- Saç Dökülmesi
Dudak ve Yüz Dolgusu
Fue Yöntemiyle Saç Ekimi
Göz Kapağı Estetiği
Serdar Gökrem Muayenehanesi
Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti)
Güçlendirme Mamoplasti(Meme Büyütme)
Gıdı Estetiği
Hollywood Yüz Estetiği
Serdar Gökrem Muayenehanesi
Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın)
Kaş Estetiği
Kaş Kaldırma Kozmetik Cerrahisi
Kozmetik Cerrahi
Kulak Estetiği
Serdar Gökrem Muayenehanesi
Labioplasti (iç Dudak Estetiği)
Lazerle Yüz Estetiği
PRP Saç Tedavisi
Saç Ekimi
Yanak Estetiği (Bişektomi)
Yüz Estetiği
Çene Estetiği
Plastik cerrahi doçenti,
20 küsür yıldır manuel fue yöntemi ile saç ekimi yapıyor,
Kökleri kendisi bizzat alıyor, ismini bi doktor arkadaştan almıştık,
Saç ekimi yapılan hastane gayet güzel , temizlik , hiyjen ve sterilizasyona çok dikkat ediliyor, görüşmeyi direk Serdar gökrem hoca yapıyor , saç çizgisi tasarımında yüze oranlara dikkat ediyor ,
İlk 2-3 yıkamayı direk kendileri yapıyor , 3 ayda bir kontrole çağırıyorlar,
Saç ekimi konusunda bilimsel bir makalesi 2008 yılında yayınlanmış, deneyimli , başarılı ve güvenilir.• Serdar Gökrem Muayenehanesi • Saç Ekimi •
ah...r
2023 Yılında HLC Kliniğinde Doc.Dr.Serdar Gökrem Hocama Bır Arkadaşımın Tavsıyesi Üzere Saç Ekimi Yaptırdım.Operasyona Hocamız Kendisi ve Uzman Ekibiyle Bıirlikte Gerçekleştirdi ve Çok Memnun Kaldım O Kadar Doğal Yaptı ki Kimse Saç Ekimi Yaptırdığımın Farkında Bile Değil.Saç Ekimi Düşünen Arkadaşlara Tavsiye Ediyorum..
Y
yu...s
Ben de Serdar Gökrem Saç Ekimi Merkezi’nde saç ekimi yaptırmış şanslı insanlardan biriyim. İşlem sırasında hiçbir problem yaşamadım. İlk 2-3 yıkamayı özellikle klinik ekibi yaptı ve bu süreçte çok rahat ettim. Kabuklar 1-2 hafta içinde tamamen döküldü.
Her üç ayda bir kontrollere gittim ve tüm kontrolleri bizzat Dr. Serdar Gökrem kendisi yaptı. Bu, sürece güven duymamı sağladı. Yaklaşık birkaç ay içinde saçlarım çıkmaya başladı ve sonuçlar gerçekten beklentimin üzerinde oldu.
Saç ekimi sonrası kellikten kurtulunca alnımdaki kırışıklıklar daha belirgin görünmeye başladı, bu nedenle artık ara sıra botoks da yaptırıyorum. Hem saç ekimi hem de botoks sürecinden çok memnunum.• Serdar Gökrem Muayenehanesi • Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Randevusu •
Y
ys...n
Serdar hocamın kendisi ve ekibi son derece deneyimli.Bir o kadar da ilgililer.Süreçten gayet memnunum.
• Serdar Gökrem Muayenehanesi • Diğer •
O
o....ö
Saç ekim ekim sureci gayet basarılı ilerliyor. Alın çizgisinin tespiti başarili olduğundan doğal bir görünüm sağlandı.
Ü
ü....ş
Tavsiye üzerine saç ekim işlemi yaptırdım o kadar başarılıki kimse saçlarımı ektirdiğime inanamadı o kadar doğal görünüyor güleryüzlü kadro ve ekibinde cabası..
eb...r
6 ay önce sac ekim operasyonu gerçekleştirdim. 4.aydan itibaren gözle görülür değişim başladı ve şuan süreçten çok memnunum planlama ve zamanlama olarak nokta atışı oldu diyebilirim.
