Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu
Apgar Skoru
Aşı Takibi +37 daha fazla
Aşı takvimi
Bebek Takibi ve Aşılar
Boğaz İltihabı Testi (Hızlı Streptokok Bakteri Testi)
Tümünü gösterÖzgeçmiş
Hakkımda
Uzm. Dr. Serap Ceran Çağrıl, Acıbadem Kayseri Hastanesi'nde 2009-2022 yılları arasında çalışmıştır. Kasım 2022 itibari ile Nar Klinik de kendi muayene...
Okullar / Eğitimler
- İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi 2001
- Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları 2005
- Nuh Mehmet Küçükçalık Anadolu Lisesi
Fotoğraflar
Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu
Apgar Skoru
Aşı Takibi
Aşı takvimi
Bebek Takibi ve Aşılar
Uzm. Dr. Serap Ceran Çağrıl
Boğaz İltihabı Testi (Hızlı Streptokok Bakteri Testi)
Büyüme Hormonu Testi
Çocuklarda Astım
Çocuklarda Egzema
İnsülin Pompa Uygulaması
Hasta
Oglumla sehir değiştirdik ilk denememizde dogru doktoru bulmak bizi cok mutlu etti hemsiresinden sekreterine sevecen ilgili. Doktorumuzla asla aglamadan muayene olmak da teshisi ilaciyla da cabucak toparlanmak da oldukca guzel.
k....d
Serap hanım benim iki kızımın da doğumdan itibaren doktoru. Her zaman sakin açıklayıcı yol gösterici samimi güleryüzlü olmuştur. Herşeyi titizlikle inceler ve muayene eder. İnşallah uzun yıllar da sağlıkla beraber oluruz
b....u
Oğlumun doğumundan bu yana bizim çocuk doktorumuzdur Serap hanım. Çocuğumuza olan ilgisi, anne şevkatiyle yaklaşımı, alanındaki uzmanlığı her zaman bize güven vermekte; gönül rahatlığıyla gitmekteyiz.
f....c
10 aylık bebeğimin doğumundan itibaren doktorumuzdur Serap hoca çok ilgili alakalı gün her saat farketmeksizin mesaj yazıp karşılık almışızdır. Klinik şartları çalışanları çok güleryüzlü ve ilgililer herşey için çok teşekkür ediyoruz iyiki tanımışız
t....
Serap Hocayla 1 yıldır tanışıyoruz. Çocuğum 1 yaşında doğumundan itibaren kendisi gayet ilgilendi. Çok fazla ilaç kullanma taraftarı olmadan doğal tedavi yöntemlere başvurur. Biz çok memnunuz kendisi hastane değişikliği yapıp kliniğe geçti ona rağmen devam ediyoruz. En son oğlumun ağzında aft çıktığı için yutkunmakta zorluk çekişiyordu bu nedenle kendisine muayene olduk. Tedavimize yeni başladık devam ediyoruz, rahatlama var. Serap Hocanın tedavilerinden memnunuz.
f....
Doktorumuzdan çok memnunuz. Kendisinin ilgisi, alakası her şeyi iyi. Çocuğumun aylık kontrolleri için gidiyoruz aynı zamanda enfeksiyon geçirdiğinde de kendisinden hizmet aldık hepsinden sonuç aldık. Serap Hanım süreç içerisinde bilgilendirmeler bulunuyor. ne zaman arasam, mesaj atsam hep cevap verir. Allah kendisinden razı olsun.
Kendisinden çok memnunuz. Çok ilgili bir doktor. Her soru sorduğumda mutlaka saat kaç olursa olsun dönüş yapıp cevap verir. Çocuğumun takiplerini Serap Hanım sağlıyor. En son zatürre başlangıcından dolayı kendisine muayene olduk. Genel olarak çok memnunuz.
d.....
Serap Hanım'ın ilk öncelikle kişisel iletişimi çok yerinde ve yeterli.Uyguladığı tedavilerde öncelik hep hastayı en az yoracak yöntemi seçmek. En az ilaçla ilerliyor,insanları tetkik ve ilaçlara boğmuyor. Gittiğim her sefer bütün tavsiyelerinden, tedavilerinden güzel sonuçlar alıyoruz.İki kızımı da götürüyorum.Baş ağrıları oluyor,diğer kızımda ateşli hastalık oluyor.En büyük sorun antibiyotikti bizim için ama Serap Hanım bambaşka noktada çok güzel yardımcı oldu.Çok severek kendisine geliyoruz.
Serap Hanım'dan memnunuz, il dışından kendisine geliyoruz.Telefonda birşey olduğu zaman hep yardımcı oluyor kendisi bizzat. Bebeğimizin rutin kontrollerini kendisi yapıyor.Muayenemizde bilgilendirmeleri yapıyor.Arkadaşlarımıza da kendisini önerdik.Sıcak, samimi, ilgili bir doktor.Yakın buluyoruz kendimize.
Hakkımda
Okullar / Eğitimler
- İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi 2001
- Nuh Mehmet Küçükçalık Anadolu Lisesi
Deneyimler
- İstanbul Zeynep Kamil Eğitim ve Araştırma Hastanesi (2001 - 2006)
- Mardin Kızıltepe Hastanesi (2006 - 2009 )
- Acıbadem Sağlık Grubu -( 2009-2022)
Fotoğraflar
Kayseri bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kayseri bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kayseri bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kayseri bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kayseri bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kayseri bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kayseri bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kayseri bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kayseri bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kayseri bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kayseri bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kayseri bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kayseri bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kayseri bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kayseri bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kayseri bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kayseri bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kayseri bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kayseri bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kayseri bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla