- Depresyon
- Yaygın Anksiyete Bozukluğu
- Bipolar Bozukluk
- Obsesif-Kompulsif Bozukluk
- Şizofreni
Arabacıalanı Mahallesi, Mehmet Akif Ersoy Caddesi, Enver Şükür İş Merkezi, No:23/1, İç Kapı No:102 Serdivan, Sakarya 54000
Anksiyete Bozukluğu Tedavisi
Yetişkin Hasta Pskiyatrik Muayenesi
Şefkat Odaklı Terapi
Şizofreni Tedavisi
n....ö
Uzun süredir kaygı ve stresle baş etmekte zorlanıyordum, yeni anne olmamında etkisi ile başa çıkılmaz bir hal almıştı bu durum eşimle ilişkimize de yansıyordu. Ayrıca eşimin ailesi ile ilgili yaşadığım sorunlarlada artık baş edemiyordum. Hem eşim hem benimle doktor bey ayrı ayrı seanlar yaptı ilişkimiz açısından çok faydasını gördük. Seanslara başladıktan sonra kendimi çok daha farkında ve dengede hissetmeye başladım. Görüşmelerde çok sakin, anlayışlı ve yargılamadan dinleyen bir yaklaşımı var. Sorunlarıma farklı bir bakış kazandırdı, bu da günlük hayatıma olumlu şekilde yansıdı.
Randevu süreci oldukça düzenliydi. Ofis ortamı da oldukça ferah ve huzurlu.
Her seans sonrasında biraz daha hafiflediğimi hissediyorum, iyi ki başlamışım. Kesinlikle tavsiye ederim.• SERKAN BİLGİÇ • Randevu •
Serkan beyle 1 yıl önce tanıştım.Başladığımda büyük bi yıkım yaşamıştım.İtinalı tavrı dinleyiciliği ile gerçekten adım adım ilerlememizi sağladı.Sihirli bi değneği yok ama inanın her seans sonrası o sihirli değnek varmış gibi hissettim.Zorlandığım anlarda ona ulaşabilmek beni rahatlatan ve onun yanımda olduğunu hissettiren en büyük detay.Zorlu bi yolculuk olsada terapinin etkilerini hayatımda görmeye başlamak pahabiçilemez.Seans günlerimi adeta iple çekiyorum.
Kendiniz için bişey yapmak sıkıştığınız o duvarlardan kurtulmak için Serkan beyle tanışmanızı canı gönülden isterim.Ben keşke daha önce tanışsaydom diyorum.• SERKAN BİLGİÇ • Randevu •
Doktorumuza güvenimiz tamdır, sürekli takip ediyor ve çok faydasını gördüm. Depresyon için tavsiye üzerine gittim. 3 yıldır birlikteyiz, çok faydasını gördüm. Serkan hocam işini iyi yapıyor ve profesyonel birisi. Benim için önemli olan bu özellik. Memnunum kendisinden.
• SERKAN BİLGİÇ • Depresyon Anksiyete Stres Ölçeği •
h....o
Psikiyatristimizden son derece memnunum. Tedavi sürecinde yalnızca semptomlara odaklanmakla kalmıyor, danışanını bir bütün olarak ele alıyor. Hem psikolojik hem de fiziksel faktörleri dikkate alarak çok yönlü bir yaklaşım benimsiyor. Dinleyici, anlayışlı ve gerçekten yol gösterici biri. Seanslar sayesinde kendimi daha iyi tanımaya ve dönüştürmeye başladım. Yaşamış olduğumuz sürece katkısı çok büyük. İyi ki yollarımız kesişmiş."
• SERKAN BİLGİÇ • Bilişsel Davranışçı Terapi •
Serkan Bey'e eski bir danışanı olan sevdiğim bir arkadaşımın tavsiyesiyle gittim. Randevu bulmak biraz zaman aldı. Serkan Beyin karşısına; kendisine daha önce OKB tanısı koyulmuş (15dk görüşme sonunda) ve ilaçlardan verim alamamış bir danışan olarak çıktım. Birkaç seanstan sonra OKB olmadığımı ve sorunun sandığımdan uzak olmadığını söyledi. Yaklaşık iki yıl psikoterapi ile verimli, keyifli terapilerim oldu. Başladığımdan çok daha güzel, farklı bakabilen bir noktada sonlandırdık. Benim hayatıma anlamlı bir dokunuşu oldu. Herkese de gönül rahatlığı ile öneriyorum.
