Psikoloji daha fazla

Kocaeli 1 adres

Kocaeli' de kendi yerim olan Atlas'ın Atölyesi 'nde ve Sakarya' da Dr. Uğur Yakın'ın ofisinde de danışanlarıma hizmet vermekteyim. Çocuklar, ergenler ve yetiskinler ile calismaktayim.
EMDR terapisi, Bilissel Davranisci Terapi ve Kalp Merkezli Hipnoterapi kullandığım başlıca terapi yontemlerindendir.
Emdr Avrupa Akredite terapistiyim.

Damlar Mah. Kocaorman Cad. No :143, Başiskele, Kocaeli 41000

• Sigortası olan hastalar

Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite

Theraplay Oyun Terapisi

Çocuk ve Ergenler için EMDR

Çözüm Odaklı Terapi

• Ö

Serap Hanimla seanslara yaklaşık iki ay önce başladık, online psikolog konusunda çok mesafeliydim asla olmaz diyordum. Kendisi ile calismaya başladıktan sonra niye bu kadar dirençli davrandigimi anlamadım. Psikiyatristim yonlendirmisti kendisine. Başladığımızdan beri çevrem tarafından da iyilesmelerim fark edilmeye baslandi, benim gidiş nedenim yasadigim panik ataklardi, şimdi şükür çok daha iyiyim. Buradaki yorumlara insanların baktıgini biliyorum çünkü ben de binlerce yorum okuyup kendisine gitmeyi sectim.

• N

Başkaca uzman önerisiyle Serap Hanımla tanıştım. Büyük bir kalkışmaydı benim için. Böyle bir fırsat yaratmamın ne kadar anlamlı olduğunu hissettiğim çokça farkındalığım oldu sayesinde. Terapi sürecine başlamadan önce akıldaki belirsizliği daha güvenli zemine oturtan açıklamaları ve kendinin de en nihayetinde insan olduğunu ortaya koyan, geri bildirime açık oluşu devamlılığımı sağladı.
    Eşlik ediciliğinin kıymetini hissettiren, hayatıma dokunuşları anlamlı, etik kurallara sadık biri olarak arayışta olanlar ve tercih etmekte zorlananlar için gönülden öneririm.

• Online Danışmanlık Diğer  •

• N

Serap Hanım ile 3 sene önce tanıştım. Panik atak geçmişimden sonra kaygı bozukluğumda ve bir çok konuda kendimi çok iyi yerlere getirmemi sağladı. Eskiden benim için problem olan birçok şeyi kendisinin desteği ve güleryüzü sayesinde aştım. Herşeyi konuşabileceğiniz, çok şefkatli ve size değer verdiğini belli eden bir doktor. İyi ki yollarımız kesişmiş.

• G

Bir kere insan olarak mükemmel birisi. Kızımın ergenlik sürecindeki sorunlarına nasıl yaklaşacağı konusunda çok yardımcı oluyor. Kısacası balık vermeyip balık tutmayı öğretiyor diyebilirim.

Uzm. Psk. Serap Karaöz

Çok teşekkür ederim, değerli yorumunuz için.

• G

Serap Hanımla yollarımız 1 sene önce kesişti. Oğlumun çekingenliği için sürece başlamıştık ama gördük ki asıl kendimizle ilgili farkına varmamız gerekenler varmış. Bizi her zaman anlayışla dinledi ve en doğru yönlendirmeleri yaptı. Onun desteğiyle hayatımızda olumlu değişimler yaşadık, yaşamaya ve rehberliğinden faydalanmaya devam ediyoruz.
    “İşini bu kadar sevgiyle ve profesyonellikle yapan biriyle çalışmak büyük bir şans. Hem bilgisi hem de çocuklara olan sevgisi, şefkati ve o naif ses tonu kendimizi her zaman güvende ve değerli hissettiriyor.
    Bana ve aileme kattıklarınız sayesinde kendimizi daha güçlü ve huzurlu hissediyoruz. İyi ki varsınız!”
    Sihirli değneğiyle hayatlara dokunup parlatan birtanecik Serap ablamız hep bizimle olmaya devam edecek…

Uzm. Psk. Serap Karaöz

Çok teşekkür ederim, çok sağolun.

• H

Önce çocuklarım için gidiyordum. 1 yıldır kendim düzenli terapi alıyorum. Her zaman ailemizin psikoloğu gibi baş ucumuzda. Her zaman ulaşıp çözüm bulabiliyoruz. Kendimizi fark edebiliyoruz. Uzun süredir seans aldığım için her seferinde daha da iyileştiğimi hissediyorum. Hayata daha pozitif bakabiliyorum ve negatif durumların üstesinden daha iyilikle çıkabilmeyi öğrendim. Yaşam becerilerim güçlendi. Kendisi tam bir uzman. Çok tatlı seviyorum. İşini gayet profesyonel yapıyor.

• N

Uzm. Psikolog Serap KARAÖZ hanıma bir yakınım sayesinde ulaştım. Kızımın travmaları, ergenlik sorunları ve yaşadığı akran zorbalığından dolayı terapilere başladık. Kendisi ile son derece etkili bir tedavi süreci içerisinde ilerlemekteyiz. Gelişmeler bizi gerçekten mutlu ediyor. Sayesinde çocuklarımızla ilişkimiz yoluna girmeye başladı. Kendisi mesleğinde son derece tecrübeli olduğunu bize hissettirdi. İyi ki karşımıza çıktı.

• O

Çok faydasını gördüm. Tutumu, yaklaşımı çok iyiydi. Konuşkan bir insan olmama rağmen doğru sorularla yönlendirerek anlatmamı sağladı. Genel olarak çok memnun kaldım. Yaklaşık 1 yıl kadar görüşme sağladım. İşlerimden dolayı ara verdim, 3 aydır gitmiyorum, yoksa tekrardan devam etmek istiyorum. Gününden güne seansından seansına değişimlerim değişti. Hareket, motive ettiği günler oldu, daha durağan günlerde oldu. Bu da sürecin bir parçası. Günden güne seanstan seansa hissettiklerim değişti.

• Ş

Kendisiyle 2-3 yıllık bir terapi tecrübemiz var. Çok iyi iletişim kurduğumu düşünüyorum. Danışanlarıyla iyi bir bağ kuran bir terapist olarak değerlendirebilirim. Aynı zamanda yargılamayan tarafsız yaklaşımıyla karşısındaki danışanı rahatlatan biri. Kendisiyle çok büyük yol katettim. Hayatımdaki sürecimle alakalı şu anda güzel sürecin içerisine geçiyoruz. Yol haritamızı belirliyoruz ve o doğrultuda terapiler planlıyoruz. Pozitif bir şekilde iyileşmeler oldu. Sürecimize devam ediyoruz. Kısa bir sürecim kaldı. Gerçekçi, akılcı bir şekilde devam ediyor. Kendisiyle çalıştığım için memnunum.

Uzm. Psk. Serap Karaöz

Çok teşekkür ederim, değerli yorumunuz için.

Oğlum 6 yaşındaydı, terapilere başladık. Kaybetme korkusu vardı, onun için görüşme sağladık ama benim daha çok ihtiyacım varmış. Bana çok iyi geldi. Oğlumun neredeyse kaygısı gitti, şu anda 8. sınıfa gidiyor. Serap Hanım'ın bayağı faydasını gördük. Çok candan, çok samimi birisi. Bizimle çok ilgilendi. Büyük oğlum için de görüşme sağlamıştık. Ailecek hepimize çok iyi geldi. Çok memnun kaldık. İyi ki var.