Son 30 gün içerisinde 30 hasta randevusu var

Gazipaşa Mahallesi Atatürk Caddesi Meydan Parkı Karşısı Halis Çebi İş Merkezi Kat:5 Daire:14, Trabzon
Özel Serkan KARADENİZ Muayenehanesi

Kabul edilen yaş grubu: her yaştan çocuk
Nakit

Çocuk Psikiyatrisi Randevusu

Ankara Gelişim Tarama Envanteri

Bilişsel Davranışçı Terapi +8 daha fazla

Denver Gelişim Tarama Testi

Moxo Dikkat Ölçme Testi

Hakkımda

1985 yılında Trabzon'da doğdum. İlk, orta ve lise eğitimimi Trabzon'da tamamladım. 2003 yılında Trabzon Yomra Fen Lisesi'nden mezun olduktan sonra Gül...

Daha fazla

Okullar / Eğitimler

• Gülhane Askeri Tıp Akademisi (2008)
  • Afyon Kocatepe Tıp Fakültesi (2010)
  • Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk-Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları AD (2016)

Fotoğraflar

Konum: Özel Serkan KARADENİZ Muayenehanesi Çocuk Psikiyatrisi Randevusu

6 yaşındaki depremden etkilenen oglum için gittim.Çok çaresizdim.Tavsiye üzerine gittik.sağolsun çok ilgilendi üstelik depremzede olduğumuz için ücrette almadı.Vicdanlı ülkemizin vicdanlı Doktoru.sağ olun var olun.

Ö
Konum: Özel Serkan KARADENİZ Muayenehanesi Çocuk Psikiyatrisi Randevusu

Dr Serkan Bey , bize çocuğumuzun varolan sorunlarını açık bir dille söyleyerek daha farkındalık sağladı. Zorlu sürecimizde önce Allah’ın sonrada Dr Serkan bey’in yardımıyla atlatacağımıza inanıyorum.

T
Konum: Özel Serkan KARADENİZ Muayenehanesi Çocuk Psikiyatrisi Randevusu

Serkan hocamın üslubu, ilgisi, samimiyeti, detaylı açıklamaları ve sakin tavrından çok memnun kaldık.

Konum: Özel Serkan KARADENİZ Muayenehanesi Çocuk Psikiyatrisi Randevusu

Oğlum 4 yaşındayken tanıştık Serkan hocamla ve oğlumun dehb li olduğunu öğrendik iletişimi ve bizi doğru yönlendirmesi sayesinde süreci kolayca kabullendik 1.5 yıldır tedavimiz sürüyor iyiki Serkan hocamla yollarımız kesişmiş

Konum: Özel Serkan KARADENİZ Muayenehanesi Çocuk Psikiyatrisi Randevusu

Ebeveyn iletişim de ebeveynin kaygılarına da yer verilmesi .Güven açısindan kaygılarınin önemi var.

Konum: Özel Serkan KARADENİZ Muayenehanesi Çocuk Psikiyatrisi Randevusu

Doktorumuzun iletişimi bizimle ve çocuğumuzla ilgili gayet açıklayıcı ve ozveriliydi..kendi icimizdeki endişelerimizi gidererek oğlumuzun dehp ile yasamasindaki bize gösterdiği yol haritasiyla inanıyoruz ki cok guzel ilerleme kaydedecegiz.

Ö
Doğrulanmış
Konum: Özel Serkan KARADENİZ Muayenehanesi Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri

Biz ergen problemleri için gittik Hocamın o kadar sakin ki oğlum çok seviyor.Kendini güvende hissediyor.Çok net bir Hekim ve çocuğunuzun geleceği için güvenle yardım alabilirsiniz.İyi ki varsınız

R
Konum: Özel Serkan KARADENİZ Muayenehanesi Çocuk Psikiyatrisi Randevusu

Derslerine çalışmadığı ve genel olarak birşeylere odaklanamadığı için kızımı götürdüğüm dr bey dikkat eksikliği teşhisi koydu.ilacımızı kullanıyoruz ve çok olumlu gelişmeler yaşadık.Teşekkürler

Konum: Özel Serkan KARADENİZ Muayenehanesi Çocuk Psikiyatrisi Randevusu

6 Yaşında ilkokul 1. Sınıf öğrencisi olan oğlumun dikkat dağınıklığı sebebiyle başvurdum. tanı koyma ilgi ve destekleme alanında çok iyiydi . Yolumuz uzun ama başlangıcımız gayet iyiydi.

Konum: Özel Serkan KARADENİZ Muayenehanesi Çocuk Psikiyatrisi Randevusu

Konuşma geriliği şikayeti ile başvurduk hocama. Sıkıntısız bir randevu ve görüşme süreci yaşadık. İlgi için teşekkürler

Hakkımda

Daha fazla

Okullar / Eğitimler

• Gülhane Askeri Tıp Akademisi (2008)
  • Afyon Kocatepe Tıp Fakültesi (2010)

Deneyimler

• Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk-Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları AD (2011-2016)
  • Uzman Doktor, Kırşehir Eğitim Araştırma Hastanesi (2016-2018)
  • Dr.Öğretim Üyesi, Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk-Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları AD (2018-2020)

Fotoğraflar

Röportaj