Alaeddin Keykubad Kampüsü 42075, Selçuklu
fa...n
BPH-CA? şikayetim sebebiyle kendisiyle tanıştım. Serdar Hocam detaylı açıklamaları, kullandığı iletişim dili, içten yaklaşımı, hastayı rahat hissettiren tavrı ve profesyonel duruşuyla örnek bir hekim. Bu kişiliğin bölüme olumlu yansıması da her türlü takdirin ötesinde. Yönettiği bölümdeki hekim, hemşire, teknisyen ve sekreterler de hasta sayısı çok olmasına rağmen yardımcı olmak için çaba sarf ediyor. Hiç düşünmeden randevu alabilirsiniz.
• Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi • Diğer •
O
ol...ç
Saygıdeğer muhterem Serdar Göktaş hocama,
size ve ekibinize teşekkürü bir borç bilirim. Sizi hayatımın sonuna kadar unutmayacağım. Başarılarınızın devamını dilerim...
Bir başka hastanede mesanemde kitle görülmesi ve araştırılmasıyla kanser olduğu tespit edildi ve Selçuk Tıpa Serdar hocama sevk edildim 3 kürlük kemoterapi sonrası Serdar hocam sistektomi ameliyatımı gerçekleştirdi. Mesanem alındı 15 gün hastanede kaldıktan sonra taburcu oldum bu süreç içerisinde bana çok ihtimam gösterildi ve sıkı takibe alındım.
Serdar hocamı alanındaki bilgisi, hastalarla arasındaki empatik iletişimi ve nezaketi sebebiyle şiddetle tavsiye ediyorum.• Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi • Diğer •
Ö
öm...r
bölümünde çok bilgili bir doktordur
Serdar Göktaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Serdar Göktaş, Üroloji.
Serdar Göktaş adresi nerede?Serdar Göktaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Alaeddin Keykubad Kampüsü 42075 Selçuklu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Serdar Göktaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Serdar Göktaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Serdar Göktaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Serdar Göktaş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Serdar Göktaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Serdar Göktaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Serdar Göktaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.