Özel Sultan Hastanesi

Turgut Özal Blv, Bağlar, Diyarbakır 21090

Özel Cihanpol Hastanesi

Aşiti Mahallesi 20. Şanlıurfa Caddesi No:2, Kızıltepe 47400

• AYLARCA DİZ AĞRISI ŞİKAYETİNDEN UYUYAMIYOR YÜRÜYEMEZ HALDEYDİM. BİR ARKADAŞIMIN ÖNERİSİ ÜZERİNE MUAYNEYE GİTTİM ,SERHAT HOCANIN TEDAVİLERİ VE AMELİYATI SONUÇ VERDİ , AĞRILARIM BİTTİ ŞİKAYETLERİM YOK ARTIK! ALLAH RAZI OLSUN SİZDEN SERHAT HOCAM .AYRICA SADECE TEDAVİ VE AMELİYAT SONRASI BAŞARISINDAN ÇOK HASTAYA OLAN İLGİSİ VE YAKINLIK DUYGUSUNU HİSSETTİRME AYRICA KAT SORUMLUSU VE HEMŞİRE EKİBİNDEN DE ÇOK MEMNUN KALDIK. VAR OLUN ORTOPEDİ SERVİSİ VE SERHAT HOCA

• K

Merhabalar ben Mardinde yaşıyorum, 5 ay önce sağ diz ağrısıyla 4 ayrı doktorlara gittim. Röntgende sağ bacağımda kist olduğu söylediler. İlk gittiğim doktor bana biyopsi yaptı fakat bir sonuca ulaşamadı. Ben doktor arayışındayken bir tanıdığımız vesilesiyle Serhat hocamla tanıştım. Diyarbakırda Özel sultan hastanesindeydi Muayeneye gittiğimde korkulacak bir şey olmadığını söyledi. Fibröz displazi tanısı koyuldu ve ameliyat oldum. Serhat hocamdan Allah razı olsun keşke en başta Serhat hocama gelseymişim. Hayatımda tanıdığım en mükemmel doktor.Güler yüzüyle, ilgi ve alakasıyla son derece memnun kaldım.Verdiği güven sayesinde çok rahat bir operasyon geçirdim. Ameliyatlarında ki başarısı, kişiyle iletişimi, ilgisi, ameliyattan sonra ki takibi her anlamda çok iyi, iyi ki varsınız Serhat hocam

• B

Uzun süredir omuzumdaki şiddetli ağrıdan dolayı birçok doktora gittim fakat ne doğru bir teşhis konulabildi ne de etkili bir tedavi uygulanabildi. Artık umudumu kaybetmeye başlamışken, Serhat Hocamı tavsiye üzerine ziyaret ettim ve gerçekten iyi ki gitmişim! Kendisi muayene sürecinde son derece dikkatli, sabırlı ve detaycı yaklaştı. Şikayetlerimi titizlikle dinledi, gerekli tetkikleri yaptı ve bana en uygun tedavi yöntemini belirledi. İlk günden itibaren farkı hissettim ve yıllardır yaşadığım ağrıyla artık baş edebiliyorum. Hem bilgisi hem de insana güven veren yaklaşımı sayesinde kendinizi emin ellerde hissediyorsunuz. Eğer gerçekten işini iyi yapan ve hastasına değer veren bir doktor arıyorsanız, Serhat Hocam iyi ki varsınız size minnettarm

• Özel Sultan Hastanesi Diğer  •

Doktor bey eşimin ön çapraz bağ ameliyatını yaptı. Ameliyat öncesi, sonrası, rehabilitasyon sürecinde her an desteğini esirgemedi. Bu süreci en güzel şekilde atlattık çok şükür. Kendisine buradan da teşekkür etmek istedim.

• Özel Cihanpol Hastanesi Diğer  •