1981 yılında Bolu’da doğdu. İlk,orta ve lise eğitimini Bolu’da bitirdi. 2005 yılında Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu.2006-2010 yılları arasında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden Dermatoloji (Deri ve Zührevi Hastalıkları) alanında uzmanlığını aldı. 2010-2022 yılları arasında uzman hekim olarak devlet ve özel sağlık kurumlarında uzman hekim olarak görev yaptı. 2012 yılından itibaren estetik ve kozmetik dermatoloji, akne, akne skarı, leke, saç hastalıkları, saç dökülmesi, rozasea ile özellikle ilgilenmektedir. 2023 yılı Eylül ayı itibari ile kendi özel kliniğinde hizmet vermektedir.

Dr. Serap Kayhan

Kılıçarslan Mahallesi, 153. Sk, 10/B, Bolu Merkez, Bolu 14300

• Sigortası olan hastalar

• D

Çok memnun kaldım. Serap hocam çok bilgili bir doktormuş gerçekten beni çok fazla güzel şekilde bilgilendirdi. Çalişanlarda çok güler yüzlüydü. O samimiyeti hissettim

• B

Serap hanımın cildine bakmanız yeterli,çok güven veren ve en doğru işlemleri en doğru şekilde yapan Bi hekim,yani kendinizi güvenerek ona bırakabilirsiniz ....

• Dr. Serap Kayhan Altın İğne Uygulaması  •

Serap hanım ilgili. Süreç iyi gidiyor, sonuçları şimdiden görüyorum.

• Dr. Serap Kayhan Leke Tedavisi  •

• P

işinde çok başarılı ilgili bir doktor . sorulara açık net cevaplar verir. tadavileri çok başarılı.

• Dr. Serap Kayhan Dermatoloji Randevusu  •

Muayene detaylıydı tüm sorularımın cevabını aldım her ay düzenli gideceğim umarım yüzüm düzelir

• Dr. Serap Kayhan Dermatoloji Randevusu  •

Muayene ve işlemim gayet iyi geçti 1. Seansımı yaptırdım şuan ki duruma göre iyi hissediyorum inşallah diğer seanslarım bittiğinde yüzümdeki izlerin geçeceğine inanıyorum.

• Dr. Serap Kayhan Karbon Peeling  •

Serap hocam çok ilgili, güler yüzlü, işinde uzman ve çok güvenilir. Gönül rahatlığı ile kendinizi hocamıza teslim edebilirsiniz, ben öyle yapıyorum

• Y

dak dolgusu sürecim hem çok konforlu hem de doğal sonuçlarla tamamlandı. Doktorumun ilgisi ve eli gerçekten çok hafifti Klinik ortamı çok temiz ve hijyenikti. Gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.

• Dr. Serap Kayhan Dolgu  •

• B

Çekinerek gittiğim (kaş silme)işlemimiz süperdi.Herşey muntazam ,guler yuzlu karşılama ve surecı detaylı bır sekılde anlatıp ,olasılıkları bıldırıp o şekılde işlemi yaptık.Ağrısız ,4 hafta sonra kontrol gülen yüzünüz solmasın doktor hanımcım..Kendımı çok iyi hıssedıyorum..ıyıkı dıyorum..aklınız mı karısık ıkı dk.ayırıp gıdıp danısın aydınlanma surecınızı gecıktırmeyın..sevgı ve saygılarımla..

• Dr. Serap Kayhan Dövme Silme  •

Yaklaşık üç ay önce yara izi(skar) tedavim için Serap Hoca’ya başvurdum, Henüz tedavim bitmemesine rağmen süreçten, aldığım sonuçtan, Serap Hoca ve ekibinden (ilgi, titizlik) oldukça memnun kaldım. Gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.

• Dr. Serap Kayhan Yara İzi Tedavisi  •