• SERKAN BİLGİÇ • Obsesif Kompulsif Bozukluk (OKB) Tedavisi •
e....m
Çok uzun süredir kaygı, anksiyete bozukluğum var. Bir çok doktora gittim. Serkan Bey ile tedaviye başladığımdan beri daha iyi sonuç aldım. Ben çok memnunum.. kısa sürede daha iyi sonuçlar alacağımıza eminim.
• SERKAN BİLGİÇ • Anksiyete Bozukluğu Tedavisi •
Uyku problemlerim için gitmiştim. Daha önce başka psikiyatrlara da danıştım ama Serhan Hoca gerçekten çok ilgiliydi ve ilaçtan çok tedavi odaklıydı. Randevu süreleri her zaman yeterliydi ve uyku problemlerim için gitmeme rağmen başka sorunlarımda da bana yardımcı oldu. Randevum olmadığında bile her zaman kendisine ya da asistanına ulaşıp ilaçlarla ilgili danışabiliyordum. İşini severek yapan birisi, ihtiyacı olduğunu düşünen herkes gönül rahatlığıyla tercih edebilir.
• SERKAN BİLGİÇ • Psikiyatrik İlaç Tedavisi •
f....a
İki yıldır doktor serkan beye gidiyorum ,çok zor bir süreç geçiriyordum aldatma konusu vardı ,ve küçüklüğümden bazı psikolojik sorunlarımın yüzünden obsesif kompulsif bozukluluğum oldu ,doktor sağ olsun bana yazdığı ilacın sayesinde daha iyi hissediyorum kendimi.
• SERKAN BİLGİÇ • Psikiyatrik İlaç Tedavisi •
a....s
Okb hastasıyım.3.5 sene terapi aldım.Hiç memnun değilim.Bu kadar uzun süre gittiğim için pişmanım
• SERKAN BİLGİÇ • Destekleyici Psikoterapi •
s...
Serkan Bey'e çevremdeki duyumlar ve tavsiyeler üzerine ulaştım. Depresyon sebebiyle tedavi sürecimiz başladı. Tam 1 yıldır Serkan Bey ile terapi yapıyoruz ve hayatım yolunda olsa dahi bu yolculukta bana eşlik etmesini isteyeceğim bir uzman kendisi. Profesyonelliği, anlayan bakışları ve harika dinleyiciliği ile 1 yılda bana çok şey kattı ve çok şeyi değiştirdi. Çevremdeki herkese bu şekilde öneriyorum. Ruh sağlığı sorunu yaşayan bir insanın o süreçte neler yaşadığı, yaşayabileceği, nasıl tedavi edileceği, bazen nasıl tedavi edilemeyeceği konusunda derya deniz bilgisi çok etkileyici ve çok içten. Umarım iyi hissetmeyen herkesin Serkan Bey gibi bir uzman ile çalışma imkanı olur ve iyileşir.
Serkan Bilgiç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Serkan Bilgiç, Psikiyatri. Size Serkan Bilgiç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Aile Terapisi, Çift Terapisi, Destekleyici Psikoterapi, EMDR Terapi, Psikiyatrik İlaç Tedavisi, Yetişkin Hasta Pskiyatrik Muayenesi, Bireysel Psikoterapi Çalışması ve Tedavisi, Bağımlılık Danışmanlığı, Dinamik Psikoterapiler.
Serkan Bilgiç adresi nerede?Serkan Bilgiç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Arabacıalanı Mahallesi, Mehmet Akif Ersoy Caddesi, Enver Şükür İş Merkezi, No:23/1, İç Kapı No:102 Serdivan Sakarya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Serkan Bilgiç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Serkan Bilgiç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Serkan Bilgiç isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Serkan Bilgiç, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Serkan Bilgiç hangi dilleri konuşuyor?Serkan Bilgiç ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Serkan Bilgiç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Serkan Bilgiç tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Serkan Bilgiç hakkında ne düşünüyor?Toplam 115 hasta / danışan, Serkan Bilgiç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.