Op.Dr. Serap Oflas Mollamehmetoğlu
Kulak Burun Boğaz Uzmanı
Hakkımda
2022 yılından bu yana Kulak Burun Boğaz uzmanı olarak görev yapmaktayım. Özellikle rhinoloji, otoloji ve medikal estetik uygulamaları alanlarında yoğunlaşarak; cerrahi işlemlerin yanı sıra cilt yenileme, dolgu, botoks ve Plexr uygulamaları ile doğal ve dengeli estetik sonuçlar elde etmeyi hedefliyorum.
Ayrıca lazer destekli cihaz uygulamaları konusunda deneyim sahibiyim.
Bu kapsamda Endolift ile yüz ve boyun bölgesinde sarkma ve yağ fazlalıklarının tedavisini,
Fraksiyonel lazer ile cilt yenileme, leke, iz ve gözenek tedavilerini uyguluyorum.
Uzmanlık eğitimimi Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaşı Tıp Merkezi’nde tamamladım. Bu süreçte burun cerrahisi, kulak ameliyatları, yüz plastik cerrahisi ve larenks cerrahisi alanlarında kapsamlı klinik deneyim kazandım.
Estetik uygulamalarda bilgi ve becerilerimi geliştirmek amacıyla İtalya Camerino Üniversitesi’nde Medikal Estetik Yüksek Lisans (Master) eğitimi aldim.
Ayrıca, yüz gençleştirme ve cilt yenileme tedavilerinde mezoterapi, PRP, dolgu, botoks, Plexr , sıvı yüz germe, exozom gibi modern yöntemleri uyguluyorum.
Amacım, her hastamın yüz anatomisine ve ifadesine uygun, doğal ve güvenli sonuçlar elde etmektir.
---
Bahçivan Mahallesi Abdurrahman Gazi Birinci Sokak Uğur Plaza kat 3/305, Van
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Op. Dr. Serap Oflas Mollamehmetoğlu adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Serap Oflas Mollamehmetoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Serap Oflas Mollamehmetoğlu, Kulak Burun Boğaz.
Serap Oflas Mollamehmetoğlu adresi nerede?Serap Oflas Mollamehmetoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bahçivan Mahallesi Abdurrahman Gazi Birinci Sokak Uğur Plaza kat 3/305 Van
Adresine gitmek zorunda kalmadan Serap Oflas Mollamehmetoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Serap Oflas Mollamehmetoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Serap Oflas Mollamehmetoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Serap Oflas Mollamehmetoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Serap Oflas Mollamehmetoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
- Van bölgesinde SGK kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
- Van bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları