Beyin ve Sinir Cerrahi Uzmanı Op.Dr.Serdar Kaplan, Elazığ Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu ve uzmanlık eğitimini Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi'nde tamamladı. Zorunlu hizmetini Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapan ve şu an Özel Gaziantep Anka Hastanesinde görevini sürdüren Op.Dr.Serdar Kaplan, Beyin ve Sinir Cerrahisi kapsamında ameliyatsız bel fıtığı tedavileri, mikrocerrahi ile boyun ve bel fıtığı ameliyatları, mikrocerrahi ile vidasız dar kanal ameliyatı, beyin ve omurga tümörleri, beyin kanamaları, kafa ve omurga travmaları, servikal ve lomber dar kanal hastalığı, hidrosefali, doğumsal omurga defektleri gibi alanlarda hizmet vermektedir.
- Fıtık
Skolyoz Tedavisi
Eyüp Sultan Mahallesi, 99 Nolu Cd. No:162,, Şehitkamil, Gaziantep 27590
- Sigortası olan hastalar
me...z
Serdar Kaplan hoca.Kendisi bana hem maddi hem de manevi olarak çok destek oldu.Bel fıtığım vardı ve çok kötüydü beni bu süreçte aradı mesaj attı bana çok destek oldu ameliyatımı oldum ve onun sayesinde çok daha iyi olacağım. Kendisini gönülden tavsiye ediyorum
Y
yı...
Merhaba annemi 2024 te Urfa’da fıtık ameliyatı yaptık aradan bir yıl geçmeden annemin şikayetleri yine başladı aynı doktora götürdük yine ameliyat olması lazım ve pılatin takmamız gerekiyor dedi ve araştırdık Anka hastanesinde Serdar hocayla irtibata geçtik ve Gaziantep’e gittik orda hocanın asistanları bizi karşıladı Serdar hoca yaptığı muayene sonucu dedi platine gerek yok yatışımızı yaptık 03 01 2025 tarihinde ameliyat oldu ve çok şükür şimdi annem kendini çok iyi hissediyor serbest yürüyor ağrısı yok Serdar hoca ve ekibine başarıların devamını diliyorum
K
ka...
Annemin uzun zamandır bel fidigindan dolayı çok ağrıları vardı ve artık ağrıları ayaklarına vurmuştu serdar hocam ve asistanı ramazan beyin sayesinde annem amaliyat olup eski sağlığına kavuştu çok şükür ilgi ve alakalarindan dolayı hocama ve ekibinden Allah razı olsun
Z
z.....
Babaannemin ameliyat sürecinde doktorumuz ve ekibi ilgiliydi. Gerek ameliyat öncesi gerek sonrasında ihtiyaç duyduğumuzda kendilerine ulaşabildik, sorularımıza anlaşılır şekilde yanıt aldık. Bu süreçte kendimizi güvende hissettik.
• Anka Hastanesi • Diğer •
se...
Uzun süre bel fıtığı ağrıları çektikten sonra Dr.SERDAR KAPLAN ile yollarımız kesişti.Ameliyat öncesi ve sonrasında gösterdiği ilgi verdiği güven sayesinde süreci rahat geçirdim. Yürütmeyecek derecede olan ağrılarım ameliyattan sonra sona erdi .Doktorumuz Serdar hocam ve ekibinin ilgisinden yaklaşımından çok memnun kaldım iyi ki yollarımız kesişti onlar sayesinde sağlığıma kavuştum işlerini gerçekten çok iyi yapıyorlar.
• Anka Hastanesi • Mikrocerrahi ile Bel Fıtığı Ameliyatı •
Gaziantep ve Türkiye'de böyle bir doktorla tanıştığım da Allah'a şükürler olsun güler yüzlü anlayışli çekinmeden konuşmak onla ... Kaç hastane gezdim Malesef kimse benimle ilgilenmedi hastalığıma belimde platinleride vardı altında da bel fıtığı oluşmuştu yürümez hale geldim... Melek yüzlü gibi bir doktorla tanıştım derdimi sağlığıma ameliyatima yüzde 95 Garanti verdi..hemen beni sağlığıma kavuşturdu Allah ondan razı olsun. Herkese tavsiye ederim
• Anka Hastanesi • Ameliyatsız Boyun Fıtığı Tedavisi •
fa...
Bel fıtığım sebebiyle şanlıurfa'dan geldim şanlıurfa'dan 4 5 doktora başvurdum ve araştırmalarım sonucu Serdar hoca'mı buldum kendisi son derece ilgili güven veren bir doktor kendisini annemin bel fıtığı sebebiyle gitmiştik kendisi titizlikle inceleyip tedaviye başladı annem ameliyat oldu Gaziantep'te en iyi doktorlardan biri kendisi benim görüşüm öyle güler yüzlü ekibi ile gittiğinize ilgi alakası çok güzel tabii ki ameliyat sonrası süreci çok güzel yakından takip etti hocamız çok başarılı bir hekim samimi olarak söylüyorum iyi ki tanımışız sizi hocam
em...z
Bel ağrım sebebiyle Gaziantep’te 4-5 hekime başvurdum. Gerçek ilgi alakayı Serdar Bey sayesinde öğrenmiş oldum. Alanındaki uzmanlığı ve verdiği güven çok üst seviye. Hastanın çıkarlarını her şeyden ön sıraya koyuyor.
• Anka Hastanesi • Diğer •
I
i̇...k
Her şeyiyle mükemmel serdar hocam ve ekibi çok iyiler bel fıtığı dolayısı ile sürünerek geldiğim hastaneden serdar hocam sayesinde 1 günde yürüyerek çıkıyorum Allah hepsinden razı olsun ben memnun kaldım sizlerde şüphe etmeyin memnun kalırsınız bu kadar insan yanılıyor olamaz
• Anka Hastanesi • Mikrocerrahi ile Bel Fıtığı Ameliyatı •
f....s
Uzun zamandır bel fıtığı ve kanal daralması ağrılarıyla yaşamaya çalışıyordum son 2 aydır sağ ayağımda uyuşma ve şiddetli ağrılarım arttı resmen yaşam kalitem düşmüştü Bir çok Dr gittim platin takarız dediler ameliyat olmaktan korktum serdar doktorumu bulana kadar platin siz konuşmasıyla verdiği güven mikrocerrahi yaparak dinmek bilmiyen ağrılarım sona erdi çok şükür. Mütevaziliği, Güler yüzlü olması ve hastasına konuşmayla verdiği güven anlatılmaz zaten samimi yaklaşımları ile çok memnun kaldım iyiki Anka hastanesine gelmiş serdar doktorum bütün hastalarına sihirli elleriyle şifa veriyor iyiki varsınız serdar doktorum .
Allahıma emanetsiniz• Anka Hastanesi • Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi •
Serdar Kaplan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Serdar Kaplan, Beyin Ve Sinir Cerrahisi. Size Serdar Kaplan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Mikrocerrahi ile Bel Fıtığı Ameliyatı, Hidrosefali Şant Uygulaması, Kapalı Omurga (Vertebroplasti) Ameliyatı, Skolyoz Tedavisi, Skolyoz Cerrahisi, Kafa Tası Kırığı Ameliyatı, Beyin Tümörü Ameliyatları, Omurga Cerrahisi, Servikal dar kanal.
Serdar Kaplan adresi nerede?Serdar Kaplan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Eyüp Sultan Mahallesi, 99 Nolu Cd. No:162, Gaziantep
Adresine gitmek zorunda kalmadan Serdar Kaplan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Serdar Kaplan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Serdar Kaplan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Serdar Kaplan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Serdar Kaplan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Serdar Kaplan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Serdar Kaplan hakkında ne düşünüyor?Toplam 26 hasta / danışan, Serdar Kaplan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Serdar Kaplan hangi sigortaları kabul ediyor?Serdar Kaplan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Gaziantep bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
- Gaziantep bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları