Op. Dr. Şeniz Engür Göktaş

Göz Hastalıkları daha fazla

Eskişehir 1 adres

Lise eğitimi İçel Anadolu Lisesinde tamamladım.2008 yılında Hacettepe üniversitesi Tıp fakültesinden mezun oldum.2013 yılında Ankara Eğitim ve Araştırma hastanesi Göz hastalıkları bölümünde uzmanlık eğitimini tamamladıktan sonra mecburi hizmet için Şanlıurfa’ya atandım.Daha sonra kısa bir süre de Eskişehir Yunus Emre hastanesinde görev yaptıktan sonra 2021 yılından bu yana kendi muayenehanemde hastalarıma ve danışanlarıma on bin in üzerinde cerrahi tecrübe ve yüzellibin in üzerinde hasta muayenesi tecrübemle şifa olmaya çalışmaktayım.

Op.Dr Şeniz Engür Muayenehanesi

Hoşnudiye Mah. 746. Sok. No:13 Soho İş Merkezi Kat:2 Daire:17 Tepebaşı Eskişehir, Tepebaşı, Eskişehir 26130

• Sigortası olan hastalar

Göz Hastalıkları Randevusu

Hoşnudiye Mah. 746. Sok. No:13 Soho İş Merkezi Kat:2 Daire:17 Tepebaşı Eskişehir, Eskişehir

• B

Doktor Hanım annemle çok nazik ve kapsamlı şekilde ilgilendi. Detaylı açıklamaları ile kafamızda soru işareti kalmadı. İşinin ehli iyi bir hekim.

• M

Annemin göz şikâyeti için başvurduğumuz doktorumuzdan çok memnun kaldık. Güler yüzüyle, sakin ve açıklayıcı yaklaşımıyla hem annemi hem beni çok rahatlattı. Her sorumuza sabırla yanıt verdi, detaylı muayene yaptı. Bu süreçte bize güven verdi.Böyle hekimlerin varlığı insanın içini ferahlatıyor.

• Op.Dr Şeniz Engür Muayenehanesi Göz Muayenesi  •

Kronik rahatsızlığım olan ankilozan spondilit kaynaklı üveit olduğumu tespit etti ve gerekli tedaviyle iyileşmemi sağladı minnettarım saygılarımla.

• Y

Kendisi gerçekten çok ilgili ve profesyonel bir doktor. Uzun zamandır gözümde mevcut olan kızarıklık, yanma ve batma gibi şikayetlerden dolayı kendisine başvurdum ve uyguladığı tedavi sayesinde çok kısa bir sürede gözlerim inanılmaz rahatladı. Bundan sonra kendisinden başka doktor tercih edeceğimi düşünmüyor ve herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.

• Op.Dr Şeniz Engür Muayenehanesi Göz Hastalıkları Randevusu  •

Buradaki yorumlardan tercihim doktor hanım oldu.3 aydır devam eden göz sulanması nedeniyle kendisine başvurdum. Detaylı muayenemi yaparak göz yaşı kanal girişlerinin alerjiye bağlı daraldığını bu sebeple göz yaşı sisteminin düzgün çalışmaması nedeniyle sulanmalarımın olduğunu belirtti. Göz yaşı kanal girişlerine haftaya silikon materyal takarak sorunu çözeceğini belirtti. Kendisi hastasına çok güven veren, hastasının bütün sorularını içtenlikle cevaplayan, deneyimli, eli çok hafif ve becerikli, güler yüzlü tatlı dilli bir hekim. Artık daimi göz kontrollerimde tercihim kendisi olacaktır. Kendisine minnettarım.

• Op.Dr Şeniz Engür Muayenehanesi Diğer  •

Şeniz hanım blefaroplasti ameliyatımı yaptı
    çok memnun kaldım eli çok hafif hocamızın
    botox uygulamasından bile daha az acı hissettim ellerinize sağlık hocam.

• Op.Dr Şeniz Engür Muayenehanesi Göz Kapağı Cerrahisi  •

• N

Her iki göz üst kapaklarımın şişlik ve aşırı göz yaşarması şikayetiyle Şeniz hanıma başvurdum, kendisinin şikayetime kısa sürede çözüm bularak iyileşmemi sağlaması, ilgi ve alakasından çok memnun kaldım iyi çalışmalar

• Ü

Yaklaşık 3-4 yıldır göz kuruluğu yaşamaktayım neredeyse 30’dan fazla göz doktoruna gittim hiçbirinden fayda göremedim kısa süreli faydalar gördüm yaklaşık on gün önce Şeniz hanımla tanıştım ve ilk günden itibaren göz kuruluğu ile ilgili netice almaya başladık

• Op.Dr Şeniz Engür Muayenehanesi Göz Muayenesi  •

Doktoruma sosyal medya aracılığıyla ulaştım. Göz kapağı ameliyatı olmak istiyordum. İyikide şeniz hanıma olmuşum. Ameliyatım çok rahat geçti, kısa sürede bitti. Elinin hafifliği ve güzel sohbetiyle anlamadım bile. Sonrasında hiçbir komplikasyon yaşamadım, kısa sürede normal yaşantıma devam ettim.Ayrıca uygulama sonrası morarma, şişlik falan da olmadı. Çevreme kesinlikle tavsiye ediyorum.

• Op.Dr Şeniz Engür Muayenehanesi Blefaroplasti  •

Gözümde gördüğüm tuhaf ışıklar için gittim ve glikom tanısı koydu. Bu tanıyı koymak ve ilaca başlamak için belki 6 defa 2-3 günde bir kontrole çağırdı. İlk muayenemden sonra yaklaşık 1 ay sonra (bugün sabah) yine kontrole çağırıdı. Bu kadar ilgilenecek olmasını beklemiyordum. Tüm bunlardan ayrı olarak da, iletişimi mükemmel, on üzerinden 11 hatta 12 vermek isterdim. İyi ki ona gitmişim. yani: gözü kapalı tercih edebilirsiniz :))
    - Niye bu kadar övdün tanıdık biri mi demeyin, gerçekten çok memnun kaldım.

Harika bir hekimsiniz, Şeniz Hanım.

Ekrem S.