- Diş ve Diş eti hastalıkları ,
- Diş Çapraşıklığı ,
- Ağız Kokusu ,
- Diş Gıcırdatma ,
- Diş Çürükleri ,
Toros Mahallesi Ali Sepici Bulvarı,Kuytu Apt. No:1 Kat:1 Çukurova/Adana, Çukurova
Estetik Diş Hekimliği Uygulamaları
Kanal Tedavisi
İmplant
d.....
yıllardır dolgu yaptırırım ve her dolgunun ardından ertesi gün düzelttirmeye giderim çünkü dilime değen fazlalıklar olur ama serdar bey süper çalışıyor. ilgi, hijyen çok iyi. kesinlikle artık başka doktora gitmem
Serdar Güneysu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Serdar Güneysu, Diş Hekimi. Size Serdar Güneysu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: İmplant, Kanal Tedavisi, Estetik Diş Hekimliği Uygulamaları.
Serdar Güneysu adresi nerede?Serdar Güneysu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Toros Mahallesi Ali Sepici Bulvarı,Kuytu Apt. No:1 Kat:1 Çukurova/Adana Çukurova
Adresine gitmek zorunda kalmadan Serdar Güneysu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Serdar Güneysu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Serdar Güneysu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Serdar Güneysu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Serdar Güneysu hangi dilleri konuşuyor?Serdar Güneysu ile İngilizce, Almanca, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Serdar Güneysu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Serdar Güneysu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Serdar Güneysu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Serdar Güneysu hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Serdar Güneysu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.