U
uf...n
Serdar Gökrem Kliniği'nde 3 ay önce saç ekimi yaptırdım ve sürecimden çok memnun kaldım. Serdar Hoca'nın plastik cerrah olması ve 20 yılı aşkın tecrübesi, kararımı etkileyen en büyük faktörlerdendi. Özellikle kökleri bizzat kendisinin alması, işine olan titizliğini ve sorumluluğunu gösteriyor. Doğal sonuçlar için motor kullanmaması gibi detaylara da önem veriyor.
Ekime başlamadan önce, alan geniş olduğu için operasyonun iki aşamalı olacağını ve tek seansta istenen yoğunluğa ulaşılamayacağını açıkça belirtti. Bu şeffaflık bana güven verdi.
Operasyon sırasında ve sonrasında hiçbir ağrı, acı, morluk ya da şişlik yaşamadım. Bu durum, işlemin ne kadar özenli yapıldığını ve ekibin tecrübesini ortaya koyuyor.
Saçlarım çıkmaya başladı ve ikinci operasyon için sabırsızlanıyorum. Serdar Gökrem'i, Türkiye'de saç ekimi konusunda güvenilir ve deneyimli bir doktor arayan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. İşini ciddiyetle yapan, sayılı cerrahlardan biri olduğunu düşünüyorum.• Serdar Gökrem Muayenehanesi • Saç Ekimi •
O
o.....
Yoğun internet araştırmaları sonucu saç ekimi konusunda kafam oldukça karışıktı. Çevremde gördüğüm pek çok başarısız saç ekimi nedeni ile nerede ise saç ektirmekten vaz geçecektin. Arkadaşıma yapılan saç ekimi operasyonu başarısını gördükten sonra Serdar Hoca'dan randevu aldım. Kendisinin bir plastik cerrahi doçenti olması, 2003 yılından beri manuel fue yapması, saç köklerini direk kendisinin alması bu seçimde etkili oldu. saç ekimi günü sadece bana saç ekimi yapıldı. Çünkü günde sadece tek hastaya saç ekimi yapıyor. Sonraki süreçte de kendisine her zaman ulaşabildim. Saçlarım çıkmaya başladıktan sonra güçlenerek çoğalmaya devam etti ve şu anda kimse saçımda işlem olduğunun farkında değil.
T
ta...3
ben serdar hocaya 23 ağustosta saç ektirdim 2 ay oldu. saçım çıkar çıkmaz bilmiyorum amam ne zaman arasam ulaşabiliyorum.işte gerçek doktor böyle olur . (Rize'den öğretmen)
Serdar Gökrem isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Serdar Gökrem, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Serdar Gökrem tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: PRP Saç Tedavisi, Fue Yöntemiyle Saç Ekimi, Botoks, Dudak Büyütme, Kaş Kaldırma Kozmetik Cerrahisi, Botoks Enjeksiyonu, Kozmetik Cerrahi, Boyun Germe(Kozmetik Cerrahi), Göz Kapağı Estetiği, Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın).
Serdar Gökrem adresi nerede?Serdar Gökrem şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Uğur Mumcu Caddesi No:6 Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Serdar Gökrem isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Serdar Gökrem online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Serdar Gökrem isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Serdar Gökrem, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Serdar Gökrem hangi dilleri konuşuyor?Serdar Gökrem ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Serdar Gökrem isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Serdar Gökrem tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Serdar Gökrem hakkında ne düşünüyor?Toplam 20 hasta / danışan, Serdar Gökrem hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Serdar Gökrem hangi sigortaları kabul ediyor?Serdar Gökrem tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Çankaya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
- Çankaya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
- Çankaya bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
- Çankaya bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
- Çankaya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra