukça sakin ve dikkatli bir şekilde yönetti. Doğa’yla iletişim kurmak için çaba gösterdi ve tedavi, onun tempo ve tepkilerine göre ilerledi. Küçük çocuklarla çalışırken gösterilen bu yaklaşım süreci bizim için daha kolay hale getirdi. İlk tedavi deneyimimizdi ve planlanan işlem tamamlandı.
Uzm. Dt. Sena Çölgeçen
Güzel kızım Doğa’ya eşlik edebilmek benim için büyük mutluluktu Onun minik kalbine dokunabilmek ve süreci güvenle tamamlamak çok değerliydi
be...n
Çocuğumun süt diş çürüme sorunu vardı. Pek çok doktora götürdüm genel anestesi yapmak istediler ben de korktum fakat Sena hocam üstesinden anestezi olmadan geldi. Hocam diyerek girdik senoş abla diyerek çıktık. Çocuklarla iletişimi çok çok iyiydi.
Uzm. Dt. Sena Çölgeçen
Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için
Ö
ö....)
Kızımın dişi şişti, diş çekimi için başvurduk. Tedavimiz başarılı geçti, anında müdahale edildi. İşlem öncesinde ve sonrasında fazlasıyla açıklamalarda bulunuldu. Sena Hanım'ın çocuklara yaklaşımı inanılmaz güzel. Çok eğlenceli bir uzman. Denizli'de herkese tavsiye ederim.
Uzm. Dt. Sena Çölgeçen
Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim Kızınızın sürecini sağlıklı ve rahat şekilde tamamlayabilmek benim için de çok değerliydi
h...
Çocuklara yaklaşımından dolayı gayet memnunuz. Ortodonti (tel) tedavisi öncesi diş çekimleri gerçekleştirdi. Memnunuz, kendisinden tavsiye ederiz.
Uzm. Dt. Sena Çölgeçen
Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim
Sena Çölgeçen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sena Çölgeçen, Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti). Size Sena Çölgeçen tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu, Diş Bakımı, Diş Çekimi, Diş Dolgusu, Ağız Koruyucusu, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Ilacı Kullanımı, Cep Derinliği Azaltma, Dikiş.
Sena Çölgeçen adresi nerede?Sena Çölgeçen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çamlaraltı Mah. Fakülte Cd. No: 20/A Çamlık Denizli
- Sırakapılar Mah. Hastane Cd. No:27 Denizli
- Servergazi Mah. Şehit Öğretmen Yusuf Batur Cd. No:1 Denizli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sena Çölgeçen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sena Çölgeçen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sena Çölgeçen isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sena Çölgeçen, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Sena Çölgeçen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sena Çölgeçen tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Sena Çölgeçen hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Sena Çölgeçen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sena Çölgeçen hangi sigortaları kabul ediyor?Sena Çölgeçen tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.