Serifekarakoyun.com.tr

EĞİTİM ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK ve REHBERLİK BÖLÜMÜ YÜKSEK ONUR DERECESİ ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK TEZLİ YÜKSEK LİSANS YETKİNLİK Bilişsel Davranışçı-Kognitive Behavioral Terapist Bilişssel Davranışçı Terapi Ölçme Araçları uygulayıcısı Cinsel Terapi Uygulayıcısı Kısa süreli çözüm odaklı Terapist Öyküsel/Narrative Terapist Şema Terapi Uygulayıcısı Beslenme Bozuklukları Kariyer Danışmanı Travma Sonrası İlk Yardım MMPİ çok yönlü Kişilik testi Uygulayıcısı Hacettepe Kişilik Testi Akademik Benlik Ölçeği Bender Gestalt Ölçeği Beier Cümle Tamamlama Çocuk resimlerinin psiko-pedagojik analizi Lüscherr renk kartları testi uygulayıcısı Koppitz Uygulayıcısı.

PAYLAŞIMLI OFİS ADANA-SEYHAN 05447647767, Seyhan, Adana

• B

Şerife Hanım bana birçok bakış açısı kazandırdı ve bana yeni farkındalıklar kazandırdı.Zihnimi meşgul eden düşüncelerle nasıl baş edeceğimi onlara maruz kalmamak için ne tür davranışlar sergilemem gerektiğini bana öğretti.

• N

Şerife hocadan destek almak gerçekten çok doğru bir karardı. Depresyon dönemimde çok yardımcı oldu bana verdiği destek beni kendime getirdi. Tecrübesiyle çok iyi bir terapist olduğunu ilk seansta anladım zaten ve 6 seanstan sonra çok iyi sonuç aldım.

• Online-Yüzyüze Psikolojik Danışmanlık- Psikolojik Destek Online Terapi  •

Üniversite tercihim için Şerife hocamı seçtim. Danışanlarına samimi davranıyor bana bu yolda çok yardımcı oldu yine olsa yine danışmanlık alırdım.

• Online-Yüzyüze Psikolojik Danışmanlık- Psikolojik Destek Diğer  •

• H

Terapi sürecine başlarken İlişkimle ilgili sorunlarım vardı ve bunların benim bakış açımla ilgili olduğunu farkettim terapiler boyunca bunları çözmeye ve bakış açımı değiştirmeye başladım

• Online-Yüzyüze Psikolojik Danışmanlık- Psikolojik Destek Aile Danışmanlığı  •

Terapiye gitmekte çok kararsızdım tereddütlerim vardı şerife hocamla karşılaşana kadar hayattan beklentim kalmamıştı ne yaptığımı veya yapacağımı bilmez haldeyken karşılaştık. başladığım ilk günden beri benim yolumu çizmeme yardım ediyor ve bu süreçte önceliğimin kendim olmadığını görmüştüm şuan önceliğimin kendim olması gerektiğini öğrendim ve kendimde daha aşmam gereken konularımın var olduğunu düşündüğüm için gitmeye devam ediyorum onları da zamanla düzelteceğim şerife hocam sayesinde süreç ve izlediği yol çok önemli. benim şema terapiye uygun olduğumu söyledi ve şemalar üzerinden bir terapi sürecim oldu. onu da çok iyi yaptığını söylerim teşekkür ediyorum. hayata tekrardan tutma sebebim oldu.

• Online-Yüzyüze Psikolojik Danışmanlık- Psikolojik Destek Psikoterapi  •

• B

Şerife Hanım ile uzun zamandır online terapi alıyorum ve diyebilirim ki hiç kimseye anlatmadığım şeyleri ona anlattıkça özellikle kaygılarım ve duygularım hakkında büyük aşama kaydettim. Bana farklı bakış açıları sunması, yeri geldiğinde bana eleştirel bakabilmesi ve elinden gelenin en iyisini yapmaya sürekli çaba göstermesi ile haftalık görüşmelerimiz benim için olmazsa olmaz haline geldi. Görüşmelerimiz sayesinde kaygılarım azaldı, beni bana göre değerlendirip çözümler üretmesi sayesinde öncesine oranla çok daha kafam rahat.

