Dr. Sepide Sadık ,tıp eğitimini 2007–2014 yılları arasında Tabriz Tıp Bilimleri Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tamamlamıştır. 2018–2022 yılları arasında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Anabilim Dalı’nda uzmanlık eğitimini tamamlamıştır.
2023–2025 yılları arasında Paris’te Sorbonne Üniversitesi’ne bağlı Hôpital Lariboisière Hastanesi’nde Medikal Retina alanında üst ihtisas (fellowship) eğitimi almıştır.
2025 yılından itibaren İstanbul’da Biruni Üniversitesi Hastanesi’nde Göz Hastalıkları Uzmanı olarak görev yapmaktadır.
İngilizce, Fransızca, Farsça ve Azerice dillerinde iletişim kurabilmektedir.
- Alerjik göz hastalıkları
Gültepe Mah. Halkalı Cd No: 99, Küçükçekmece 34295
- Sigortası olan hastalar
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Op. Dr. Sepideh Sadık adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleBu doktor/uzman mısınız?
Sepideh Sadık isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sepideh Sadık, Göz Hastalıkları. Size Sepideh Sadık tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Göz Hastalıkları Randevusu, Normal Randevu, Preoperatif Değerlendirme, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Kontrol Randevusu, Mikrovasküler Oklüzyon, Dikiş.
Sepideh Sadık adresi nerede?Sepideh Sadık şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gültepe Mah. Halkalı Cd No: 99 Küçükçekmece
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sepideh Sadık isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sepideh Sadık online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sepideh Sadık isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sepideh Sadık, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Sepideh Sadık hangi dilleri konuşuyor?Sepideh Sadık ile Azerice, Farsça, Fransızca, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Sepideh Sadık isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sepideh Sadık tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Sepideh Sadık hangi sigortaları kabul ediyor?Sepideh Sadık tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Küçükçekmece bölgesinde SGK kabul eden Göz Doktorları
- Küçükçekmece bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Göz Doktorları