- Diş Gıcırdatma ,
- Diş Eti Kanaması ,
Diş Hekimi Randevusu
20'lik Diş Çekimi
Özel Soli Beyaz Işık Ağız Diş Sağlığı Polikliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Botoks
Diş Dolgusu
Lokal Anestezi
X-Ray
Zirkonyum Porselen Kronlar
İmplant
Özel Soli Beyaz Işık Ağız Diş Sağlığı Polikliniği
Ön dişlerimde renklenmeler vardı ve çok rahatsız oluyordum. Sena hocam tüm sorularıma içtenlikle cevap verdi ve çok titiz çalıştı. Dolgularım doğal dişlerden ayırt edilemiyor. Herkese tavsiye ederim.
• Özel Akdeniz Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği - Çarşı Şubesi • Estetik Dolgu •
g....t
Şiddetli ağrı şikayetiyle gittiğim Akdeniz ağız ve diş sağlığı polikliniğin de sena hocaya yönlendirildim kanal tedavisi uyguladı bütün ağrım geçti dişim kurtuldu kendisini çok teşekkür ederim
• Özel Akdeniz Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği - Çarşı Şubesi • Kök Kanal Tedavisi •
mu...n
Sena Hanima Zirkon kaplama yaptirdim. Gercekten bu kadar dogal duracagina inanmamistim. Doktor Hanim cok sabirli, detayci, ve profesyonel. Ben detayci biriyimdir. Cok arastirdim. Istanbul universitesl mezunu oldugu cikardigi isten belli oldu. Kesinlikle tereddutsuz tavsiye ederim.
ay...ş
Uzun zamandır tereddüt ettiğim zirkonyum uygulamasını Dt. Sena hanım gerçekleştirdi. İyi ki kendisini tercih etmisim. Tedavi sürecinde ilgi alakası mükemmel. Uygulamadan çok çok memnun kaldım. Kendisine sonsuz teşekkürler. Artık dış hekimim Sena Kurt...
• Özel Akdeniz Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği - Çarşı Şubesi • Zirkonyum •
Günlerdir uyutmayan dişim için Sena hocama geldim. İyiki de gelmişim, kanal tedavisi ile başladık tedavilerime. Çok memnun kaldım. Güler yüzü ilgisi ve bilgisi tüm çevreme tavsiye etmeme sebep oldu. Şimdiden 3 arkadaşım randevu aldi kendisinden gözü kapalı tavsiye ederim
gi...n
Doktor Hanımın yumuşak tavrı korkularımı yenmeme yardımcı oldu. Ciddi bir şekilde diş gıcırdatma sorunu yaşıyordum. Hayat kalitemi çok düşürmüştü. Sena Hanım ayrıntılı bir şekilde süreçle ilgili bilgi verdi. Yumuşak nazik ve sabırlı tavırlarla süreci benim için kolaylaştırdı. Botoks tedavisi uygulayarak sorunumu çözdü, çok rahatladım. Sena Hanıma ve ekibine çok teşekkür ederim.
• Özel Akdeniz Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği - Çarşı Şubesi • Botoks •
Ç
ç....a
Çok bilgili,detaycı titiz bir hekim, diş dolgularımı ve kanal tedavimi en iyi şekilde yaptı. Ellerine sağlık.. Gerek güleryüzlülügu gerek işinde iyi oluşuyla tercih ettiğimiz için çok memnunuz.
• Özel Akdeniz Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği - Çarşı Şubesi • Diş Dolgusu •
a....
Arkadaşımın tavsiyesi ile gittim şeffaf plak tedavisi görüyorum Sena hocaya ve Akdeniz ailesine teşekkürler
• Özel Akdeniz Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği - Çarşı Şubesi • Köprü •
s....e
Yıllar önce yaptırdığım kaplamalarımda ağrı vardı Sena doktorum ağrıyan dişlerimi tedavi edip zirkonyum kaplamalar yaptı. Şu an hiç ağrım yok ve çok memnunum. Kendisine tekrar teşekkür ediyorum
• Özel Akdeniz Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği - Çarşı Şubesi • Zirkonyum •
Sena hocaya dolgu yaptirdim. cok sevimli ve cok ilgili bir doktor herkese tavsiye ederim .akdeniz aailesine cok tesekur ederim
• Özel Akdeniz Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği - Çarşı Şubesi • Diş Dolgusu •
Sena Kurt isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sena Kurt, Diş Hekimi. Size Sena Kurt tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diş Hekimi Randevusu, X-Ray, Lokal Anestezi, Botoks, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Dolgusu, 20'lik Diş Çekimi, İmplant, Zirkonyum Porselen Kronlar.
Sena Kurt adresi nerede?Sena Kurt adresini belirtmedi. Sena Kurt yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Sena Kurt adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sena Kurt isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sena Kurt online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sena Kurt isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sena Kurt, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Sena Kurt isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sena Kurt bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sena Kurt ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sena Kurt hakkında ne düşünüyor?Toplam 27 hasta / danışan, Sena Kurt hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.