Psk. Dan. Şerife Karakoyun

yorumunuz için teşekkürler. Sizdeki değişimi görmek, kaygılarınızın azalması ve rahatlamanız işbirliğimiz sayesinde oluyor :)

• H

Internet üzerinde araştırma yaparken rastladım ve görüşme talep ettim. depresyon sebebiyle başvurdum fakat kendimle ve çevremle ilgili farkında olmadığım birçok durumu fark ettim birlikte geçirdiğimiz süreç boyunca. Bazı seanslarda kendisine zor zamanlar geçirtmeme rağmen hiçbir zaman profesyonelliğini ve kibarlığını bozmadı. Kendisini tamamen isine adamış bir insan olduğunu ve bundan dolayı her hastasına çok değer verdiğinin farkındayım. Basta kendisi genç olduğu için kendisinden şüphe duymuştum fakat azmini ve dürüstlüğünü gördükçe güvenim her seans daha çok arttı. kendini sürekli geliştirmeye devam etmesi de takdir edilesi bir durum. Kendisiyle çok yol kat ettim ve hala ediyorum. Tekrar rahat nefes almama en büyük desteği şerife hanım sağladı. Psikolojik danışmanlık arayan herkese tavsiye ederim.

• Online-Yüzyüze Psikolojik Danışmanlık- Psikolojik Destek Bilişsel Davranışçı Terapi  •

Psk. Dan. Şerife Karakoyun

farkındalığınızın artması hayatınızda bir çok alanı etkileyerek size iyi gelecektir :)

• I

Şerife hocamı internetten doktor araştırıken keşfettim ve online terapim sürecim başladı. Kendisi son derece insancıl, samimi, ilgili ve işinin ehli, hasta psikolojisinden anlayan ve empati kuran bir psikolojik danışman. Süregelen tedavim boyunca bana çok yardımcı oldu ve sayesinde sıkıntısız bir hayat geçiriyorum. Şerife hocama başarılı terapi uyguladığı için binlerce kez teşekkür ederim. İyiki sizinle karşılaştım iyiki varsınız.

• Online-Yüzyüze Psikolojik Danışmanlık- Psikolojik Destek Online Terapi  •

Bir kaç seans sonrası bile kendimde gerçekleşen değişimlerin farkına varmaya başladım. Seanslara başlarken hiç bu kadar kendimi iyi hissedeceğimi düşünmemiştim açıkçası. Şerife hanımın samimiyeti içtenliği ve uyumu yorumda anlatılmayacak kadar güzel Seans süresinin nasıl geçtiğinin farkına bile varamıyorum. Her seferinde her verdiği örnek o kadar anlamlı o kadar güzel mesajlar veriyor ki insan kendine ders çıkarmadan edemiyor. Mesleki tecrübesi ve donanımı kesinlikle görülmeye değer. Eminim bir kaç seans sonrası bile kendi değerinizin farkına varacaksınız.

• Online-Yüzyüze Psikolojik Danışmanlık- Psikolojik Destek  •

Psk. Dan. Şerife Karakoyun

Yorumunuz için çok teşekkürler. Sizdeki değişimi görmek beni de çok mutlu ediyor:)
    Değerimizi başkalarının düşünceleri belirlemiyor her zaman bunun farkında olun!

Ben dogum sonrasi depresyon icin kendisini ziyaret etmiştim. O kadar donanımlı biri ki her seans farklı etkinlikler ve calismalarla beni yonlendirdi zamanla terapiden ve hayatımdan daha çok keyif alir hale geldim. Kesinlikle tavsiye ederim herkese.

• Online-Yüzyüze Psikolojik Danışmanlık- Psikolojik Destek Bireysel Terapi  •

Psk. Dan. Şerife Karakoyun

doğum süreci sonrası karşılaştığımız hormonel değişimşlerin etkisiyle haleti ruhiyemiz biraz dalgalanıyor ama bu dalgalanmayı durdurup stabil hale gelmek bizim elimizde bunu başardığınız için teşekkür ederim :)